|

نحوه آموزش دانش‌آموزان چگونه خواهد بود؟

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آغاز آموزش‌ها در بستر شاد و تلویزیون از ۱۵ شهریور، گفت: در سال تحصیلی جدید برای تأمین نیروی انسانی مشکلی نداریم.

فرهنگ نحوه آموزش دانش‌آموزان چگونه خواهد بود؟

محسن حاجی میرزایی در حاشیه پنجمین نشست گفت‌وگوی هفته بر محور تحول که با حضور جمشید انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آموزش‌وپرورش مجموعه بسیار بزرگی است که فصل مشترک بسیاری با سازمان‌ها و مؤسسات مختلف دارد و هرچقدر بتوانیم زمینه همکاری‌ها را بهبود ببخشیم بهتر می‌توانیم برای تحقق ماموریت‌هایمان تلاش کنیم.

وی افزود: شبکه آموزشی دانش آموزی (شاد)، امکان برقراری ارتباط زنده ما را با همه مناطق آموزشی کشور فراهم کرده و توانستیم از طریق آن مسائل و مشکلات استان‌ها و مناطق را جمع‌بندی کرده و در جلسه امروز بررسی و به سؤالات مدیران استان پاسخ لازم را ارئه دهیم.

حاجی میرزایی با اشاره به خدمات ارائه‌شده از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور، گفت: سازمان امور اداری و استخدامی کشور در طی سال‌های گذشته اقدامات بسیار خوبی را در جهت تأمین نیروی انسانی موردنیاز و نیز در جهت ترمیم حقوق معلمان انجام داده که شایسته تقدیر است.

سهمیه استخدامی اختصاص داده شده پاسخگوی نیازهای آموزش و پرورش است

وزیر آموزش‌وپرورش توسعه همکاری‌های مشترک بین دو دستگاه را راهی برای تحقق کیفیت بهتر کار و دسترسی مطلوب‌تر به آموزش و شرایط مطلوب‌تر برای همکاران فرهنگی، دانست و تصریح کرد: همه‌ساله ظرفیت جذب نیرو متناسب با نیاز به آموزش‌وپرورش اختصاص می‌یابد. نیروهایی که هم‌اکنون در آموزش‌وپرورش مشغول به کار است منحصراً از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی جذب نشده‌اند و مجموعه‌ای از نیروهای حق‌التدریس هم هستند بنابراین با احتساب آنها میزان سهمیه اختصاص داده‌ شده به آموزش‌وپرورش از طرف سازمان اداری و استخدامی پاسخگوی نیازهای این دستگاه است.

در سال تحصیلی جدید برای تأمین نیروی انسانی مشکلی نداریم

وی گفت: درحال‌حاضر و در شرایط موجود برای تأمین نیروی انسانی در سال تحصیلی جدید مشکلی نداریم و ملزم هستیم طبق قانون در مورد تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس قبل از ۹۱ اقدام کنیم قرار است ۲۵ هزار نفر از این نیروها بر اساس مجوز سازمان اداری و استخدامی، امسال تبدیل وضعیت شوند و باقی آنها در سال‌های بعد تعیین تکلیف می‌شوند.

معلمان ملزم به ارائه آموزش غیرحضوری تنها از طریق شبکه شاد هستند

وزیر آموزش‌وپرورش در مورد علت الزام ورود تمام معلمان و دانش آموزان به شبکه شاد گفت: مسئول ارائه آموزش به دانش آموزان در تمام نقاط کشور هستیم و در دستورالعمل بازگشایی مدارس در سال تحصیلی۱۴۰۰-۱۳۹۹ تأکید کردیم اصل بر این است که آموزش را به‌صورت حضوری انجام دهیم ولی در شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا فقط در نقاطی که پروتکل‌های وزارت بهداشت به ما امکان برگزاری حضوری کلاس‌ها را بدهد، مدارس را به‌صورت حضوری برگزار خواهیم کرد و در مکان‌هایی که نیاز باشد تعداد دانش‌آموزان را بین روزهای هفته توزیع می‌کنیم.

آغاز آموزش در شبکه شاد و تلویزیون از ۱۵ شهریور

وی افزود: ترجیح آموزش وپرورش این است که کلاس‌ها را به‌صورت حضوری و با رعایت پروتکل بهداشتی برگزار کند اما در نقاطی که شرایط کلاس حضوری به هیچ عنوان مهیا نباشد باید از روش‌های جایگزین مانند تلویزیون و شبکه شاد استفاده کنیم.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه فعالیت آموزش تلویزیونی و شبکه شاد از ۱۵ شهریور و هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید آغاز خواهد شد، گفت: سامانه شاد یک سامانه رسمی در آموزش کشور است که ناگزیر به استفاده از آن در شرایط کرونا هستیم. بنابراین تمام همکاران فرهنگی در صورت برگزاری کلاس‌ها به شکل غیرحضوری و بر بستر مجازی باید از طریق شبکه شاد با دانش آموزان ارتباط بگیرند.

تکلیف دانش‌آموزانی که به شاد دسترسی ندارند، چیست؟

وی گفت: دانش‌آموزانی که دسترسی به ابزار هوشمند دارند باید از طریق شبکه شاد آموزش ببینند و در مورد دانش‌آموزانی که دسترسی به ابزار هوشمند ندارند موظفیم از طریق تلویزیون، ارسال بسته‌های آموزش یا اعزام راهبران آموزشی به آنها آموزش دهیم بنابراین تعهد ما نسبت به جامعه، آموزش تمام دانش آموزان لازم التعلیم است و این کار را با روش‌های مختلف انجام می‌دهیم.

وزیر آموزش‌وپرورش، تصریح کرد: سامانه شاد یک سامانه بومی و ایمن است و تحت نظارت آموزش‌وپرورش بوده و محتواهای آن نیز از طریق این وزارتخانه تامین و بارگذاری می‌شود که این‌ها ظرفیت‌های خوبی برای آموزش رسمی به همه دانش آموزان است.

تصمیم‌گیری در مورد حضور معلمان در مدارس برعهده شورای آموزشی مدرسه است

حاجی میرزایی در خصوص حضور معلمان و کادر مدارس در مناطقی که آموزش مجازی ارائه می‌دهند، گفت: مواردی را به استان‌ها ابلاغ کردیم و برخی وظایفی را در اختیار شورای آموزشی مدارس که متشکل است از مدیر مدرسه، نماینده اولیا و نماینده معلمان هستند، قرار دادیم آنها با توجه به شرایط هر مدرسه و منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کنند در این مورد تصمیم‌گیری می‌کنند.

وی در پایان، گفت: بنابر درخواست ستاد ملی کرونا برخی مدارس در بعضی مناطق در ایام سوگواری محرم در اختیار هیات‌ها قرار داده می‌شود و پروتکل‌های بهداشتی این مراسم و نظارت بر اجرای این پروتکل‌ها بر عهده وزارت بهداشت است لذا تنها تأکید ما این است که باید اختلالی در امر آموزش که از ۱۵ شهریور آغاز می‌شود، ایجاد نشود.

منبع: تسنیم
کدخبر: 116817

ارسال نظر

 

آخرین اخبار