علم الهدی: بیحجاب هم ضداسلام است و هم ضدقانون
علم الهدی امام جمعه مشهد اظهار کرد: بنده عرض میکنم که بیحجاب هم ضداسلام است و هم ضدقانون. بیحجابی هم دین شکنی است و هم قانونگریزی. در این کشور، حجاب قانون است. آقایان نیروی انتظامی و برادران مسئول فرودگاه و ترمینال بدانند که فرد بیحجاب خلاف قانون عمل میکند و شما که مسئول حفظ نظم حوزه خود هستید، باید قانونمدار باشید و به بیحجاب تذکر دهید.
علم الهدی امام جمعه مشهد اظهار کرد: در این کشور، حجاب قانون است. آقایان نیروی انتظامی و برادران مسئول فرودگاه و ترمینال بدانند که فرد بیحجاب خلاف قانون عمل میکند و شما که مسئول حفظ نظم حوزه خود هستید، باید قانونمدار باشید و به بیحجاب تذکر دهید.
حجت الاسلام سید احمد علمالهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور زائران و مجاوران در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن دوازدهم فروردین روز جمهوری اسلامی، سالروز وفات حضرت خدیجه(س) و سیزدهم فروردین روز طبیعت اظهار کرد: در این ایام که مقارن با پیک زیارتی نوروزی است و خوشبختانه پذیرایی قابلتوجه و نظاممندی در جهت تکریم مهمانان امام هشتم(ع) به عمل آمده است، از خادمان عتبه مقدس در حرم مطهر رضوی و مجموعه زحمات آستان قدس رضوی گرفته تا همه دستاندرکاران قرارگاه خدمات سفر تشکر میکنم. پایان این پیک زیارتی نزدیک است و از خداوند عالم میخواهیم که همه این خدمات مخلصانه را قرین عنایت و توجه امام رضا(ع) قرار دهد.
وی افزود: امسال شاهد تقارن روز طبیعت با ماه مبارک رمضان هستیم و در این مناسبت زائران باید بدانند که مهمان خدا و امام رضا(ع) و مجاوران نیز مهمان خدا و مجاور امام هشتم(ع) هستند بنابراین باید توجه شود که حرمت دین در روز طبیعت محفوظ بماند و اینطور نباشد که در سیزدهم فروردین، عرصه جامعه جولانگاه خانم بیحجابی باشد که کشف حجاب میکند یا آقایی که در ملأعام روزهخواری میکند. این موارد، مصداق لگد زدن به سفره ضیافتالله است و اگر این عمل صورت گرفت، دیگر نمیتوان در شبهای قدر «بِکَ یا الله» گفت.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر، بهترین عمل در نزد پروردگار است، خاطرنشان کرد: اگر شما در منظر خود تجاهر به فسق مشاهده کردید، بهعنوان یک عبادت ارزشمند در ماه مبارک رمضان به فرد تذکر دهید؛ حتی اگر با شما برخورد بد شد و رنج بردید.
وی ادامه داد: فردا دو خصوصیت دارد؛ یکی از آنها روز جمهوری اسلامی و سالگرد مناسبتی است که در آن، 98.2 درصد از مردم به این نظام رأی دادند. در این باره ذکر یک نکته خطاب به جوانان ضروری است و اینطور نیست که جوانان ما مقهور اراده پدرانشان باشند که در 12 فروردین 1358 به جمهوری اسلامی رأی دادند. نظام اسلامی متحجر نیست که همهچیز را محدود به نسل گذشته انقلاب بداند بلکه در قالب حکمرانی مدبرانه و مدیریت قاطع و مصلحتاندیش برای جامعه، اگرچه به اصول خود پایبند است اما با همه موقعیتهایی که برای او پیش میآید، خود را وفق میدهد.
علمالهدی تصریح کرد: در رأس این نظام، به جای مزدوری برای استکبار، توجه به خواست مردم قرار دارد. جمهوری اسلامی آن است که فقط در یک سال، نعمت برق را به بیش از 80 هزار روستای کشور رساند. این نمونهای از خاصیت نظام جمهوری اسلامی است که ثروت عمومی را از استخدام برخی افراد عیاش و خوشگذران به دست همه مردم رساند. تا پیش از انقلاب اسلامی، در شهرهای دورافتاده نه برق بود، نه آب بود و نه کمترین سطح از امکانات رفاهی وجود داشت اما کار این نظام آن بود که امکانات را از پایتخت و شهرهای بزرگ به همه نقاط کشور تسری داد تا همان گوشتی که ساکنان محله شمیرانات در تهران استفاده میکنند، در سفره روستانشینآنهم یافت شود.
وی خطاب به جوانان و قشر نخبگانی جامعه تأکید کرد: شما تحصیلکرده و اهل فکر و اندیشه هستید. بر مبنای مطالعه و تحقیق، میتوانید دستاوردهای این نظام 45 ساله را با دو هزار و 500 سال نظام شاهنشاهی مقایسه کنید. شما نسلی هستید که خدا و اهلبیت(ع) را قبول دارید بنابراین اگر شما جوانآنهم بخواهید در عصر حاضر به نظامی رأی بدهید که منطبق با خواستههایتان باشد، بازهم به این نظام رأی خواهید داد.
امام جمعه مشهد ضمن اشاره به فرارسیدن سالروز وفات حضرت خدیجه(س) و تقارن آن با دوازدهم فروردین امسال گفت: دومین مناسبت روز 12 فروردین، تقارن آن با سالروز وفات حضرت خدیجه(س) است. ایشان بانویی بود که بر همه مردان پیشی گرفت و ارزش زن را در همه واقعیتهای خود نشان داد. خدیجه کبری(س) زودتر از همه به نور نبوت در سیمای رسول خدا(ص) پی برد؛ آنهم نه در زمان بعثت بلکه از سالها قبل و زمانی که ثروت خود را به پای امانتداری و درستکاری نبی مکرم اسلام(ص) ریخت.
وی ابراز کرد: به برکت ایمان حضرت خدیجه(س)، عظمت مقام زن قابلدرک است. این به مصداق همان عزتی است که به مقام زن در اسلام داده شده و بهقدری که زن در اسلام عزت دارد، در هیچ مکتب بشری این عزت نمونه ندارد. بر همین اساس، اگر اسلام میفرماید که زن باید پوشش داشته باشد تا خود را از دید و لذت جویی مرد محفوظ بدارد، این حکم بر مبنای همان تأکیدی است که بر اهمیت جایگاه زن دلالت دارد.
علمالهدی با بیان اینکه وجوب حجاب است که ارزش زن را به اوج میرساند، اظهار کرد: خداوند عالم در آیه 41 سوره مبارکه حج میفرماید «الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ» و به کسانی خطاب میکند که اگر به آنها قدرت در زمین داده شود، نماز را برپا میدارند، زکات میدهند و امر به معروف و نهی از منکر میکنند. مخاطب این آیه به همه اقشار و آحاد مسئولان دلالت دارد؛ از یک مأمور پلیس گرفته تا فرمانده انتظامی و از فرماندار و استاندار تا نماینده مجلس و شخص رئیسجمهور، همه مصداق این آیه هستند که تکلیف میکند امکانات و قدرت را در خدمت پیشبرد بندگی و اقامه دین روی زمین قرار دهند.
وی با تأکید بر اینکه نباید اجازه داد که تجاهر به فسق صورت بگیرد، افزود: بنده عرض میکنم که بیحجاب هم ضداسلام است و هم ضدقانون. بیحجابی هم دین شکنی است و هم قانونگریزی. در این کشور، حجاب قانون است. آقایان نیروی انتظامی و برادران مسئول فرودگاه و ترمینال بدانند که فرد بیحجاب خلاف قانون عمل میکند و شما که مسئول حفظ نظم حوزه خود هستید، باید قانونمدار باشید و به بیحجاب تذکر دهید.
ارسال نظر