|

استقبال گل‌گهر از سرمایه‌های راکد

با توجه به اینکه ارزش درآمد نفتی کاهش یافته و تاکید بر درآمدزایی از منابع دیگر همچون معدن بیش از پیش افزایش یافته است در نتیجه نقش شرکت‌ها و سازمان‌هایی که در حوزه معدن ورود کرده اند، مهم و کلیدی است.

گسترش‌‌نیوز: در این بین شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه گل‌گهر به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر گام‌های مثبتی برداشته است تا به رشد اقتصادی و اجتماعی کشور کمک کند. گفتنی است منطقه معدنی گل‌گهر با داشتن معادن غنی سنگ آهن به عنوان یکی از مطرح‌ترین قطب‌های فعال معدنی، صنعتی در خاورمیانه است که دارای قابلیت‌های بسیاری برای تبدیل شدن به یک منطقه بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان است. روزنامه صمت با علیرضا پری‌زاده، مدیر طرح و توسعه شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه گل‌گهر به عنوان یکی از شرکت‌های زیر مجموعه شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر گفت‌وگو کرده است.

رشد و توسعه معدن چقدر می‌تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند؟

بعد از نفت یکی از صنایع ارزآور برای ایران صنایع فولاد و مواد معدنی است. مشخص است در شرایط حاضر و با توجه به تحریم‌ها هرچه بتوانیم در صنایع فولاد سرمایه‌گذاری کنیم، نیازهای داخلی را تامین کرده و وابستگی به خارج را کاهش دهیم، موفق‌تر عمل کرده‌ایم. در این روند صادرات را از نفت به مواد غیرنفتی مثل صنایع فولادی تغییر داده‌ایم. در نتیجه شرایط را برای کشور بهتر و مهیا کرده‌ایم و وابستگی به صنایع نفتی را تا حد زیادی کاهش می‌دهیم. از آنجایی که دوری از خام فروشی مورد تاکید است بنابراین باید سعی کنیم به جای خام فروشی، محصولات خود را به محصول بالاتر و با ارزش افزوده بیشتر تبدیل کرده و محصول نهایی را بفروشیم. فراموش نکنیم هرچه بتوانیم صنایع پایین‌دستی را تکمیل کرده و محصولات کارخانجات را ارتقا دهیم برای اقتصاد بهتر است.

شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه گل‌گهر در راستای توسعه اقتصادی تاکنون چه اقداماتی را انجام داده است؟

شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه گل‌گهر پس از تصویب هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در آبان سال ۱۳۸۸ به ثبت رسید و فعالیت خود را آغاز کرد. شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با در اختیار داشتن ۹۰ درصد از مجموع سهام، سهامدار عمده این شرکت محسوب می‌شود. هدف از تشکیل این شرکت فعالیت در زمینه‌هایی از جمله انواع فعالیت‌های بازرگانی معادن و مواد معدنی، سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در حوزه مواد معدنی و سرمایه گذاری‌های بورسی بوده است. ما در ابتدا در قالب یک شرکت تجاری فعالیت کردیم و در پروژه‌هایی که شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر به علت مشغله زیاد به صورت مستقیم در فرآیند ساخت آنها مشارکت نمی‌کرد، ورود کردیم. طرح فروسیلیس و طرح جابه‌جایی کارخانه هماتیت از جمله مواردی است که انجام داده یا در حال انجام آن هستیم که درصدی از آن در اختیار شرکت سرمایه‌گذاری گل‌گهر گذاشته شده است.

شرکت شما در حوزه مسئولیت اجتماعی چه اقداماتی را انجام داده است؟

اقدامات زیادی در این حوزه انجام داده‌ایم، به طور مثال می‌توان به اجرای طرح فاضلاب سیرجان اشاره کرد. این طرح یکی از طرح‌های اساسی برای شهر سیرجان است و به جز شرکت سرمایه‌گذاری گل‌گهر، شهرداری و جهاد نصر نیز از جمله سهامداران آن هستند. برای پیشبرد این طرح قراردادی با شرکت کاریز بسته‌ایم و در ۲ فاز طراحی خود را انجام داده‌ایم؛ فاز اول در رابطه با کانال جمع‌آوری فاضلاب شهری و فاز دوم در رابطه با ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب است که درحال‌حاضر تا نصب تجهیزات برای تصفیه‌خانه پیش رفته‌ایم برای لوله‌کشی خط فاضلاب شهری نیز حدود ۶۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم.

آیا مجموعه گل گهر از سرمایه‌گذاری افرادی که سرمایه راکد دارند، استقبال می‌کند؟

مجموعه گل‌گهر در راستای شکوفایی صنایع فولادی تلاش‌های زیادی را انجام داده است. این مجموعه با سیاست‌گذاری‌هایی که اتخاذ کرده از پروژه‌ها و طرح‌هایی که در راستای اهداف کلان کشور است استقبال کرده و حمایت زیادی از پیشبرد آنها و فعالان اقتصادی این حوزه کرده است. این مجموعه از کسانی که قصد سرمایه‌گذاری در حوزه معدن داشته باشند و سرمایه‌های سرگردان و راکد داشته باشند به شدت استقبال می‌کند. بنابراین کسانی‌که بخواهند از تسهیلاتی استفاده‌کنند و سرمایه لازم را داشته باشند می‌توانند نظرات خود را با گل‌گهر یا شرکت‌های زیرمجموعه آن مطرح کنند. در این جهت می‌توانند در راستای فرآورده‌ها یا زیرمجموعه‌های تولیدات فولادی ورود کرده و سرمایه‌گذاری کنند و ما هم در کنار آنها هستیم.

منبع: صمت

کدخبر: 85483

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین