|

انتقادها از بی‌توجهی آموزش و پرورش به نخبگان

معاون زیربنایی و امور تولیدی مرکز پژوهش‌های مجلس از عملکرد آموزش و پرورش به دلیل عدم توجه به نخبگان فعال انتقاد کرد.

گسترش‌نیوز: حسین افشین معاون زیربنایی و امور تولیدی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی درخصوص فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهارکرد: در بند ۲ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ارتقای سطح خدمات دانش‌بنیان با حمایت هدفمند از صادرات کالاها دیده شده است و در سال ۸۵ لایحه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان توسط دولت ارائه و در سال ۸۹ در مجلس مصوب شد.

majlesbarname6.jpg

معاون زیربنایی و امور تولیدی مرکز پژوهش‌های مجلس بیان کرد: در این قانون تمام وظایف و حمایت‌ها برعهده وزارت علوم گذاشته شده در صورتی که اکنون معاونت علمی - فناوری ریاست جمهوری همه کارها را پیش می‌برد و فعالیت این معاونت با خلأهای قانونی روبه‌روست.

افشین با اشاره به مشکلات ارزی و تحریمی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان اظهارکرد: سیاست ارزی ما باید حامی شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ارز ۴۲۰۰ تومانی نمی‌توان از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرد و دولت باید در این زمینه تجدیدنظر کند. باید بازار شرکت‌های دانش‌بنیان بچرخد تا دیدگاه مثبتی نسبت به تولید داخل ایجاد شود.

وی ضمن مناسب ارزیابی کردن اقدامات معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: عدم وجود قانون در زمینه فعالیت معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری سبب شده تا مجلس نظارت بر هزینه کرد بودجه‌های این معاونت نداشته باشد.

افشین ادامه داد: عملکرد معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری مثبت است، زیرا افراد مسئول در این حوزه به خوبی کار می‌کنند، اما ساختاری وجود ندارد و مجلس باید برای ایجاد ساختار مناسب اقدام کند تا افراد بعدی نیز همانند آقای ستاری خوب کار می‌کنند.

معاون زیربنایی و امور تولیدی مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: اگر مشکلات اقتصاد کلان را حل کنیم، ۹۰ درصد مشکلات دانش‌بنیان نیز حل می‌شود، ولی تا زمانی که استراتژی نداشته باشیم، توسعه پایدار ایجاد نمی‌شود.

وی با انتقاد از عملکرد آموزش و پرورش به دلیل عدم توجه به نخبگان فعال گفت: در دانشگاه‌ها زیرساخت آزمایشگاهی فرسوده شده و امکانات لازم جهت اقدامات مطلوب وجود ندارد.

منبع: فارس

کدخبر: 75699

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین