ماجرای استعفای مسعود پزشکیان | شیطنت سیاسی یا توطئه در کار است؟
یک فعال سیاسی اصلاحطلب در واکنش به شایعاتی که در فضای مجازی درباره استعفای رئیسجمهور مطرح شده، اظهار داشت: این ادعاها کذب است و برخی افراد به دنبال پخش اکاذیب هستند. هدف این افراد از انتشار چنین اخبار نادرستی، تضعیف رئیسجمهور و ناامید کردن مردم است. آنها به طور مداوم به تخریب و توهین به رئیسجمهور میپردازند و سعی دارند با ایجاد موانع، حرکت دولت را متوقف کنند. در چنین شرایطی، دستگاه قضایی باید در برابر این اقدامات سکوت نکرده و به طور جدی با این افراد برخورد کند.
اسماعیل گرامیمقدم، فعال سیاسی، در گفتوگو با خبرنگاران درباره شایعات مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر استعفای رئیسجمهور، اظهار داشت: موضوع استعفای رئیسجمهور که در فضای مجازی مطرح شده کاملاً کذب است و این تنها شایعاتی است که بهطور پراکنده از سمتهای مختلف با اهداف خاص منتشر میشود. یکی از این اهداف، تضعیف دولت و آسیب زدن به حاکمیت در شرایط کنونی است.
دولت تازهوارد سه تا چهار ماه است که مسئولیت را بر عهده گرفته و با انبوهی از مشکلات و موانع روبهرو است که باعث حل نشدن مسائل شدهاند. بنابراین، دولت در تلاش است تا ابتدا راههای مختلفی را برای حل مشکلات مردم شناسایی کند، چه در حوزه داخلی و چه در سطح بینالمللی، در زمینههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی.
وی ادامه داد: من فکر میکنم در صورتی که اینگونه شایعات ادامه پیدا کند اعتماد مردم از بین میرود و ناامیدی به وجود میآید و کلا چنین فضایی به نفع کشور نخواهد بود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: اما باید از آن طرف حواس حاکمیت به این موضوع باشد که مردم به یک نگاه و آقای پزشکیان رای دادهاند و بسیاری از سیاستهای گذشته را قبول نداشتند که به آقای پزشکیان و رویکرد و گفتمان او رای دادند اما برخیها با زیادهخواهی مانع کار رییسجمهور میشوند، شاهد هستیم که یکی از قوای سه گانه به دنبال این است که هر اختیاری که رییسجمهور دارد را بگیرد یعنی رئیس جمهور برای وفاق تقریبا ۸۰ درصد از کابینه را به جناح راست و میانه واگذار کرده اما آن قوه باز به دنبال این است که صددرصد کابینه را بگیرد.
گرامیمقدم تصریح کرد: ۱۸ استانداری در حقیقت اختصاص و یا گرایش به قوه مقننه و رییس قوه مقننه دارد اما باز هم برخی سیری ناپذیریند و به دنبال شرکتها هستند و از این وفاق سوءاستفاده میکنند و اجازه نمیدهند رییسجمهور کار کند و توقع آنها هم توقع به جایی نیست. قطعا زیادهخواهی اینها به نفع کشور نخواهد بود و باید بدانند که مسئولیت هر خرابی دیگر بر عهده رئیسجمهور نخواهد بود بلکه برعهده جناحی است که بیشتر مسئولیتها را برعهده دارد.
وی ادامه داد: الان هم در دوره آقای پزشکیان بیشترین پستها در اختیار اصولگرایان است و آنها باید پاسخ ناترازیها، ناهنجاریها و موانعی که وجود دارد را بدهند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب درباره اینکه آیا موضوع استعفای رییسجمهور در شرایط کنونی که کشور با مشکلات بسیاری مواجه است مصداق خالی کردن دل مردم است، گفت: عدهای به دنبال نشر اکاذیب و در حقیقت ایجاد شایعه در کشور علیه شخص دوم کشور به دنبال مطامع جناحی و گروهی خودشان هستند.
بنابراین اینها شکستی که در انتخابات خوردهاند را نپذیرفته اند و میخواهند به رییسجمهور ضربه بزنند. این درحالی است که رییسجمهور میخواهد در خصوص مشکلات اساسی داخلی و خارجی راه جدیدی را انتخاب کند و راه مذاکره را پیش رو دارد؛ چراکه بدون مذاکره حل و فصل مشکلات کشور بسیار دشوار است.
وی گفت: مذاکره به معنای وادادگی نیست بلکه مذاکره معنایش این است که براساس اصل حکمت، عزت و مصلحت منافع ملیمان را حفظ کنیم و از تهدید نظامی و تحریمهای اقتصادی فاصله بگیریم. در حال حاضر درآمد مردم با هزینهها بسیار فاصله دارد و شکاف طبقاتی وحشتناک و فقر در کشور حاکم است و دهها معضل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در کشور وجود دارد و برای حل فصل و اینها رییسجمهور باید اقدامات جدیدی را انجام دهد.
گرامیمقدم با بیان اینکه سیاستهای گذشته کهنه بوده و پاسخگو نبوده است، گفت: بنابراین جناح رقیب برای اینکه دل مردم را خالی کند و رییسجمهور را تضعیف کند، مدام به نشر اکاذیب میپردازد و به رییسجمهور یا توهین میکنند و یا تهمت میزنند و در واقع چوب لای چرخ دولت میگذارند تا اجازه حرکت ندهند قاعدتا دستگاه قضایی نباید در برابر اینها سکوت کرده و هیچ کاری انجام ندهد.
در حکومت حکم به اختیار و استبدادی دینی، انتخاب بی معنا و عوامفریبانه است و منتخب ین هیچ اختیار و اقتدار قانونی ندارند.