|

رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با امیر قطر:

ایران دنبال درگیری نیست

رئیس‌جمهوری گفت: ایران به دنبال تقویت امنیت در منطقه است و تمایلی به درگیری با دیگر کشورها ندارد اما اگر اقدام نابخردانه‌ای آغاز شود، پاسخ قاطع و پشیمان کننده‌ای خواهیم داد.

گسترش‌نیوز: حسن روحانی امروز (چهارشنبه) در تماس تلفنی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر با وی، با تبریک متقابل عید سعید فطر، با بیان اینکه دولت و ملت ایران در کنار دولت و ملت قطر هستند، اظهارکرد: مسائل و مشکلات منطقه راه‌حل نظامی ندارد و ما معتقدیم تهدید، فشار، محاصره و تحریم اقتصادی، مسیر غلطی در روابط دولتها است.

ROHANIIII.jpg

رئیس‌جمهوری همچنین از مواضع دولت قطر در نشست شورای همکاری خلیج‌فارس و اتحادیه عرب استقبال کرد و اظهارکرد: مواضع دولت قطر در این دو نشست برگرفته از سیاست حسن همجواری و در راستای کاهش تنش بود و بی‌تردید هر گونه اجلاسی، اگر کشورهای منطقه را به یکدیگر نزدیکتر نکند، بی‌تاثیر و غیرسازنده و حتی مضر خواهد بود.

روحانی با بیان اینکه معتقدیم راهی باید انتخاب شود که به نفع ملتهای منطقه باشد و نباید تحت تاثیر قدرتهای بیگانه قرار گرفت، گفت: آنچه در منطقه شاهدیم بین عربستان و امارات با یمن و قطر و روابط نادرستی که با ایران دارند، در مجموع به زیان کل منطقه خواهد بود.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: مواضع ایران در زمان اشغال کویت توسط صدام، حمله عربستان و امارات به یمن و محاصره دولت قطر این موضوع را ثابت می‌کند که ایران با جنگ، فشار و تحریم در این منطقه مخالف است.

امیر قطر نیز در این تماس تلفنی با تبریک عید سعید فطر به رئیس‌جمهوری و دولت و ملت ایران اظهارکرد: دیدگاه‌های تهران و دوحه در بسیاری مسائل منطقه‌ای نزدیک است و تماس‌های مستمری بین دو کشور در جریان است که این بسیار سازنده است.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی تاکید کرد که ما معتقدیم که گفت‌وگو تنها راه کاهش تنش‌ها است و از ابتکار امیر کویت برای کاستن از تنش‌ها در منطقه حمایت می‌کنیم.

وی روابط ایران و قطر را روابطی تاریخی دانست و با قدردانی از مواضع تهران در قبال محاصره قطر و اینکه هرگز مواضع سازنده شما را فراموش نمی‌کنیم، تاکید کرد: قطر خواهان توسعه روابط با ایران در همه عرصه‌ها است.

منبع: مهر

کدخبر: 54132

ارسال نظر