نگاه امید بخش در توسعه استارتاپهای معدنی
رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه یونیدرو (موسسه مشترک ایمیدرو و دانشگاه تهران) نخستین مرکز استارت آپهای معدنی ایمیدرو را راهبری خواهد کرد، گفت: با راهاندازی این مرکز، جریان تولید علم در پروژههای معدن و صنایع معدنی عملیاتی خواهد شد.
گسترشنیوز: خداداد غریب پور امروز در بازدید از "نخستین مرکز استارت آپهای معدنی" که روسای دانشگاههای تهران و امیرکبیر در آن حضور داشتند، افزود: این مرکز شرکتهای دانشبنیان را به منظور رفع نیازهای معدنی کشور، به شرکتهای معدن و صنایع معدنی ارتباط خواهد داد.
وی از برنامه افتتاح رسمی این مجموعه طی هفتههای آتی خبر داد و گفت: سازمان ایمیدرو زمینه ارتقای دانشبنیانها در این حوزه را فراهم میکند و به زودی اساسنامه و شیوههای اجرای مرکز استارت آپهای معدنی ایمیدرو تعیین میشود.
نخستین مرکز استارت آپهای معدنی از سوی سازمان ایمیدرو و با همکاری دانشگاههای تهران و امیرکبیر ایجاد شده است.
پوشش ریسک استارت آپها توسط شرکتهای بزرگ
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه پوشش ریسک استارت آپها توسط شرکتهای بزرگ مورد توجه است، گفت: با توجه به اینکه فعالیت در حوزه معدن و صنایع معدنی دارای ریسکهای مرتبط با خود است؛ شرکتها باید ریسک فعالیت دانشبنیانها را پوشش دهند تا خللی در ارتباط دایمی بین آنها وارد نشود.
تعامل با دانشگاهها و مراکز علمی
غریب پور با اشاره به تعامل مستمر ایمیدرو با دانشگاهها و مراکز علمی، گفت: راهاندازی کافه معدن، برگزاری جشنواره بهرهوری، انجام چندین طرح تحقیقاتی و برنامه تجاریسازی ایدههای برتر جشنواره ایدههای ارزش آفرین، بخشی از همکاریهای این سازمان با دانشگاههای تهران، امیرکبیر، صنعتی شریف و علم و صنعت است.
وی ادامه داد: ایمیدرو طی ماههای گذشته در زمینه آموزش و پژوهش اقدامات قابل توجهی داشته است و افزایش بودجه ۱۰۰ و ۵۰ درصدی بخشهای "آموزش" و "پژوهش" گواه این ادعا است.
رویکرد ایمیدرو به آینده پژوهی در معدن و صنایع معدنی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت توجه به حوزه آینده پژوهی در معدن و صنایع معدنی را از رویکردهای سازمان ایمیدرو خواند و اظهارکرد: جریان فناوری که بر تحقق "علم به عمل" دلالت دارد، باید در فرآیندهای صنعتی به ویژه در حوزه معدن و صنایع معدنی نهادینه شود.
وی با اشاره به اینکه طرحهای تحقیقاتی که نیاز معدن و صنایع معدنی را برشمارند، مورد حمایت ایمیدرو است، افزود: حمایت از استارت آپ ها، ایدههای ارزش آفرین، طرحهای تحقیقاتی و پایان نامههای دانشگاهی که در زنجیره عملکرد این حوزه موثر باشد، در سطح ملی مورد حمایت این سازمان است.
رفع مشکلات توسط دانشبنیانها و تجاریسازی ایده ها
در ادامه احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر نیز طی سخنانی گفت: اعلام مشکلات اساسی معدن و صنایع معدنی به این مرکز و اقدامات استارت آپها در جهت حل این مشکلات، میتواند از کارکردهای اصلی مرکز استارت آپ معدنی باشد.
معتمدی با بیان اینکه این رویه موجب ایجاد تحرک در بین استارت آپها خواهد شد، گفت: از تلاشهای رئیس هیات عامل ایمیدرو در ایجاد ارتباط موثر صنعت و دانشگاه، تشکر میکنیم و امیدواریم همکاریهای بین دو طرف در جهت شکوفایی ظرفیتهای داخلی ادامه داشته باشد.
محمود نیلی رئیس دانشگاه تهران در بازدید از این مرکز استارت آپی عنوان کرد: حجم قابل توجهی از پایان نامه و رسالههای دانشگاه ها، حاوی ایدههای ارزش آفرینی است که میتواند در رفع مشکلات معدن و صنایع معدنی اثرگذار باشد.
وی افزود: ایده هایی که قابلیت تجاریسازی دارند باید توسط کمیتهای تخصصی در این مرکز، مورد ارزیابی قرار بگیرند.
موسسه آینده پژوهی دانشگاه شریف، پیگیر همکاریها با ایمیدرو
در این نشست حمیدرضا حسینی مدیر شتاب دهنده پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف نیز با بیان اینکه این دانشگاه در ایجاد پارک علم و فناوری پیشتاز است، گفت: دانشگاه شریف در حوزه تجاریسازی ایده ها، تاکنون موفق کرده است.
وی با بیان اینکه همکاریهای این دانشگاه با ایمیدرو در موسسه آینده پژوهی دانشگاه شریف دنبال میشود، افزود: امیدورایم همکاری دوجانبهای که ایمیدرو با این دانشگاه برقرار کرده است، به تسریع در تحقق اهداف توسعهای این سازمان کمک کند.
ارسال نظر