|

کارگر ساده پیدا نمی شود!

رئیس سازمان صمت استان تهران گفت: تقاضا برای سرمایه‌گذاری در استان تهران افزایش یافته است و واحدهای صنعتی برای گرفتن کارگر ساده دچار مشکل هستند و حتی تعداد عرضه کار بیشتر از نیروی کار است.

صنعت کارگر ساده پیدا نمی شود!

یدالله صادقی امروز در مراسم تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان تهران اظهارکرد: علیرغم فشار حداکثری و تحریم‌ها و حتی شیوع بیماری کرونا سرمایه‌گذاری در تهران روند خوبی داشته و دهه فجر امسال حدود ۶ هزار میلیارد تومان طرح را در تهران به بهره‌برداری رساندیم و حدود سه الی چهار هزار میلیارد تومان نیز از سوی بخش خصوصی، توسعه صنعتی داده شده است.

همچنین در زنجیره تولید و ساخت مواد اولیه سرمایه‌گذاری خوبی در حال انجام است؛ ضمن اینکه اگرچه واردات لوازم خانگی متوقف شده است، اما حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد مواد اولیه تولید این محصول که امکان ساخت آن در تولید فراهم نیست و یا تولید آن صرفه اقتصادی ندارد، از طریق واردات تأمین می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه اشتغال در استان تهران حفظ شده و بیکاری کاهش یافته است، افزود: تقاضا برای سرمایه‌گذاری در استان تهران افزایش یافته است و واحدهای صنعتی برای گرفتن کارگر ساده دچار مشکل هستند و حتی تعداد عرضه کار بیشتر از نیروی کار است.

تجار تهرانی سالانه ۸ میلیارد یورو صادرات دارند

وی با اشاره به اینکه ۱۶ هزار و ۷۲۰ کارت بازرگانی متعلق به تهران است، گفت: ۲ هزار و ۹۹۱ صادرکننده در تهران وجود دارد که یک هزار و ۸۸۶ نفر از آنها تولید‌کننده و صادرکننده و یک هزار و ۱۰۵ نفر از آنها بازرگان هستند که عمدتاً فعالیت آنها در راستای صادرات محصولات تولید‌کنندگان است.

صادقی افزود: از ۲۲ فروردین ۹۷ تا ۳۱ شهریور ۹۹ (بازه زمانی ۳ ساله) ارزش صادرات استان تهران معادل ۲۱ میلیارد و ۱۳۹ میلیون یورو بوده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال این عدد به ۲۵ میلیارد یورو برسد؛ از این رو به صورت سالانه صادرکنندگان استان تهران حدود ۸ میلیارد یورو صادرات داشته‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: تعهدات ارزی صادرکنندگان در سال ۹۷، ۹۸ و ۶ ماهه اول سال ۹۹ نیز ۱۹ میلیارد و ۲۲۵ میلیون یورو بوده که ۸۰ درصد از این میزان یعنی ۱۵ میلیارد و ۳۸۱ میلیون یورو رفع تعهد ارزی شده است.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از ثبت سفارش واردات در استان تهران انجام می‌شود، گفت: در ۱۱ ماه امسال حدود ۵۰ هزار پرونده مواد اولیه و ماشین‌آلات به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد یورو بررسی شده و برای تخصیص ارز به بانک ارسال شده که از این مدار ۶۸ درصد ثبت سفارش‌های انجام شده در زمینه واردات مواد اولیه، ۲۸ درصد در زمینه واردات ماشین‌آلات خطوط تولید و قطعات یدکی و ۴ درصد مربوط به کالاهای نهایی بود که امکان تولید آن در کشور نیست.

منبع: مهر
کدخبر: 155620

ارسال نظر