|

جزئيات افزایش سرمایه صنایع معدنی از زبان غریب‌پور

رئیس هیات عامل ایمیدرو با تاکید بر ضرورت اختصاص بخشی از بودجه شرکت‌های معدن و صنایع معدنی به توسعه برنامه‌های تحقیقاتی و پژوهشی از محل افزایش سرمایه، گفت: قراردادهای بین ایمیدرو و دانشگاه‌ها با رویکرد بومی سازی، موجب کاهش نیازهای ارزی شده است و این روند همچنان ادامه دارد.

گسترش نیوز: خداداد غریب پور در نشست "بررسی اقدامات انجام شده در خصوص همکاری‌های ایمیدرو با دانشگاه ها" که با حضور روسای دانشگاه‌های مطرح کشور برگزار شد، افزود: با توجه به اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت در "جهش تولید"، امسال نیز برنامه‌های مشارکتی بین ایمیدرو و دانشگاه‌ها بیش از پیش مورد توجه است.

imidro888.jfif

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری، ضرورت توسعه کشور است، گفت: امسال افزایش سرمایه بنگاه­های بزرگ معدن و صنایع معدنی، به ۲۵ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: مدیریت سود شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری آن در طرح‌های توسعه شرکت ها، رویکردی توسعه‌ای است که در ایمیدرو عملیاتی شد.

دانشگاه امیرکبیر

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به همکاری‌های بین ایمیدرو و دانشگاه امیرکبیر اظهارکرد: برگزاری هفتمین همایش ملی بهره‌وری معادن و صنایع معدنی ایران و به روز رسانی استراتژی‌های ایمیدرو و واحدهای تابعه از جمله همکاری‌های بین این دو مجموعه است.

غریب پور با بیان اینکه قرارداد طراحی و اجرای کارگاه‌های تخصصی بین‌المللی در حوزه معادن و صنایع معدنی برای ستاد و کلیه شرکت‌ها و واحدهای تابعه ذیل برنامه‌های این سازمان با دانشگاه امیرکبیر است، افزود: بررسی و امکان دستیابی به فناوری تولید جاذبه‌های طبیعی با استفاده از باطله‌های معدن انگوران به منظور کنترل آلودگی آب و خاک با لحاظ پارامترهای اقتصادی و... در شمار برنامه‌های ما قرار دارد.

دانشگاه تهران و همکاری در حفاری‌های عمیق

رئیس هیات عامل ایمیدرو، تدوین برنامه توسعه توانمندی‌های فناوری و مهندسی ایمیدرو و شناسایی و ارزیابی منابع ژرمانیوم در معادن سرب و روی کشور را از برنامه‌های همکاری ایمیدرو با دانشگاه تهران خواند و گفت: بررسی زمین شناسی اکتشافی حفاری‌های عمیق ایران مرکزی از دیدگاه اکتشاف ذخایر پنهان و... بخشی از همکاری‌های تحقیقاتی بین این دو مجموعه است.

جهاد دانشگاهی

وی پروژه بومی‌سازی و احیای معادن کوچک را یکی از برنامه‌ریزی‌های مهم ایمیدرو با جهاد دانشگاهی دانست و عنوان کرد: جهاد دانشگاهی پروژه پژوهشی طراحی و احداث واحد ساخت کاتالیست HDS (سولفورزدایی هیدروژنی) با ظرفیت یک تن در روز در مقیاس نیمه صنعتی و پروژه پژوهشی مطالعه روش‌های شستشوی زغال سنگ حرارتی را در دست اقدام دارد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: طرح پژوهشی تولید آلومینا از کانی­های رسی و بوکسیت کم عیار و همچنین پروژه طراحی، تدوین فن آوری و مستندسازی خط ریخته گری پیوسته فولاد از جمله برنامه‌های تحقیقاتی ایمیدرو و جهاد دانشگاهی است.

دانشگاه صنعتی شریف و همکاری در فناوری هوش مصنوعی

غریب پور گفت: طرح تحقیقاتی کاربردهای فناوری­های برافکن در صنعت فولاد ( فناوری که بازار جدید و زنجیره ارزش جدید ایجاد می‌کند) با تمرکز بر فناوری­های هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و چاپ سه بعدی و شناسایی الزامات طراحی رویکردهای بهینه ارتقاء اکوسیستم استارت آپی معدن و صنایع معدنی و... از جمله همکاری‌های بین سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و دانشگاه شریف است.

این گزارش می‌افزاید، در این نشست محمود نیلی(رئیس دانشگاه تهران)، محمود فتوحی(رئیس دانشگاه صنعتی شریف)، حمیدرضا طیبی(رئیس جهاد دانشگاهی) حضور داشتند و بر توسعه همکاری‌های تحقیقاتی بین دانشگاه‌ها و شرکت‌های معدن و صنایع معدنی در شرایط تحریم، تاکید کردند.

همچنین مقرر شد، نشست بعدی با حضور مدیران عامل شرکت‌های بزرگ معدن و صنایع معدنی به منظور تسریع در پیشبرد اهداف، برگزار شود.

منبع: ایمیدرو

کدخبر: 97470

ارسال نظر

 

آخرین اخبار