تعویض کولر نو با فرسوده!
معاون وزیر نیرو گفت: بحث جایگزینی کولرهای قدیمی و فرسوده با کولرهای جدیداز جمله برنامههای ساز و کارها در چارچوب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، است که در اینجا، ساتبا میتواند نقش بسیار مهمی داشته باشد.
همایون حائری در امور برق و انرژی در مورد انرژی های نو گفت: ظرفیت نصب شده انرژیهای نو در داخل کشور در طول سالهای 94 تا 98 رشد چهاربرابری داشته است.
«همایون حائری» روز سهشنبه در آیین معرفی رییس جدید سازمان ساتبا افزود: ظرفیت نصب شده انرژیهای نو در داخل کشور 200 مگاوات در سال 94، بود و تا پایان سال 98 به بیش از 800 مگاوات رسید.
وی ادامه داد: موضوع ساتبا، تولید برق از طریق انرژیهای تجدیدپذیر است که مکمل مصرف بهینه برق است و اینها، وظایف مهم این سازمان به شمار میرود که اگر در کنار یکدیگر بگذاریم نشان دهنده کارایی انرژی الکتریکی است.
حائری گفت: موضوع مدیریت و بهینهسازی مصرف به لحاظ ماهیت مقداری تفاوت دارند. اولی بر کمیت و دومی بر کیفیت مصرف برق دلالت میکند.
معاون وزیر نیرو با بیان این که در حوزه مدیریت مصرف در دو سال گذشته خوب کار شد، ادامه داد: شرکتهای توانیر و برق حرارتی و مجموعه صنعت برق در یک کار مکمل و جمعی موجب شدند که بعد از 10 سال رشد پیک مصرف سالانه 5.2 درصد ، در سال 97 به 2.98 و در سال 98 به یک درصد کاهش پیدا کرد.
وی، نتیجه ارزیابی از مدیریت مصرف را بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: نیاز است در بخش مصرف بهینه انرژی الکتریکی که کار بیشتری شود و این از وظایف ساتبا است.
حائری گفت: بحث جایگزینی کولرهای قدیمی و فرسوده با کولرهای جدیداز جمله برنامههای ساز و کارها در چارچوب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، است که در اینجا، ساتبا میتواند نقش بسیار مهمی داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به تشکیل شورای سیاستگذاری و راهبردی انرژیهای تجدیدپذیر اظهار داشت: این شورا وظایف مهمی اعم از تعاون و حمایت بین واحدهای درون سازمانی وزارت نیرو دارد. یکی دیگر از وظایف این شورا، ارزیابی ارزش افزوده انرژیهای نو در داخل کشور و مصرف بهینه انرژی الکتریکی است.
حائری افزود: تولید برق در کشور و همچنین مدیریت مصرف چون در حجم زیادی است؛ کارهای ارزیابی توسط دیسپاچینگ انجام میشود اما ارزیابی ارزش افزوده که بیشتر بر کیفیت و ماهیت انرژی تمرکز دارد و آنچه در انرژی های نو و مصرف بهینه انرژی خواهیم داشت، یکی از وظایف خود شوراست.
وی گفت: امید است در شرایط جدید و در فضای نو در سال های آینده هم بتوان قدمهای بسیار بزرگی را در این دو مقوله داشته باشیم.
ارسال نظر