|

دستاوردهای ارزشمند یک شرکت فولادی

تنی چند از مسئولان سازمان صمت استان اصفهان یکشنبه بیستم بهمن ماه با حضور در ذوب آهن اصفهان از بخش‌های مختلف خط تولید بازدید نمودند.

گسترش‌نیوز: علیرضا امیری مدیر روابط عمومی ذوب آهن اصفهان در نشستی که در سالن تشریفات این شرکت برگزار شد طی سخنانی گفت: قرارداد ذوب آهن اصفهان در سال ۱۳۴۴ منعقد، سال۱۳۴۶ کلنگ این شرکت بر زمین زده شد و سال ۱۳۵۰ نخستین چدن در ذوب آهن تولید شد.در سال ۱۳۵۷ تولید فولاد کشور حدود ۶۰۰ هزار تن بود که این ظرفیت هم اکنون به ۳۶ میلیون تن ارتقاء یافته است.

وی افزود: در سال ۱۳۶۲ با حضور مقام معظم رهبری که در آن زمان رئیس‌جمهوری بودند، کوره بلند شماره دو به بهره‌برداری رسید و ظرفیت کارخانه از ۶۰۰ هزار تن به یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن افزایش یافت و در سال ۱۳۶۹ نیز ظرفیت اسمی تحقق می‌یابد.

۲۰ هزار نیروی متخصص ذوب آهنی نقش آفرین در صنایع ایران

مدیر روابط عمومی شرکت تصریح کرد: از سال ۱۳۵۷ که توسعه در داخل شرکت ادامه نیافت حدود ۲۰ هزار نفر کارگر، متخصص و نیروی ساختمانی در داخل کارخانه داشتیم که این مجموعه را ساختند این تعداد همان گروهی بودند که در ساخت صنایع دیگر مانند مبارکه، خوزستان، خراسان و... نقش آفرین شدند.

این مقام مسئول بیان کرد: استفاده ازتیرآهن‌های H تولیدی ذوب آهن اصفهان در سازه‌های بلند مرتبه کشور به دلیل استحکام بالا زبانزد است. در گذشته که امکان تولید این محصول در داخل کشور وجود نداشت از تیرورق استفاده می‌شد که مخاطرات فراوانی را به همراه داشت.

تولید محصول استراتژیک ریل از فولاد تا نورد در ذوب آهن اصفهان

علیرضا امیری اظهارکرد: محصول استراتژیک ریل نیز به همت بلند همتان ذوب آهن اصفهان در شرایط سخت تحریم با تنوع بالا از مرحله تولید فولاد تا نورد انجام شد و درواقع ذوب آهن اصفهان از سنگ آهن، ریل تولید می‌کند. این ریل هم اکنون در خطوط راه آهن جمهوری اسلامی و قطارهای شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی ادامه داد: ذوب آهن اصفهان در راستای کاهش آلایندگی که ذات همه صنایع کشور است ساخت درب‌های فلکسیبل باتری شماره سه کک‌سازی را در داخل کارخانه انجام داد. هر یک از این درب‌ها هفت متر ارتفاع، هفت تن وزن و شامل ۸۰۰ قطعه می‌شود.

ذوب آهن اصفهان حدود ۶۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی داشته است

مدیر روابط عمومی ذوب آهن اصفهان در ادامه به مدیریت مصرف آب در کارخانه پرداخت و خاطر نشان کرد: ذوب آهن اصفهان با اجرای پروژه‌های مختلف بهبود و همچنین خرید پساپ شهرهای مجاور کارخانه، حتی کمتر از حق آبه‌ای که از زاینده رود دارد از این آب استفاده می‌کند. در کل حدود ۶۰ درصد در مصرف آب ذوب آهن اصفهان صرفه جویی شده است.

در حاشیه این بازدید با تنی از مسئولان گفت‌وگو نمودیم که در ادامه می‌خوانید:

* بتول مظلومی کارشناس محیط‌زیست سازمان صمت استان اصفهان گفت: ذوب آهن اقدامات زیست محیطی بسیار خوبی در زمینه کنترل آلایندگی‌های زیست محیطی انجام داده که جای خوشحالی دارد. ساخت و نصب درب‌های باتری کک‌سازی آن هم در شرایط سخت تحریم ظالمانه دشمن دستاورد ارزشمندی به شمار می‌رود. وی افزود: مدیریت مصرف بهینه آب و همچنین انرژی در این کارخانه عظیم فولادی نیز اقدام موثری به شمار می‌رود که به‌دست متخصصان این مجموعه رقم خورده است.

* مهدی ثالثی کارشناس روابط عمومی سازمان صمت استان گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان مادر صنعت فولاد کشور با تولید محصولات با ارزش افزوده بالا و نیروی انسانی متخصص در نقش پر رنگی در اقتصاد کشور دارد.

وی افزود: با وجود تحریم‌های ظالمانه دشمن این صنعت پر افتخار به همت تلاشگران خود دستاوردهای بزرگی را برای کشور رقم زده است که یکی از جدیدترین آنها تولید محصول استراتژیک ریل است.

کارشناس روابط عمومی سازمان صمت استان تصریح کرد: همکاران سازمان استقبال بسیار خوبی برای بازدید از ذوب آهن داشتند و با توضیحات مدیر روابط عمومی ذهنیت آنها در خصوص این شرکت مادر صنعتی تغییر یافت.

کدخبر: 84884

ارسال نظر

 

آخرین اخبار