کار و تولید در خط مقدم مقابله با کرونا
معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: جامعه کار و تلاش کشورمان ضمن رعایت تمامی موارد بهداشتی و امنیتی در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا قرار دارند.
گسترش نیوز: در راستای سیاستهای برنامه ششم توسعه کشور در حوزه سلامت روان در هفته کارگر تفاهمنامه همکاری میان «ابراهیم صادقی فر» معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه و اجتماعی و «علی حسین رعیتی فر» مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشورمنعقد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار با تبریک هفته کارگر گفت: اگر تلاش و همت جامعه کار و تلاش نبود در ایام سخت ناشی از همه گیر شدن ویروس کرونا به این راحتی نمیتوانستیم با آن مقابله کنیم.
وی افزود: جامعه کارگری در تولید وسایل و لوازم مورد نیاز مثل محلولهای ضد عفونیکننده، دستکش و ماسک و سایر وسایل که حتی پیشرفتهترین کشورها هم با کمبود شدید آن مواجه شدند به خوبی عمل کرد.
صادقی فر گفت: با وجود اینکه مانند سالهای قبل جشنوارههای دسته جمعی را در هفته کارگر برگزار نمیشود ولی با درایت و حمایت شخص وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ساختار برنامههای هفته کار و کارگر تغییرکرد و مقرر شداین برنامهها از طریق فضای مجازی انجام و سایر برنامهها از جمله معرفی کارگران نمونه نیز در این چار چوب برگزار شود.
وی بسیج را بهترین یار و همراه همیشگی جامعه کار و تولید دانست و افزود: بسیج کارگران و کارخانجات در این موقعیت بازهم به کمک جامعه کار و تولید آمد و امیدوارم با اجرای دقیق این تفاهمنامه تلاش شود تا خروجی آن مطلوب و در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی جامعه کار، تولید، شادابی و نشاط کارگران باشد.
تغییر خط تولید کارخانهها برای مبارزه با کرونا
مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات نیز با تبریک هفته کارگر و تقدیر از جامعه پزشکی کشور که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا قرار دارند افزود: کارگران و کارخانجات نیز با تلاشها و زحمات خود نقش مکمل و تاثیر گزاری در این ایام دارند و کارگران کارخانجات ا با ایثار و رشادت اجازه ندادند که جامعه پزشکی احساس کمبود کند و در حقیقت این دو بخش مکمل یکدیگرند.
حسین رعیتی فر با بیان اینکه کارگران در این ایام با تلاش شبانه روزی واقعا ایثار کردند تا مردم هیچ کمبودی را حس نکنند افزود: بیشتر کشورهای مطرح جهان هنوزهم با کمبود وسایل و مواد ضد عفونیکننده مواجهاند ولی کارگران ما با شیفت کاری فشرده به نام شیفت ایثار، خیلی زود احتیاج جامعه پزشکی را برطرف کردند.
وی تصریح کرد: در کشور کارخانجاتی وجود داشت که وقتی کشور احساس نیاز کرد با گذشت و ایثار، خط تولید خود را تغییر دادند تا سهمی در سلامت و تندرستی جامعه داشته باشند.
موضوع ارتقاء فرهنگ کار و بهرهوری در جامعه کار و تولید، افزایش سطح توانمندی مقابله با آسیبهای اجتماعی در کارگران، ارتقاء سطح دانش، شناخت و مهارتهای زندگی در کارگران و خانوادههای آنان، توسعه و بهبود فعالیتهای ورزشی و تفریحی در جامعه کار و تولید از جمله مهمترین مفاد تفاهمنامه همکاری بین معاونت امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بسیج کارگران و کارخانجات بود.
منبع: ایرنا
ارسال نظر