قدم چادرملو در ثبت انرژی پاک
قائم مقام ایمیدرو با تاکید بر افزایش تولید توسط شرکت چادرملو طی امسال، گفت: فرآیند افزایش سرمایه این شرکت از ۵۵.۵۰۰ میلیارد ریال(سال ۹۸) به ۶۷.۰۰۰ میلیارد ریال در امسال اجرایی میشود.
عباس نعیمی در "جلسه کنترل مدیریت شرکت چادرملو" که با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این مجموعه در محل ایمیدرو برگزار شد، افزود: چادرملو افزایش سرمایه سال ۹۸ را از ۴۴ هزار میلیارد ریال به ۵۵.۵۰۰ میلیارد ریال عملیاتی کرد.
وی گفت: افزایش سرمایه این شرکت تا ۱۱۵۰۰ میلیارد ریال امسال اجرایی خواهد شد.
عضو هیات عامل ایمیدرو با تاکید بر تقویت حوزه بومیسازی در شرکتهای معدن و صنایع معدنی، عنوان کرد: سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت بر بومیسازی یک میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی تاکید دارند و به طور حتم این ظرفیت برای تحقق این مهم در این بخش وجود دارد.
نعیمی افزود: ساخت داخل، رویکردی است که در این حوزه به عنوان یک اولویت در وزارت صنعت، معدن وتجارت و ایمیدرو مورد توجه است.
بهرهبرداری از ۵ طرح توسعهای تا سال ۱۴۰۳
در ادامه این جلسه مدیرعامل شرکت چادرملو طی سخنانی با اشاره به طرحهای توسعه این مجموعه معدنی، گفت: طرح اکتشاف مقدماتی، تفصیلی، آمادهسازی و دستیابی به توده معدنی در آنومالی D۱۹ و طرح احداث کارخانه گندلهسازی شماره ۲ با ظرفیت تولید سالیانه ۵ میلیون تن و طرحهای احداث کارخانه کنسانتره از طرحهای توسعهای این شرکت به شمار میرود.
ناصر تقی زاده با بیان اینکه طرحهای توسعه چادرملو تا سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری خواهند رسید، افزود: همچنین طرح احداث کارخانه تولید فروآلیاژها (فرومنگنز پرکربن و فرو سیلیکومنگنز) با ظرفیت تولید ۵۰ هزارتن و گندله به ظرفیت ۴ میلیون تن با تأسیس شرکت جدید با مشارکین نیز هدفگذاری شده است.
وی طرح احداث یک واحد نیروگاه خورشیدی در مجتمع صنعتی و معدنی چادرملو را از دیگر طرحهای مهم این مجموعه و خواند و در اینباره گفت: احداث یک واحد نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰ مگاوات در جوار نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی در مجتمع صنعتی چادرملو امسال افتتاح خواهد شد.
مدیرعامل شرکت چادرملو گفت: هزینه سرمایهگذاری در طرح فوق حدودا به میزان ۷ میلیون یورو خواهد بود. سهم ساخت داخل تجهیزات طرح یاد شده، با توجه به بومیسازی به عمل آمده ۴۰ درصد است.
تقی زاده ادامه داد: توسعه نیروگاه مذکور به میزان ۱۰۰ مگاوات، به صورت مستقل و یا مشارکت با سایر شرکتها پیشبینی شده است.
عملکرد تولید سال ۹۸
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملکرد این شرکت در حوزه تولید طی سال ۹۸، گفت: سال گذشته، استخراجِ سنگ باطله ۵۲ میلیون و ۵۸۸ هزار تن و سنگ آهن استخراج شده، معادل ۱۴ میلیون و ۴۴۴ هزار تن بوده است.
تقی زاده افزود: طی این مدت، ۹ میلیون و ۶۶۲ هزار تن کنسانتره سنگ آهـن تـولید شده و این عملکرد به میزان ۲۹ درصد فراتر از ظرفیت اسمی کارخانهها است.
مدیرعامل شرکت چادرملو اعلام کرد: سال گذشته، شرکت توانسته است ۵۰۰ هزار انواع سنگ آهن دانه بندی تولید کند. تـولید گنـدله نیز طی این مدت، به میزان ۳ میلیون و ۶۲۲ هزار تن محقق گردیده است.
وی افزود: در سال۹۸، به میزان ۱ میلیون و ۵۸۶ هزار تن آهن اسفنجی تولید شده است. تولید سال ۱۳۹۸، فراتر از ظرفیت اسمی کارخانه محقق شده است. همچنین تولید شمش فولاد در سالِ ۱۳۹۸، به میزان یک میلیون و ۲۱ هزار تن، محقق شده است.
بومی سازی
تقی زاده اظهارکرد: چادرملو در سال ۹۸، بیش از ۲۶.۵۰۰ قطعه را بومیسازی کرده است.
ارسال نظر