نیازهای دانشآموزان استثنایی رایگان برطرف میشود
رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی گفت: ۴۷ درصد مردم قبل از انقلاب سواد داشتند و امروز به رقم بیش از ۹۷ درصد رسیدهایم و به عنوان معاون وزیر ادعا میکنیم یک دانشآموز نداریم که بخواهد درس بخواند و ما امکانات نداشته باشیم.
گسترشنیوز: سید جواد حسینی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان گناباد در محل فرمانداری این شهرستان اظهارکرد: انقلاب اسلامی از پستی و بلندیهای زیادی عبور کرده، از جنگ و توطئه تا آشوب اما رهبری بینظیر مقام معظم رهبری و وحدت مردم توانسته تمامی این پستی و بلندیها را پشت سر بگذارد؛ از سویی انقلاب در زمانی ظهور پیدا کرد که دو قدرت وجود داشت.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تصریح کرد: دشمن به دنبال ایجاد نارضایتی، ناکارآمدی، ناامیدسازی و بیاعتمادی است و اگر مدیر انقلابی است باید این چهار ویژگی را برعکس کند و اگر از صبح تا شب فقط راه برود در خط انقلاب نخواهد بود.
حسینی خاطرنشان کرد: در دهه فجر باید از این فرصت استفاده کنیم و کارآمدیها را برای مردم تبیین کرد که به طور مثال هشتمین قدرت نظامی جهان شدهایم و در زدن پایگاه «عینالاسد» امریکا آن را نشان دادیم و یا ۱۱۰ هزار مدرسه داریم که بیش از ۹۲ درصد آن بعد از انقلاب ساخته شده است.
وی افزود: سرعت رشد علم ایران از امریکا و اتحادیه اروپا جلو زده و رتبه نخست در جراحی قلب کودکان را داریم؛ رتبه سوم در پیوند اعضا و همچنین بیش از ۹۰ درصد داروهای مورد نیاز در کشور تولید میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ۴۷ درصد مردم قبل از انقلاب سواد داشتند و امروز به رقم بیش از ۹۷ درصد رسیدهایم و به عنوان معاون وزیر ادعا میکنیم یک دانشآموز نداریم که بخواهد درس بخواند و ما امکانات نداشته باشیم.
حسینی تاکید کرد: ۹۸ درصد کل نوآموزان را سنجش میکنیم و اگر مشکلی دارد متناسب با آن مشکلات، آموزش میدهیم؛ ۱۵۲ هزار نفر که دارای مشکل بودهاند تحت آموزشهای مدارس استثنایی قرار گرفتهاند.
وی بیان کرد: سواد در روستا تا شهر تفاوت ۳۵درصدی در ابتدای انقلاب داشته و درحالحاضر این رقم، ۱۲ درصد است، ۲۴ هزار کلاس را طی چند ماه استاندارد کردهایم و هرجا گاز رفته است، بخاری نفتی برچیده و مدارس خشتی و گلی نیز جمع شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطرنشان کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز مولود انقلاب است و در سال ۱۳۷۶ راهاندازی شد؛در ۱۶ ردیف خدمات حمایتی مانند دارو و ویلچر تمام نیاز بچهها را رایگان برطرف میکنیم؛ امروز بچه اوتیسم معلم تخصصی دارد و آموزش میبیند و از همین بچهها سال گذشته ۲۸۰ نفر در دانشگاهها پذیرفته شدهاند.
وی افزود: باید در دهه فجر این گونه خدمات به مردم گفته شود که کارآمدی نظام به مردم ارائه شود؛ از انتقاد با روی باز استقبال کنیم والبته خدمات هم بیان شود.دانشآموزان استثنایی ۱۷ برابر شدهاند و اعتبارات این سازمان نیز۸ درصد در امسال رشد داشته و فقط جهت ایاب و ذهاب دانش آموزان ۴۶ میلیارد تومان پرداخت کردهایم.
حسینی عنوان کرد: فضای آموزشی برای دانش آموزان استثنایی ۲۲.۵ متر باید باشد در صورتی که درحالحاضر ۱۰.۵ متر است و برای دانشآموزان معمولی ۵.۳ است که باید به استاندارد ۸.۳ برسد.
وی ادامه داد: سیاست ما در عرصه آموزش و پرورش استثایی فراگیرسازی، مناسب سازی، مداخله به هنگام است و نهضت توان خواهی را از شهرستان فردوس شروع کردهایم یعنی هرچه دانشآموزان استثنایی نیاز دارند ما باید برایشان تهیه کنیم؛ حالا چه با بودجه دولتی چه خیرین.
ارسال نظر