اختصاصی گسترشنیوز از برنامههای فولاد مبارکه اصفهان؛
مهمترین اولویتهای عظیمیان برای شش ماه دوم ۹۸ چیست؟
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: حفظ سهم از بازار و افزایش سودآوری شرکت، مهمترین برنامههای فولاد مبارکه در اصفهان در شش ماه دوم سال ۹۸ است.
گسترشنیوز: فولاد و صنایع فولادی امروز یکی از پیشرفتهترین صنایع ایران است. تحریمهای ۸ آگوست آمریکا تلاش دارد صادرات این فلز گرانبها را با مشکل مواجه کند اما چندان موفق نبوده است.
فولاد مبارکه اصفهان با وجه مثبت بینالمللی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان در سال ۱۳۷۰ در ایران شروع به کار کرد. این شرکت توانسته به تنهایی سهم ۵۰ درصدی فولاد ایران را از آن خود داشته باشد. فولاد مبارکه اصفهان به عنوان یک صنعت بالادستی مواد اولیه بیشاز ۳۰۰۰ کارخانه و مجتمع فولادی پایین دستی را تامین کند. تامین مواد اولیه، توازن در زنجیره تولید فولاد، مهیا نبودن زیرساختهای حملونقل و همچنین عدم امکان جابهجایی ارز را میتوان از مشکلات این فولادساز بزرگ نام برد.
حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به میزان تولید فولاد مبارکه اصفهان در گفتوگو با گسترشنیوز اظهار کرد: ما سهم ۵۰ درصدی فولاد ایران را داریم و باید این بازار را باید حفظ کنیم.
وی در ارتباط با مهمترین مشکلاتی که این مجتمع فولادی دارد گفت: تامین مواد اولیه فولادسازیها، توازن در زنجیره تولید فولاد و همچنین عدم امکان جابهجایی ارز از جمله مهمترین مشکلات فولاد مبارکه اصفهان است.
زیرساختهای حملو نقل مهیا نیست
عظیمیان در پاسخ به این پرسش که وضعیت حملونقل صنایع معدنی را چگونه ارزیابی میکنید، گفت: مهیا نبودن زیرساختهای حملونقل از جمله مهمترین مشکلات فعالان معدن وصنایع معدنی است.
وی در پاسخ به این پرسش که مهمترین اولویت شما به عنوان مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در شش ماه دوم سال چیست، گفت: حفظ سهممان از بازار و افزایش سودآوری شرکت مهمترین برنامههای فولاد مبارکه در اصفهان در شش ماه دوم سال ۹۸ است.
سهم ۵۰ درصدی فولاد ایران را داریم
عظیمیان در ارتباط با سودآوری فولاد مبارکه اصفهان گفت: ما باید در شش ماه دوم سال تلاش کنیم سودآوری شرکت را نسبت به سال قبل و شش ماه اول سال بیشتر داشته باشیم و در کنار آن به توسعه نیز بپردازیم.
وی با بیان این موضوع که آیا به دانشبنیانها در فولاد مبارکه اصفهان توجه میشود، گفت: یکی از موضوعاتی تامین تجهیزات و قطعات مورد نیاز ما از طریق دانش بومی و دانشبنیانها تامین میشود.
ارسال نظر