دلایل عقب ماندگی تولید ایرانی از استانداردهای جهانی
رئیس هیات مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر گفت: در سالهای اخیر تولیدکنندههای ایرانی از استانداردهای جهانی عقب افتادهاند که این مشکل ناشی از عدم آموزش مناسب نیروی انسانی، فرآیندهای ضعیف و منسوخ تولید و ماشینآلات ناکارا است.
گسترش نیوز: مراسم تجلیل ازدانشجویان و اساتید و ورزشکاران مرکز آموزش علمی کاربردی زر با حضور رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر و اعضاء هیأت موسس مرکز علمی کاربردی زر برگزار شد. رئیس هیات مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر نیز در این مراسم در راستای «حمایت از کالای ایرانی» اظهار کرد: متاسفانه اعتماد به کالای ایرانی اندکی آسیب دیده که باید این اعتماد را مجدد به کالای تولید داخل برگردانیم و این مهم نیازمند فرهنگسازی، تلاش، بسیج همگانی و توجه به سه اصل کیفیت، نرخ و مشتری مداری است.
مرتضی سلطانی بیان کرد: لازمه پیشرفت هر صنعتی در اتکاء به نیروی انسانی است که این کار از طریق اعتماد به نسل جوان و بکارگیری آنان در حوزههای مختلف محقق خواهد شد.
سلطانی گفت: بیشک یکی از دغدغههای هر کشوری حمایت از تولیدکننده و تولیدات داخلی است اما آن چه مهم است چگونگی و کیفیت این حمایت است.
وی افزود: حمایت از کالای ساخت داخل، اشتغال ایرانیان و به ویژه جوانان، ایجاد بستری پایدار برای سرمایهگذاری و رشد اقتصادی و بهبود توزیع درآمد را به دنبال دارد.
در ادامه این مراسم اورنگ عیوض زاده، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی زر به فعالیتهای صورت گرفته اشاره کرد و گفت: مرکز علمی و کاربردی زر با پشتوانه عظیمی همچون صنایع گروه صنعتی و پژوهشی زر قصد بر تشکیل مرکز رشد را خواهد داشت تا با تکیه بر دانش و علوم مهندسی بتواند مرکز زر را به عنوان برترین و مناسبترین بستر آموزش عالی در جامعه علمی -کاربردی و همچنین آموزش عالی کشور برساند.
عیوض زاده با اشاره به رویدادهای استارتاپی پیش رو افزود: در سال جدید چهار رشته در حوزه مدیریت صنایع غذایی و محصول برای نخستین بار در ایران در این مرکز ایجاد خواهد شد.
علیرضا کریمی عضو هیات مدیره مرکز زر نیز با اشاره به فعالیتهای مهم و اخیر دانشکده از مدیران و کارکنان مرکز تقدیر و تشکر کرد.
در پایان این مراسم از مدیران گروه مرکز، دانشجویان برتر، مدال آوران ملی پوش و فرزندان شهدا و ایثارگران و همچنین اعضای انجمن علمی مرکز تقدیر شد.
ارسال نظر