|

بزرگترین کشورهای تولیدکنندگان تلفن ‌های هوشمند

ویتنام بزرگترین بخش تولید محصولات سامسونگ را برعهده دارد.

فناوری  بزرگترین کشورهای تولیدکنندگان تلفن ‌های هوشمند

تلفن‌های هوشمند در زندگی انسان ها نقش عمده ای دارد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید تلفن‌های هوشمند در کدام کشورها ساخته می شود.

بازار تلفن‌های هوشمند هر روز جذاب‌تر از دیروز می‌شود. خلاقیت‌هایی که شرکت‌های بزرگ فعال در این بازار از خود نشان می‌دهند، موفقیت آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل است که رقبای شناخته‌شده این بازار برای موفقیت بیشتر به تولید بیشتری هم نیاز دارند. محصولاتی در بازار تلفن‌های هوشمند پرفروش لقب می‌گیرند که نه‌تن‌ها در کمپین‌های تبلیغاتی موفق ظاهر شوند بلکه در تامین موجودی مورد نیاز کاربران هم موفق عمل کنند؛ بنابراین ساخته‌شدن تلفن‌های هوشمند در کشور‌های مختلف جهان اهمیت زیادی دارد.

در ادامه با محل تولید و ساخته‌شدن تلفن‌های هوشمند برند‌های شناخته‌شده بازار تلفن‌های همراه آشنا می‌شوید. نیازی به یادآوری نیست که بخش قابل توجهی از محصولات این شرکت‌ها در کشور‌های شرق آسیا تولید می‌شود.

پرفروش‌ترین برند بازار موبایل چیست؟

سامسونگ به عنوان بزرگترین تولیدکننده تلفن‌های هوشمند در جهان بخش قابل توجهی از سهم تولید محصولات بازار را به خودش اختصاص داده است. آن‌ها در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ هم بی‌نظیر ظاهر شده‌اند و لقب پرفروش‌ترین برند بازار موبایل را حفظ کرده‌اند. اشتیاق زیاد برای خرید محصولات سامسونگ باعث شده این شرکت غول‌پیکر برای تامین تقاضای محصولاتش به سراغ کارخانه‌های متعددی در کشور‌های گوناگون رفته و محصولات متنوعی را خلق کند.

ویتنام

ویتنام بزرگترین بخش تولید محصولات سامسونگ را برعهده دارد. این کشور که روزگاری محل جنگ آمریکایی‌ها با بلوک شرق بود حالا به یکی از صنعتی‌ترین کشور‌های شرق آسیا تبدیل شده که با سرعتی بی‌نظیر در حال حرکت به سمت توسعه است. ویتنام سالانه بیشتر از ۱۲۰ میلیون دستگاه از تلفن‌های هوشمند سامسونگ را تولید می‌کند. این تعداد شامل همه انواع تلفن‌های هوشمند سامسونگ می‌شود. شرکت کره‌ای اخیرا با سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد دلاری در کارخانه‌هایش در ویتنام آماده شده تا سهم تولید محصولاتش در این کشور را افزایش دهد. سامسونگ تنها ۲ کارخانه تلفن هوشمندسازی در ویتنام دارد، اما بخش قابل توجهی از نیاز بازار را تامین می‌کند.

هند

یکی دیگر از قطب‌های تولید تلفن‌های هوشمند سامسونگ در آسیای میانه قرار دارد. هند، کشوری که در سال‌های اخیر بیشتر از قبل مورد توجه سرمایه‌گذاران آمریکایی و اروپایی قرار گرفته و به نظر می‌رسد در آینده‌ای نه چندان دور یکی از صنعتی‌ترین کشور‌های جهان باشد. سامسونگ که مانند بسیاری از کشور‌های جهان از همکاری اقتصادی با چین اجتناب می‌کند در چند سال اخیر سهم تولیدات بازار هند را افزایش داده است؛ بنابراین هر سال بیشتر از ۱۰۰ میلیون دستگاه تلفن هوشمند سامسونگ در هند ساخته می‌شود.

بخش قابل توجهی از این حجم تولید را محصولات میان‌رده سری M و A شامل می‌شوند که در حقیقت در همان کشور هند به فروش می‌رسند. اما بخشی از تولیدات سامسونگ در هند هم به خارج از این کشور صادر می‌شوند که در کشور‌های خاورمیانه و اروپا به فروش می‌رسند. سامسونگ امیدوار است در آینده نزدیک سهم هند از تولیدات خود را بیشتر از قبل کرده و این کشور را به شریک تجاری جدی‌تری تبدیل کند.

کره جنوبی

اگرچه سامسونگ یک شرکت کره‌ای است، اما بخش اندکی از تلفن‌های هوشمند خود را در این کشور تولید می‌کند. تنها ۸ درصد از کل تولیدات تلفن هوشمند سامسونگ در کره جنوبی ساخته می‌شود که تقریبا همه این میزان هم برای تولید داخلی در نظر گرفته شده و به همین دلیل تلفن‌های هوشمند سامسونگ که در چین تولید می‌شوند در همین کشور هم به فروش می‌رسند. هزینه بالای تولید تلفن‌های هوشمند در کره جنوبی باعث شده سامسونگ سرمایه‌گذاری زیادی روی تولید محصولات موبایلی‌اش در کره نداشته باشد.

برزیل

انتقال تلفن‌های هوشمند از شرق آسیا به آمریکای جنوبی می‌تواند هزینه‌بر باشد. به همین دلیل سامسونگ کارخانه‌هایی را در کشور برزیل در کنترل گرفته تا تولیدات مورد نیاز کشور‌های آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی را تامین کند. ضمن اینکه قوانین مالیاتی در برزیل چندان سخت‌گیرانه نیستند و همین مسئله تولید محصولات سامسونگ در این کشور را آسان‌تر می‌کند. شرکت کره‌ای از سال ۱۹۹۹ به تولید تلفن‌های همراه در برزیل مشغول است و بیشتر از ۶هزار کارگر و کارمند در این کشور دارد.

اندونزی

آسیای میانه یکی از بازار‌های اصلی مورد علاقه سامسونگ است؛ بنابراین اندونزی به عنوان یکی از کشور‌هایی که به محصولات سامسونگ رویکرد مثبتی نشان داده، شانس آن را داشته تا میزبان تولید تلفن‌های هوشمند این شرکت کره‌ای هم باشد. البته اندونزی سهم زیادی از تولیدات سامسونگ ندارد و سالانه تنها ۸۰۰ هزار تلفن هوشمند را تولید می‌کند که بیشتر از ۹۵ درصد آن برای مصرف بازار داخلی اندونزی است.

تایوان

یکی از مراکز کلیدی تولید تلفن‌های هوشمند سامسونگ در شرق آسیا تایوان است. کشوری که به دلیل سیاست‌های مداخله‌جویانه چین وضعیت مبهمی دارد، اما همچنان یکی از شرکای تجاری جدی سامسونگ باقی مانده و سالانه بیشتر از ۷ میلیون دستگاه تلفن هوشمند برای شرکت کره‌ای تولید می‌کند. بخش قابل توجهی از تولیدات کارخانه‌های سامسونگ در تایوان به تلفن‌های هوشمند پرچمدار و گران‌قیمت است. نکته جالب آن است که سامسونگ که روزگاری بخش قابل توجهی از تلفن‌های هوشمند خود را در چین تولید می‌کرد از اواسط سال ۲۰۱۹ همه تولیدات خود را متوقف کرد. این اتفاق واکنش‌های منفی بسیاری از سوی کاربران چینی به همراه داشت. امروزه کمتر از یک درصد از بازار تلفن‌های هوشمند در چین در اختیار سامسونگ است.

دومین تولیدکننده تلفن‌های هوشمند

دومین تولیدکننده تلفن‌های هوشمند در جهان که یک شرکت آمریکایی است در چند سال اخیر با شرکای تجاری‌اش در چین به مشکل خورده، اما هنوز هم بخش قابل توجهی از محصولاتش را در این کشور تولید می‌کند. البته که تلفن‌های هوشمند اپل وضعیت جالبی دارند و هر کدام از اجزای آن‌ها در یک کشور ساخته می‌شود.

چین

غول اقتصاد شرق آسیا مهم‌ترین کشوری است که آیفون‌ های اپل به آن وابسته هستند. کارخانه فاکسکان در چین بخش عظیمی از محصولات اپل را تولید می‌کند که طبیعتا شامل تعداد قابل توجهی از محصولات حوزه آیفون هم می‌شود. فاکسکان البته در چند سال اخیر با انتقاد‌های بسیاری مواجه بوده است. گزارش‌های بسیاری درباره شرایط سخت کاری در این کارخانه که بخش‌های گوناگونی دارد، منتشر شده و بسیاری از انجمن‌های کارگری از وضعیت کارگران آن انتقاد کرده‌اند. با این حال چین هنوز هم مقر اصلی تولید محصولات اپل و تلفن‌های هوشمند این برند آمریکایی است.

هند

پس از آن‌که آمریکایی‌ها در چند سال اخیر متوجه شدند چین می‌تواند رقیب سرسختی برای آن‌ها باشد، مبادلات اقتصادی با این کشور را تغییر دادند. روابط اقتصادی کشور‌های قدرتمند جهان با چین در چند سال اخیر تغییر کرده و به همین دلیل به نظر می‌رسد یکی از دلایل حضور اپل در هند هم مقابله با قدرت چینی‌ها باشد. این شرکت از اواخر سال ۲۰۱۹ خط تولید کوچکی را در هند راه‌اندازی کرده که به تولید آیفون‌های اپل مشغول است. اگرچه این خط تولید توان زیادی ندارد، اما به نظر می‌رسد در تامین محصولات مورد نیاز کشور پرجمعیت هند موفق ظاهر می‌شود.

اما تلفن‌های هوشمند تنها محصولاتی نیستند که هند به تولید آن‌ها مشغول شده است. کارخانه‌های اپل در هند به تولید محصولات جانبی اپل هم مشغول شده‌اند و برای مثال ایرپاد‌های ساخت هند هم در بازار دیده می‌شوند. اگرچه هند سهم زیادی از بازار تولید محصولات اپل ندارد، اما به نظر می‌رسد در آینده نزدیک به یکی از شرکای جدی اپل تبدیل می‌شود.

 

منبع: رکنا
کدخبر: 181021

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین