طرح توسعه شرکت فولاد آلیاژی ایران برای ۵۰۰ نفر شغل ایجاد می کند
مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: مهمترین طرح توسعه این شرکت شامل طرح «یزد یک» با ظرفیت تولید سالانه ۷۰۰ هزار تن انواع بیلتهای آلیاژی و مهندسی و با پیشرفت بالای ۹۵ درصد آماده بهره برداری در هفته دولت (شهریور) امسال است که برای ۵۰۰ نفر شغل ایجاد می کند.
محمد کمالزاده مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران روز دوشنبه در جریان بازدید تور صنعتی رسانه های استان یزد در قالب «راهیان پیشرفت» افزود: با بهره برداری از این طرح ظرفیت کلی فولادسازی این واحد به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن در سال افزایش می یابد.
وی اظهار کرد: از دیگر طرح های این شرکت طرح ” نورد وایر فولادهای آلیاژی” با ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار تن در سال است که ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امید است در پایان سال ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد.
کمال زاده یادآور شد: با اجرای این طرح انواع وایر آلیاژی در قطرهای ۵ تا ۲۵ میلیمتر در این شرکت تولید می شود.
وی افزود: این واحد فولادی بزرگترین تولیدکننده انواع فولاد آلیاژی در ایران و خاورمیانه با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع فولادهای آلیاژی شامل ۴۴۳ گرید است که واحدهای نورد سبک و سنگین آن به ترتیب ۲۳۰ و ۲۲۰ هزار تن می باشد.
وی سود عملیاتی این واحد را در سال جاری، یک هزار و ۳۲۷ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این سود نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی ۵۸ درصدی داشت و همچنین در سال ۱۴۰۰ از سه هزار و ۳۷۵ میلیارد تومان به چهار هزار و ۷۷۳ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ رسید.
ثبت ۹ رکورد جدید در شرکت فولاد آلیاژی ایران
کمال زاده در ادامه از ثبت ۹ رکورد جدید در این واحد تولیدی در سال جاری خبر داد و گفت: رکورد تولید روزانه مذاب به میزان ۲ هزار و ۴۷۰ تن، رکورد تولید ماهانه مذاب به میزان ۵۵ هزار و ۳۶۲ تن، رکورد دفعات ذوب روزانه به میزان ۵۳ عدد ،رکورد فروش و حمل روزانه محصول، به میزان چهار هزار و ۲۶۸ تن، رکورد بستهبندی روزانۀ محصولات به میزان یک هزار و ۲۲۶ تن و رکورد فروش و حمل ماهیانۀ محصول به میزان ۵۰هزار و ۶۵۰ تن از جمله عناوین این رکوردشکنی هاست.
مدیر عامل فولاد آلیاژی ایران احداث یک واحد نیروگاهی به ظرفیت ۳۳۰ مگاوات جهت تامین پایدار برق از برنامه های این شرکت نام برد گفت: مذاکرات ایجاد این نیروگاه با سازمان حفاظت از محیط زیست و انتخاب و عقد قرارداد با مشاور در حال انجام است و هماکنون به دنبال اخذ مجوزهای زیستمحیطی هستیم و زمین ۱۰۰ هکتاری در مجاورت طرح” یزد یک” جهت این امر در نظر گرفته شده و امیدواریم بتوانیم هرچه سریعتر عملیات اجرایی آن را آغاز کنیم.
وی با اشاره به ضعفها و چالشهای سیاستگذاریها و استراتژیهای توسعهای صنایع معدنی و فلزی کشور خاطرنشان کرد: سیاستگذاری های کلان کشوری مناسب، جامع و کامل هستند ولی فراز و نشیب ها و عدم ثبات آنها برای صنایع چالش برانگیز است.
مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران کمبود منابع آبی، وجود موانع جلب سرمایههای داخلی و خارجی ،بی توجهی به به اکتشاف معادن جدید برای تامین مواد اولیه و خوراک صنایع فولادی و وجود موانع توسعۀ روابط صادراتی با کشورهایی که مقصد صادرات را از دیگر این چالشها ذکر کرد.
اصلی ترین محورهای استراتژی شرکت فولاد آلیاژی ایران
وی اضافه کرد: توسعه متوازن از نظر تکنولوژی تولید و از منظر دانش فنی توانایی رقابت در بازارهای صادراتی،نگاه به معیشت کارکنان و ایجاد حاشیه امن اقتصادی برای پرسنل ،کشف و کسب بازارهای هدف صادراتی جدید،،توسعۀ تجهیزات کنترل کیفیت و گسترش توانایی تولید گریدهای آلیاژی با مشخصههای فنی دقیق را از اصلی ترین محورهای استراتژی این شرکت است.
کمال زاده تصریح کرد: تامین کپسولهای اکسیژن و کمک های نقدی به بیمارستان حضرت زینب اشکذر، کمک به بیماران خاص، تهیه بسته و سبدهای معیشتی برای افراد کم بضاعت، کمک به موسسات خیریه و مردمنهاد و نیز ستاد دیه استان، کمک به تکمیل و ساماندهی ایستگاه راهآهن اشکذر و اهدای ۱۴ هزار اصله نهال به منابع طبیعی این شهرستان، تهیه جهیزیه برای زوجهای جوان و همچنین حمایت از تیمهای ورزشی استان و کمک به ترویج ورزشهای همگانی از جمله اقدامات صورت گرفته ایشرکت در راستای مسوولیت اجتماعی است.
کارشناس واحد محیط زیست شرکت فولاد آلیاژی ایران نیز در این بازدید گفت: هشت درصد سرمایه گذاری این شرکت در حوزه کنترل آلاینده ها هزینه شده است .
حسین یارحسینی افزود: سالانه ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه راهبردی تجهیزات زیست محیطی این واحد فولادی است.
وی با اشاره به ۶ مرتبه کسب رتبه صنعت سبز این شرکت افزود: ۱۰ درصد از وسعت واحدها صنعتی باید به فضای سبز اختصاص یابد در این شرکت علاوه بر محدوده بیرونی واحد، حدود ۶۰ درصد وسعت این مجموعه به فضای سبز اختصاص دارد.
ارسال نظر