|

در گفتگوی اختصاصی گسترش‌نیوز با مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌ گهر مطرح شد؛

روند فعالیت بزرگ‌ترین تولید‌کننده آهن اسفنجی کشور

مدیرعامل شرکت توسعه و آهن فولاد گل‌گهر گفت: این شرکت به عنوان بزرگترین عرضه‌کننده آهن اسفنجی کشور در سال گذشته نزدیک به سه میلیون تن تولید داشته که بیش از ۹۰ درصد از آن به مصرف داخلی رسیده است

گسترش‌نیوز: شرکت‌ توسعه و آهن و فولاد گل گهر بزرگترین شرکت عرضه‌کننده آهن اسنفجی با توان تولید سالیانه بیش از ۳/۵ میلیون تن در کشور است. این شرکت گام‌های بزرگی در بومی‌سازی قطعات در سال‌های اخیر برداشته است در همین ارتباط گفت‌وگویی با محمد محیاپور، مدیرعامل شرکت توسعه و آهن فولاد گل‌گهر ترتیب داده‌ایم که در ادامه خواهید خواند:

mahyapour200.jpg

بومی‌سازی صفر تا صد خطوط کنسانتره و گندله‌سازی

محیاپور درباره بومی‌سازی قطعات گفت: در داخلی‌سازی تجهیزات از معدن تا تولید‌کنسانتره، گندله، احیا و فولاد شرکت توسعه و آهن گل‌گهر به بومی‌سازی ۸۰ درصدی در این بخش رسیده است و هم‌اکنون این توان را داریم تا صفر تا صد خطوط کنسانتره و گندله را بومی‌سازی کنیم. البته در برخی تجهیزات خاص از جمله قطعات الکتریکی و نرم‌افزار نیازمند به خرید از خارج از کشور هستیم.

وی با اشاره به تحریم‌‌های ظالمانه که علیه کشورمان صورت گرفته است گفت: با وجود تحریم‌ها کارخانه‌ها با حداکثر ظرفیت به فعالیت خود ادامه می‌دهد و رکوردهای خوبی در منطقه گل‌گهر برجای گذاشته‌ایم و تولیدات ما نیز حتی در شرایط تحریم متوقف نشده است.

توسعه و آهن فولاد گل‌گهر، برند مطرح کشور

مدیرعامل شرکت توسعه و آهن فولاد گل‌گهر ادامه داد: این شرکت به عنوان بزرگترین عرضه‌کننده آهن اسفنجی در کشور در سال گذشته نزدیک به سه میلیون تن تولید داشته که بیش از ۹۰ درصد از آن به مصرف داخلی رسیده است و همچنین با داشتن بیش از ۲۰۰ مشتری مصرف‌کننده آهن اسفنجی، برند مطرحی در کشور به شمار می‌رود.

در بخشنامه وزارت صمت تجدید نظر شود

وی در پاسخ به این سوال که سال گذشته طی بخشنامه‌ای وزارت صمت برخی شرکت‌های تولیدکننده آهن اسفنجی از جمله شرکت توسعه‌ و آهن گل‌گهر را مکلف کرد تا محصولات خود را فقط به تولیدکنندگان به فروش رسانده و از فروش محصولات به تجار خودداری کنند گفت: این پیشنهاد در آن مقطع زمانی پیشنهاد خوبی بود چرا که برخی شرکت‌های القایی در تولید محصولات خود دچار مشکلات بودند و این اقدام سبب شد تا هم بازار به تعادل رسیده و هم از اعتراضات بکاهد. به نظر من نیاز است تا در چند ماه آینده در این تصمیم تجدید نظر صورت گیرد.

محیاپور ادامه داد: برخی تولیدکنندگان محصولات آهن اسفنجی مشکلات نقدینگی دارند و یا تناژ‌ مصرفی آنها کم است و فقط از طریق بازرگانان می‌توانند فعالیت کنند و ما نمی‌توانیم تاثیر بازرگانان در زنجیره فولاد را نادیده بگیریم. همچنین برخی از تولیدکنندگان از مشکلات نقدینگی و تهیه ال سی گلایه دارند و عنوان می‌کنند که امکان تامین بار را ندارند. بنابراین در شرایط فعلی با توجه به مشکلات ارزی که با آن مواجه هستیم می‌بایست در عوارض آهن اسفنجی تجدید نظر صورت گیرد.

برنامه‌های توسعه و آهن فولاد گل‌گهر در سال ۹۹

مدیرعامل شرکت توسعه و آهن فولاد گل‌گهر درباره برنامه‌های این شرکت در سال ۹۹ اظهار کرد: با توجه به نام‌گذاری سال ۹۹ با نام جهش تولید از سوی رهبر انقلاب ما برنامه توان تولید بیش از ۳ میلیون تن آهن اسفنجی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و همچنین قصد داریم تا با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای، پروژه‌ها را با توان بالا به سرانجام برسانیم همچنین مشکلات عوارض بر آهن اسفنجی را نیز حل کنیم. در ادامه نیز با صادرات، ارز مورد نیاز برای خرید قطعات و تجهیزات را تامین کرده و پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم.

کدخبر: 92058

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین