|

سوال گسترش‌نیوز از کارآفرین برتر:

آیا سرمایه‌گذاری در زمینه آموزش سودآور است؟

ورود به کسب و کار‌های مرتبط با آموزش و پرورش در صورت مفید و متفاوت بودن می‌تواند توجیه اقتصادی خوبی داشته باشد.

گسترش‌نیوز: همه ما با شنیدن کسب و کار و کارآفرینی بلافاصله به یاد تولید و خدمات مصرفی می‌افتیم اما در زمینه آموزش و پرورش هم می‌توان کارآفرینی کرد؛ آن هم کارآفرینی که لزوما از جنس کنکور و کلاس کنکور نباشد. خوشبختانه در چند سال اخیر شاهد رشد در این حوزه بوده‌ایم و بر تعداد سرمایه‌گذارانی که در این حوزه دست به کارآفرینی‌های مبتکرانه می‌زنند افزوده شده است. گسترش‌نیوز با یکی از کارآفرینان جوان و موفق این عرصه به گفت‌وگو نشسته است. با ما همراه باشید.

Entrepreneur.jpeg

امیررضا طاهری درباره دلیل انتخاب خود به عنوان کارآفرین برتر از سوی دفتر حمایت از مالکیت‌های معنوی وزارت محترم صنعت و معدن تجارت اظهارکرد: فکر می‌کنم هر کسی که جسارت و شجاعت ایجاد کسب و کار را داشته باشد و کسب و کاری را بنا کرده باشد کارآفرین است. این موفقیت را درجه اول لطف خدا و بعد از آن نتیجه، تلاش بی‌وقفه، خلاقیت در کار، برقراری ارتباطات وسیع، ایمان به موفقیت و لذت عمیق بردن از کارم می‌دانم.

شرکتی که امیررضا طاهری ثبت کرده است در زمینه کلاس‌های تقویتی، زبان خارجه، کارآفرینی، کامپیوتر، هنر و مشاوره فعالیت می‌کند. طاهری در پاسخ این سوال که «آیا درحال‌حاضر سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای مربوط به آموزش و پرورش می‌تواند مقرون به صرفه باشد و توجیه اقتصادی داشته باشد؟» اظهارکرد: درست است که شرایط اقتصادی به گونه‌ای رقم خورده که آموزش هم کمی به سمت کالای لوکس رفته و در بعضی خانواده‌ها از اولویت اصلی خارج شده، ولی باز هم قشر کثیری همچنان معتقد هستند که تحصیلات عالی و مهارت‌افزایی بی‌ثمر و بی‌نتیجه نخواهد بود. بنابراین فکر می‌کنم ورود به حوزه کسب و کارهای مرتبط با آموزش، توجیه اقتصادی دارد ولی برای رسیدن به این هدف باید کمی صبور بود و به دنبال ارائه خدمتی متفاوت، نو و مفید بود.

بسیاری از موسسات آموزشی روی کنکور تمرکز می‌کنند. این کارآفرین برتر در رابطه با دلیل ورود نکردن خود به موضوع کنکور اظهارکرد: بنده اساسا با این سیستم آموزشی و پذیرش مبتنی بر کنکور به شدت مخالف هستم. به نظرم وقت آن رسیده است که سیستم‌ برگزاری آزمون، دستخوش تغییر و تحولاتی اساسی شود.

در آستانه انتخاب وزیر جدید آموزش و پرورش هستیم. وزیر پیشین، سیدمحمد بطحایی نظر مساعدی به کنکور و کلاس‌ّ‌های کنکور نداشت و از کنکورزدایی سخن می‌گفت. این رویکرد وزیر، موافقان و مخالفان بسیاری داشت. طاهری ضمن تایید نگرش وزیر پیشین اظهارکرد: متاسفانه این سبک از آزمون ورودی دانشگاه‌ها، اثرات منفی بسیاری بر داوطلبان و خانوادشان گذاشته و می‌گذارد و به تعبیر وزیر سابق داوطلبان را کنکورزده می‌کند و باید ساز وکار مناسب‌تری انتخاب کرد. اقدامات وزیر پیشین تا حدودی از حجم بسیار زیاد تبلیغات علنی موسسات کنکور کاسته ولی بعید است در شرایط اقتصادی آنها تاثیر خاص و ملموسی به جا گذاشته باشد.

این کارآفرین در رابطه با مهم‌ترین ضعف‌های نظام آموزشی کشور اظهارکرد: فکر می‌کنم مهم‌ترین آنها نبود آموزش در حوزه ارتباطات و روابط عمومی و همچنین سواد رسانه در مدارس و مراکز آموزشی است.

با اینکه درس سواد رسانه در سیلابس برخی پایه‌ها وجود دارد ولی متاسفانه تدریس این درس به طور صحیح و کامل انجام نمی‌شود. یکی از علل موفقیت، داشتن روابط عمومی بالا و تسلط بر حوزه رسانه است و این قاعدتا وظیفه نظام آموزشی و همچنین موسسات و مراکز آموزشی است که آموزش این مباحث را در قالب سیاست‌های اجرایی خود اعمال کنند.

کدخبر: 63116

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین