|

تشریح دستاوردهای برگزاری جشنواره ملی فولاد

مهندس سید رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به تشریح تفاهمنامه هایی پرداخت که در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد به امضا رسیده است. جزییات این تفاهمنامه‌ها به شرح ذیل است:

تفاهمنامه چهارجانبه ریخته گری مداوم به ارزش ۲۰ میلیون یورو

گسترش‌نیوز: ساخت ماشین ریخته گری مداوم برای نخستین بار در کشور به صورت چهار جانبه بین شرکت‌ فولاد خوزستان، شرکت ملی فولاد ایران، mmte و فولاد پایا به ظرفیت سالیانه یک میلیون تن شمش فولادی که معادل ارزش ارزی آن ۲۰ میلیون یورو می‌باشد. این موضوع در قالب تفاهمنامه به امضای طرفین رسید.

۳۱۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی با تولید یک نوع ورق جدید

ورق X۷۰ که برای نخستین بار در کشور به میزان ۳۵۰ هزار تن تولید خواهد شد دارای ۳۱۵ میلیون یورو ارزش ارزی است که در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد به صورت سه جانبه بین شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاد اکسین و لوله‌سازی اهواز در قالب تفاهمنامه به امضا رسید.

خط یک میلیون تنی تولید کنسانتره آهن از سنگ هماتیتی

احداث خط تولید کنسانتره آهن از سنگ هماتیتی به ظرفیت سالیانه یک میلیون تن فی مابین شرکت گل گهر از یک سو و کنسرسیوم گهر روش- روناک از سوی دیگر در قالب تفاهمنامه به امضا رسید.

تفاهمنامه ساخت ۹ دستگاه کمپرسور به ارزش ۴۰ میلیون یورو

ساخت کمپرسور مورد نیاز خطوط تولید آهن اسفنجی به تعداد ۹ دستگاه و به ارزش معادل ارزی۴۰ میلیون یورو فیمابین شرکت ملی فولاد ایران و توربو ماشین خاورمیانه در قالب تفاهمنامه به امضا رسید.

تولید ورق جدید به ارزش ۴۵ میلیون یورو

ورق ضد سایش اکسینم (با نام تجاری هاردکس) برای تولید نخستین بار و به میزان ۲۵ هزار تن با ارزش ارزی ۴۵ میلیون یورویی بین شرکت فولاد اکسین و خانه معدن در قالب تفاهمنامه به امضا رسید.

سه قرارداد و تفاهمنامه ریلی

فروش ریل برای خطوط راه آهن سراسری به میزان ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن و به ارزش ۱۲ میلیون یورو توسط شرکت ذوب آهن اصفهان به معاونت زیرساخت وزارت راه و شهرسازی انجام شد. همچنین فروش ریل مترو به میزان ۸۰۰ تن و به ارزش یک میلیون یورو توسط ذوب آهن اصفهان به شرکت مترو تهران انجام شد.

ضمنا تفاهمنامه فروش ریل فی مابین شرکت ذوب آهن اصفهان و شرکت مترو اصفهان به امضا رسید.

صرفه جویی ارزی تا پایان سال ۹۸

خلیفه سلطانی، صرفه جویی‌های ارزی به میزان ۹۵.۵ میلیون یورو که تا پایان سال ۹۸ در شرکت‌های فولادی از طریق بومی‌سازی قطعات و تجهیزات به انجام می‌رسد را به این ترتیب تشریح نمود:

فولاد مبارکه اصفهان و شرکت‌های زیر مجموعه آن ۴۰ میلیون یورو

فولاد خوزستان ۷/۱ میلیون یورو که ۴/۹ میلیون یورو از آن فقط مربوط به بومی‌سازی نسوزها می‌باشد.

شرکت معدنی و صنعتی گل گهر ۲۰ میلیون یورو

شرکت فولاد خراسان ۴/۶ میلیون یورو

هلدینگ کاوه پارس ۷/۶ میلیون یورو

شرکت فولاد آلیاژی ۳/۸ میلیون یورو

شرکت چادرملو ۱۰ میلیون یورو

گروه میدکو ۲/۴ میلیون یورو

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد در ادامه جمع بندی کرد: این قراردادها برای کشور ۹۵/۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی دارد که ۵۹/۷ میلیون یورو از آن در قالب قرارداد و ۳۵/۸ میلیون یورو از آن به صورت پیش قرارداد می‌باشد.

خلیفه سلطانی با تاکید بر نیاز کشور برای تقویت بومی‌سازی به خصوص در شرایط تحریمی فعلی گفت: برای نمونه شرکت فولاد آلیاژی ایران به برکت اوج گیری بومی‌سازی در کشور و متناسب با روند سهم بازار جدید و گریدهای جدید پیش‌بینی می‌کند که تا پایان سال ۹۸ حداقل ۱۳/۵ میلیون یورو به سهم بازار سالیانه خود بیفزاید.

خلیفه سلطانی به فولاد اسفراین هم اشاره کرد و گفت: این شرکت، با ۳/۸ میلیون یورو قرارداد جدید و ۵/۶ میلیون یورو پیش قرارداد پیش‌بینی می‌کند که حداقل ۹/۴ میلیون یورو به سهم بازار سالیانه خود بیفزاید.

منبع: چیلان

کدخبر: 82714

ارسال نظر

 

آخرین اخبار