اختصاصی گسترش نیوز؛
استقلال با شاه جنوب توافق کرد
دوست داران باشگاه استقلال در فصل جاری، انواع و اقسام رخدادهای عجیب را به صورت متوالی تجربه کردند. از دو پنجره عجیب نقل و انتقالاتی و مصدومیت های بی پایان تا تغییرات متعدد در کادر فنی و تیم مدیریت باشگاه، مجموعه اتفاقاتی است که نایب قهرمان فصل گذشته لیگ برتر در سال ۱۴۰۳ با آن ها دست و پنجه نرم کرد. در حالی که به نظر می رسید تمرکز باشگاه طی فصل نقل و انتقالات زمستانی روی تقویت اسکواد تیم معطوف باشد، اخراج پیتسو موسیمانه از سمت سرمربیگری استقلال، تمام برنامه ریزی های هلدینگ خلیج فارس را به هم ریخت.
گسترش نیوز - سهیل مافی: هواداران باشگاه استقلال در لیگ بیست و چهارم با مجموعهای از رخدادهای عجیب و غیرمنتظره مواجه شدند که هر یک بهتنهایی میتوانست سرنوشت یک تیم را تحت تأثیر قرار دهد، اما در استقلال، این اتفاقات به شکل متوالی و پیاپی رخ دادند.
از دو پنجره نقلوانتقالاتی بحثبرانگیز که در آنها تصمیمات باشگاه در هالهای از ابهام قرار داشت، تا موج گسترده آسیب دیدگی هایی که ترکیب تیم را دچار نوسانات شدیدی کرد، همه و همه چالشهایی بودند که نایبقهرمان فصل گذشته لیگ برتر ایران با آنها روبهرو شد.
با وجود این مشکلات، انتظار میرفت که باشگاه در پنجره نقلوانتقالات زمستانی با تمرکز بر تقویت تیم، ضعفهای موجود را پوشش دهد و شرایط را برای نیمفصل دوم بهبود بخشد. اما درست در حساسترین مقطع فصل، اتفاقی غیرمنتظره همه برنامهریزیها را تحتالشعاع قرار داد.
اخراج موسیمانه از سمت سرمربیگری آبی های تهرانی که به نوعی شوک بزرگی برای تیم و هواداران محسوب میشد. این تصمیم ناگهانی نهتنها باعث ایجاد آشفتگی در روند آمادهسازی تیم شد، بلکه برنامههای کلان باشگاه و هلدینگ خلیج فارس را نیز بهطور کامل به هم ریخت.
در چنین شرایطی، استقلال بیش از هر زمان دیگری با چالشهای مدیریتی، فنی و حتی روحی مواجه شد. تغییرات پیاپی در کادر فنی و مدیریتی، برنامههای تیم را از مسیر اصلی خود منحرف کرد و هواداران را در بلاتکلیفی و نگرانی فرو برد. حالا این پرسش اساسی مطرح است که در ادامه فصل، چه آیندهای در انتظار این تیم پرطرفدار خواهد بود؟ آیا مدیران باشگاه میتوانند بحرانهای موجود را مهار کنند، یا استقلال باید تا پایان فصل به روند پرنوسان خود ادامه دهد؟
مدیرعامل جدید استقلال که در ابتدای راه خود وعده های بزرگی نیز به هواداران داده است، حالا در آستانه اتخاذ تصمیمات بزرگی برای باشگاه قرار گرفته که این امر می تواند آینده کاری او در تیم محبویش را تعیین کند. نظری جویباری فعلا قصد دارد به بختیاری زاده اعتماد کند و تا سوت پایان بازی آتی برابر الشرطه عراق منتظر مذاکرات جاری بماند.
وقت کم آقای مدیرعامل و راه زیاد استقلال
مدیرعامل آبی های پایتخت در حال انجام گفتگو با گزینه های داخلی و خارجی برای جانشینی موسیمانه است. چندین سرمربی اروپایی در رادار نظری جویباری و همکارانش قرار دارند که در صورت توافق نهایی، نام شخص منتخب رسانه ای خواهد شد. مسلماً استخدام یک سرمربی معتبر و صاحب سبک در این مقطع زمانی کار آسانی نیست و نمی توان این حقیقت را نادیده گرفت.
علاوه بر این، محدودیتهای زمانی موجود نیز تصمیمگیری را دشوارتر کرده است؛ چرا که استقلال برای بازگشت به مسیر قهرمانی به یک مربی نیاز دارد که نهتنها از نظر تاکتیکی، بلکه از نظر روانی نیز بتواند تیم را به ثبات برساند.
از سوی دیگر، گزینههای خارجی، بهویژه سرمربیان اروپایی، معمولاً قبل از پذیرش هدایت یک تیم، بررسیهای دقیقی روی وضعیت باشگاه، ساختار مدیریتی، امکانات تمرینی و حتی چشمانداز پروژههای بلندمدت انجام میدهند. همین مسئله، پروسه انتخاب سرمربی جدید را پیچیدهتر کرده و استقلال را در موقعیتی قرار داده که هرگونه تصمیم نهایی، نیازمند بررسی همهجانبه و اتخاذ تدابیری دقیق است.
در این میان، هواداران استقلال که طی این فصل اتفاقات پرفراز و نشیبی را تجربه کردهاند، با نگرانی وضعیت تیم را دنبال میکنند. آنها انتظار دارند که مدیریت باشگاه با درایت و برنامهریزی، هرچه سریعتر یک گزینه مطمئن و کارآمد را برای هدایت تیم انتخاب کند تا استقلال بتواند از این مقطع بحرانی عبور کرده و بار دیگر برای موفقیت در لیگ و سایر رقابتها آماده شود. حال باید دید که آیا تصمیم مدیران باشگاه به سمت انتخاب یک مربی باتجربه و صاحب سبک متمایل خواهد شد، یا آنکه در نهایت، شرایط خاص و محدودیتهای موجود، استقلال را به سمت گزینهای کمهزینهتر سوق خواهد داد.
چراغ سبز یاغی برای بازگشت
مدیران باشگاه استقلال به صورت موازی در حال مذاکره با چند چهره مطرح و محبوب هستند تا جایگزین برخی افراد روی نیمکت کنند. نام وریا غفوری از هفته گذشته برای پست کمک مربی مطرح شده که کاپیتان سابق آبی ها هنوز به طور قطعی به بازگشتش چراغ سبز نشان نداده است. غفوری از محبوبیت بسیاری بالایی نیز هواداران استقلال برخوردار است و بی شک بازگشت او می تواند موجی از شادمانی را به اردوی آبی ها منتقل کند.
دیگر گزینه ای که خبرهایی مبنی بر حضور مجدد وی در استقلال شنیده می شود، مهدی هاشمی نسب است. مدافع اسبق آبی ها که سابقه حضور روی نیمکت استقلال را در زمان جواد نکونام در کارنامه دارد، به دلیل آنچه که اختلاف نظر میان وی و سرمربی سابق عنوان شد، تصمیم به جدایی گرفت. هاشمی نسب بارها از تمایل خود برای بازگشت به جمع آبی ها در صورت فراهم سازی شرایط لازم سخن به میان آورده است.
همگان از دوستی دیرینه یاغی فوتبال ایران و مدیرعامل باشگاه استقلال آگاه هستند. این رفاقت به دهه هشتاد و هنگام انتقال جنجالی هاشمی نسب از پرسپولیس به استقلال برمی گردد. این صمیمیت غیر قابل انکار می تواند مسیر بازگشت مجدد آقای یاغی را به تیم محبوبش هموار کند و بار دیگر شاهد حضور او در باشگاه استقلال باشیم. شنیده های گسترش نیوز حکایت از آن دارد که هاشمی نسب در گفتگوهای آغازین خود، پیشنهاد استقلال را جذاب و مطلوب ارزیابی کرده و موافقت ضمنی خود را به نظری جویباری اعلام نموده است.
در صورت تمایل به پیگیری اخبار روز ورزشی و آخرین تحولات در فوتبال ایران، سرویس ورزشی پایگاه خبری گسترش نیوز را دنبال کنید.
ارسال نظر