|

افزایش ظرفیت تولید کنسانتره در سنگان

گزارش پایش تفاهمنامه‌های ایمیدرو با سازمان‌ها و مراکز مختلف، با حضور عباس نعیمی قائم مقام و عضو هیات عامل ایمیدرو برگزار شد در این نشست معاونان و مدیران این سازمان واپسین نتایج اجرایی شدن اسناد مبادله شده را ارائه کردند.

گسترش‌نیوز: نعیمی امروز، ابتدا با تاکید بر اینکه تبدیل تفاهمنامه‌ها به قرارداد یکی از اولویت‌های این سازمان در پیشبرد اهداف است، تصریح کرد: درحال‌حاضر از ۴۳ تفاهمنامه امضا شده، در مجموع ۳۳ قرارداد حاصل شده که این امر حاصل همکاری تمامی بخش‌ها و زیرمجموعه‌های ایمیدرو است.

وی ادامه داد: این اسناد به طور کلی از سوی معاونت برنامه‌ریزی و معدن و صنایع معدنی ایمیدرو (و دفاتر تخصصی) و همچنین شرکت‌های تهیه و تولید مواد معدنی ایران و همچنین مرکز تحقیقات مواد معدنی ایران تهیه شده است.

به گفته وی، از کل تفاهمنامه‌های امضا شده ۱۵ مورد مربوط به معاونت برنامه‌ریزی و توانمندسازی (آموزش، بهداشت ایمنی و محیط‌زیست و توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری) و ۱۳ فقره نیز متعلق به معاونت توسعه معادن و صنایع معدنی این سازمان (شامل اکتشاف، زیرساخت، صنایع معدنی و معدن) است.

قائم مقام و عضو هیات عامل ایمیدرو با تاکید بر تسریع در تبدیل تفاهمنامه‌ها به قرارداد، اظهارکرد: به طور معمول برخی از تفاهمنامه‌ها با توجه به ویژگی و موضوعات مربوطه، تبدیل به تعدادی قرارداد می‌شوند.

زیرساخت‌های سنگان و تحولات ایجاد شده

وی در این نشست پس از ارائه گزارش معاونت‌های برنامه‌ریزی و توانمندسازی و معادن و صنایع معدنی و همچنین دفاتر تخصصی، تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین تفاهمنامه‌های امضا شده این سازمان احداث قطعه یک و ۱۰ خط دوم مسیر سنگان، خواف، رُشتخوار تا تربت حیدریه است.

نعیمی با اشاره به حجم و تعداد پروژه‌ها و کارخانه‌های فعال در سنگان، افزود: تا پیش از سال ۹۲ تحرک چندانی در احداث کارخانه‌های کنسانتره و گندله سنگ آهن ایجاد نشده بود اما از دولت یازدهم به این سو کارخانه‌های جدید فعال و راه‌اندازی شده‌اند.

این عضو هیات عامل ایمیدرو گفت: تا پایان امسال ظرفیت تولید کنسانتره در آن مجتمع به ۱۰.۱ میلیون و گندله سنگ آهن به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد در حالی که تا سال ۹۲ فقط یک کارخانه ۲.۶ میلیون تنی کنسانتره در منطقه راه‌اندازی شده بود.

وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از تفاهمنامه‌ها مربوط به حوزه زیرساخت است، تاکید کرد: طی این مدت زیرساخت هایی در بخش‌های برق رسانی و گازرسانی ایجاد و همزمان در بخش توسعه راه‌های منطقه نیز پروژه‌های متعددی اجرایی شده که تکمیل آن ها، ثمراتی برای مردم منطقه خواهد داشت.

نعیمی در بخش دیگری از سخنانش افزود: بخش‌های اکتشاف، مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی، شرکت تهیه و تولید و همچنین منطقه ویژه پارسیان تفاهمنامه هایی را در دست اجرا دارند.

وی تصریح کرد: درحال‌حاضر یکی از اتفاقات قابل توجه، پیگیری‌های مدیر منطقه ویژه پارسیان در نهایی کردن پروژه تامین خوراک برای دو شرکت پتروشیمی (با جذب دو سرمایه گذار) است.

کدخبر: 78779

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین