|

بازگشایی مدارس، زنگ خطر موج سوم کرونا

در بین تمام اقشاری که کرونا ویروس آنها را درگیر می‌کند، کودکان بیشتر در معرض خطر قرار دارند چرا که آنها هم از طریق بزرگسالان به کرونا مبتلا می‌شوند و هم می‌توانند به عنوان ناقلان خاموش انتقال دهنده ویروس به بزرگسالان باشند.

فرهنگ بازگشایی مدارس، زنگ خطر موج سوم کرونا

کرونا ویروسی است که همه اقشار جامعه کودک، نوجوان، جوان و سالمند را درگیر می‌کند و زن و مرد نمی‌شناسد. به عبارتی می‌توان گفت تیر آن به سوی همه نشانه گرفته شده و تنها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی می‌توان شانه خالی کرد و از خطرات آن در امان ماند.

۷ ماه است از ورود ویروس کرونا که همگی از آن به عنوان یک ویروس منحوس یاد می‌کنند از کشورمان می‌گذرد و متاسفانه تعداد زیادی از افراد جامعه را درگیر و حتی باعث فوت آنان شده است. در بین جان‌باختگان کرونا گروه سنی پایین هم مشاهده می‌شود در این بین کودکان به عنوان ناقلان خاموش می‌توانند با حضور در خارج از خانه نقش به‌سزایی در انتشار کرونا داشته باشند چرا که آنان به لحاظ شرایط سنی و بازیگوشی همانند بزرگسالان نمی‌توانند خود مراقبتی خوبی داشته باشند. هر چند که بزرگسالان نیز تاثیر زیادی به لحاظ حضورشان در مجامع عمومی در گسترش و شیوع بیشتر کرونا دارند.

با باز شدن مدارس و حضور بیشتر گروه ۷ تا ۱۸ سال در مراکز آموزشی و خیابان‌ها زنگ خطری برای موج سوم کرونا نواخته می‌شود و از آنجایی که حضور در مدارس اجباری نیست و به عهده والدین گذاشته شده ولی تعدادی از دانش‌آموزان به دلایل مختلف در مدارس حضور می‌یابند و دل نگرانی خانواده‌ها را بیش از پیش می‌کنند. در حقیقت نمی‌توان گفت فردی که به مدرسه می‌آید ناقل نیست چون کرونا قبل از حمله شدید به بدن فرد هیچ علائمی ندارد و با در کنار قرار گرفتن دانش‌آموزان در مدرسه، سرویس یا وسایل حمل‌ونقل عمومی ممکن است موج سوم هر چه زودتر خود را به ما نشان دهد.

۲۳ درصد کل مبتلایان کرونا در اصفهان را گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال تشکیل می‌دهند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اصفهان با اشاره به وضعیت ابتلای کودکان در اصفهان اظهارکرد: تعداد مبتلایان کرونا در گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال از ابتدای ورود کرونا به استان تا ۲۴ شهریورماه بیش از یک هزار و چهار صد نفر بوده است.

وی افزود: در این افراد ابتلای قطعی کرونا گزارش شد که ۲۳ درصد کل مبتلایان کرونا ویروس را تشکیل می‌دهند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه موارد فوتی در بین این گروه سنی هم مشاهده شده گفت: متاسفانه ۴۰ خانواده فرزندان ۶ تا ۱۸ سال خود را در اثر ابتلای قطعی کرونا از دست دادند.

وی تصریح کرد: مبتلایان این گروه سنی علائم مختلف سبک و شدید داشتند که تعدادی از آنها در بیمارستان‌ها بستری شدند و تعدادی مراجعه سرپایی بیمارستانی و مراجعه خصوصی داشتند.

نجیمی ادامه داد: موارد فوتی بیشتر در شهر اصفهان بوده و تعدادی از آنها دارای بیماری قبلی و زمینه‌ای نبودند ولی متاسفانه در برابر بیماری نتوانستند مقاومت کنند.

وی با اشاره به گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال به عنوان گروهی که از نظر انتقال بیماری نقش مهمی دارند گفت: این دسته از افراد به راحتی بیماری را انتقال می‌دهند و ما توصیه می‌کنیم در جاهایی که امکان آموزش غیرحضوری برای آنها وجود دارد از آموزش حضوری برای حفظ سلامت خود و خانواده‌شان خودداری کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: آموزش حضوری برای مناطقی که امکانات آموزش غیرحضوری وجود ندارد با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی پیشنهاد می‌شود ولی باید سلامت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

 

 

منبع: تسنیم
کدخبر: 123156

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین