چشمک پدیده لیگ به پرسپولیس
ستاره تیم فوتبال استقلال خوزستان با پیشنهادهای بزرگ از سوی تیمهای پرسپولیس و استقلال مواجه شده است.
تیم استقلال خوزستان، که تحت رهبری سیروس پورموسوی قرار دارد، تا هفته بیستوهشتم لیگ برتر با کسب ۴ برد، ۱۰ تساوی و ۱۴ باخت با ۲۲ امتیاز در رده پانزدهم این رقابتها و در منطقه سقوط قرار دارد.
این در شرایطی ایست که جواد آقاییپور مهاجم ۲۴ ساله این تیم عملکرد بسیار خوبی در لیگ بیستوسوم داشته و با توجه به درخششهای پیاپی وی، این مهاجم با پیشنهادهای مهمی از تیمهای بزرگ لیگ برتری مواجه شده است.
جواد آقاییپور که امسال با پیراهن تیم استقلال خوزستان در لیگ برتر حضور داشته است توانسته ۷ گل و ۳ پاسگل در کارنامه خود ثبت کند. با توجه به این افتخارات او از باشگاههای پرسپولیس، باشگاه استقلال و سپاهان پیشنهادهایی برای فصل بعد دریافت کرده است.
در هفته بیست و نهم رقابتهای لیگ برتر و از ساعت ۲۰ سهشنبه، تیم فوتبال مسرفسنجان در ورزشگاه شهدای مس به مصاف استقلال خوزستان خواهد رفت.
سرمربی پرسپولیس استاندارد تاثیر مربی در نتیجه را تعریف کرد
در فوتبال تصمیم گیر اول و آخر یک تیم شخص سرمربی است. او با انتخاب دستیاران برای کارهای مختلف قدرت مدیریت خود را نشان میدهد و با خرید بازیکن، دنبال اجرایی کردن برنامههای ذهنی خود میرود. وقتی یک مربی در نیمه فصل جانشین مربی دیگر در تیمی میشود، هیچ کدام این ابزارها را ندارد و در نتیجه کارش سختتر خواهد شد.
با این فرض که تیمها در شرایط نرمال دست به تغییر مربی نمیزنند، مشخص است که وقتی یک تیم مربی خود را کنار میگذارد از شخص تازه وارد انتظار معجزه دارد. به خصوص اگر آن تیم، تیمی بزرگ و با توقف و فشار قهرمانی باشد و آن مربی به جای یک نام بزرگ بیاید...
تمام این مشخصات ویژگیهای اسمار ویرا بود. مرد برزیلی که توسط یحیی گل محمدی انتخاب شد تا همه کاره تمرینات و طراحی مسابقات باشد. وقتی یحیی بعد از ناکامیهای دور رفت استعفا داد و رفت، از نامهای ریز و درشت بین المللی برای جانشینی او یاد شد. صحبت از بزرگان داخلی هم بود و وقتی این سمت به ویرا رسید، تحت تاثیر همان جوسازیها موجی منفی علیه او شکل گرفت.
استارت با شکست
مرد برزیلی کارش را هم با شکست استارت زد. چه در بازیهای دوستانه و چه اولین بازی رسمی در اراک مقابل آلومینیوم اما او پتانسیلی داشت که اهل فن به وضوح میدیدند و اعتماد همه را جلب میکرد. حتی وقتی در جام حذفی دوباره در اراک ویرا متحمل دومین شکست شد، باز کارشناسان به او نمره قبولی دادند.
تیم او در خانه حریف دو بار در بازی پیش افتاد و هر دو بار در وقتهای تلف شده گلهای مساوی را دریافت کرد و تیمی که با این شرایط بازی دو بر صفر برده را ۲-۲ و بازی ۴-۲ برده را ۴-۴ مساوی میکند، معلوم است که در ضربات پنالتی دست پایینتر را دارد. جایی که برتری روانی شرط اصلی است و تیم میزبان به لطف تماشاگران و انرژی و انگیزه ناشی از کامبک مسلماً برتر است.
اما اوج هنر ویرا در هفته بیست و هشتم لیگ تعریف شد. جایی که او از ابزارهایش به عنوان یک سرمربی به بهترین شکل استفاده کرد. یک سرمربی برای تاثیرگذاری در مسابقه فقط چند ابزار و امکان در اختیار دارد. او آنالیز و تمریناتش را انجام داده و روز مسابقه با انتخاب ارنج اصلی اولین برگ خود را رو میکند.
در طول بازی هم بازی خوانی ابزار دیگر اوست و در نهایت تعویضها که مربی برزیلی بعد از شکست سه بر صفر در نیمه اول به بهترین شکل از آنها استفاده کرد. او برای این امکان استفاده باید ابتدا خود را حفظ میکرد تا بتواند روحیه جنگندگی و امید به پیروزی را به تیمش تلقین کند.
با این همه بازیکن دستش بازه. کدام مربی ا زامیری هنانوف اسدبیگی خدابنده بعنوان تعو یضی استفاده نمیکنه؟ مخصوصااگه بایه سرخور دن حریف ده نفره بشه
فاتحه این فوتبال خ انده شده و به مبارکی همین روزها درش هم به یاری خدا تخته میشو د.