احیای بیش از ۱۳۰ معدن کوچک در کشور
رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: طبق آمارهای جدید ۱۳۰ معدن کوچک در طرح احیاء، فعالسازی و توسعه معادن کوچک، احیا شده است. به گفته دکتر غریب پور برای ۴۷۷ معدن نیز، اقدام کلینیکی و راهحل ارائه شده است.
گسترشنیوز: خداداد غریب پور در آیین امضای تفاهمنامه بین شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) و شرکت سرمایهگذاری صدر تامین با موضوع "فعالسازی معادن کوچک و متوسط" افزود: بیش از ۱۲۰۰ معدن در ۳۱ استان پایش و تاکنون افزون بر ۱۳۰ معدن کوچک و متوسط مقیاس فعال شده است.
وی با بیان اینکه تعداد زیادی از معادن در طرح فعالسازی معادن کوچک، غیرفلزی است، گفت: ایمیدرو در اکتشافات، توجه خود را بیش از پیش به کانههای غیرفلزی معطوف کرده است.
غریب پور با اعلام اینکه در این طرح مشارکت با بخش خصوصی در اولویت برنامههای سازمان ایمیدرو قرار دارد، اظهارکرد: در طرح فعالسازی معادن کوچک بخش عمدهای از سرمایه گذاریها توسط بخش خصوصی صورت میگیرد.
غریب پور افزود: با توسعه معادن کوچک و متوسط، رونق تولید و اشتغالزایی فراگیر در کشور را شاهد خواهیم بود و امیدواریم همگرایی ایجاد شده بین دولت و بخش خصوصی در حوزه معدن و صنایع معدنی، زمینه اثرگذاری این حوزه در اقتصاد را بیش از پیش نمایان کند.
اولویت ایمیدرو تمرکز بر ایجاد زیربناها
وی درباره برنامههای ایمیدرو در این طرح اظهارکرد: ایجاد زیربناها، اقدامات کلینیکی، تامین مالی از طریق صندوق سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی و فراخوان جلب سرمایهگذار از برنامههای این سازمان در طرح فعالسازی معادن کوچک است. وی ادامه داد: در بخش زیربناها، تاکنون ۵۷ پروژه راهسازی و ۲۶ پروژه برق رسانی در ۲۰ استان توسط ایمیدرو تعریف شده است.
وی افزود: همچنین ۱۳۹۸ کیلومتر راه نیز در معادن احداث شده است.
مشارکت موثر شرکتهای بزرگ
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مشارکت موثر شرکتهای بزرگی همچون صدر تامین در اجرای برنامههای اکتشافی، اظهارکرد: در امسال، کنسرسیومی متشکل از شرکتهای بزرگ، اکتشاف در ۶۰هزار کیلومتر مربع را آغاز کرده است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به وسعت فعالیتهای ایمیدرو اعلام کرد: با فعالسازی معادن غیرفلزی، توسعه حوزه هایی همچون عناصر نادر خاکی و سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی نیز در اولویت برنامههای ایمیدرو قرار گرفته است.
مشارکت با ایمیدرو، با هدف رفع نیازهای شرکتهای هلدینگ صدر تامین
در ادامه این نشست، غلامرضا سلیمانی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین طی سخنانی گفت: بر اساس سیاستهای کلی ایمیدرو و شرکت تامین اجتماعی (شستا)، صدر تامین به عنوان یک هلدینگ تخصصی معدن و صنایع معدنی، توسعه برنامههای خود را در جهت امنیت معادن و سیاستهای توسعهای کشور تدوین کرده است.
سلیمانی با بیان اینکه چشمانداز فعالیت این هلدینگ در حوزه فلزی است، اظهارکرد: با توجه به فعالیت برخی شرکتهای هلدینگ صدر تامین در زنجیره تولید و همچنین حضور آنها در بازار سهام، به دنبال منتفع کردن سهامداران از اقدامات توسعهای هلدینگ هستیم.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ ماده معدنی در ۱۴ شرکت این هلدینگ فرآوری میشود، گفت: با هدف تکمیل زنجیره تولید، در نظر داریم با استفاده از ظرفیتهای شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به شناسایی معادن مورد نیاز اقدام کنیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین گفت: امیدواریم با امضای این تفاهمنامه، شرکت صدر تامین در اشتغالزایی، رونق تولید و رفع نیازهای خود در حوزه معدن و صنایع معدنی، گامهای موثری در تحقق اهداف توسعهای بردارد.
ارسال نظر