افزایش سرمایه چادرملو تا سقف ۱۰ هزار میلیارد تومان
رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: ایمیدرو در سه پهنه استان یزد، شامل بخشی از پهنه ایران مرکزی واقع در این استان(شناسایی ۳۱ محدوده امیدبخش)، بلوک ۷ آباده –جازموریان(یک محدود امیدبخش) و دهشیر(شناسایی ۲۳ محدوده امیدبخش) فعالیتهای اکتشافی داشته و به ذخایر قابل توجهی دست پیدا کرده است.
خداداد غریب پور در جلسه "پایش مفاد تفاهمنامه توسه معادن استان یزد" که با حضور استاندار یزد و جمعی از نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: اجرای عملیات مطالعات پهنههای اکتشاف به وسعت بیش از ۲۸ هزار کیلومتر مربع و تکمیل مطالعات و صدور پروانه در محدوده امیدبخش نیز انجام شده است.
پایش معادن کوچک استان
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه معادن کوچک مقیاس این استان، گفت: در این زمینه پایش استانی معادن سنگ آهن(هماتیتی و مگنتیتی)، مس، سرب و روی، ز زغال سنگ و سیلیس خاک صنعتی انجام شده و در مجموع ۱۱۰ معدن غیر فعال شناسایی و ۱۷ بلوک معدنی معرفی شده است. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: از ۱۱۰ معدن اقدام کلینیکی برای ۳۱ معدن انجام شده است و فعالسازی و جذب معادن سنگ آهن هماتیتی و زغال سنگهای حرارتی در اولویت قرار دارند.
اجرای مفاد تفاهمنامه توسعه معادن استان یزد
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تفاهمنامه "مشارکت در توسعه معادن، صنایع معدنی و احداث و ایجاد زیرساختهای طرحهای معدنی و راهسازی در استان یزد گفت: مشارکت در احداث جاده معدن قلعه خرگوشی، سورک-هفتهر و ندوشن توسط ایمیدرو به طول ۲۲ کیلومتر با بخش خصوصی مراحل پایانی را طی میکند. پیشرفت فیزیکی پروژه فوق به ۹۷ درصد رسیده است.
غریب پور با اشاره به راهبری بنگاههای بزرگ معدنی توسط این سازمان در استان یزد، گفت: افزایش سرمایه شرکت چادرملو برای اجرای طرحهای توسعهای تا ۱۰ هزار میلیارد تومان امسال انجام میشود. وی افزود: همچنین تجهیز معدن و احداث کارخانه سرب و روی مهدی آباد با همکاری بخش خصوصی در حال انجام است و از سوی دیگر کارخانه تولید الکترود گرافیتی به ظرفیت ۳۵ هزار تن در سال با همکاری شرکت فولاد مبارکه و چادرملو راهاندازی خواهد شد.
سرمایهگذاری در طرحها از محل سود انباشته
وی یکی از سیاستهای ایمیدرو در شرکتهای بزرگ معدن و صنایع معدنی را تامین مالی برای طرحهای توسعه شرکتها خواند و در اینباره گفت: با توجه به نبود منابع مالی بینالمللی و بانکی، استراتژی تامین مالی برای طرحهای توسعه شرکتها از محل سود انباشته خود شرکت ها، مورد توجه قرار گرفت. غریب پور ادامه داد: درحالحاضر تامین مالی طرحها از طریق افزایش سرمایه شرکتها در حال انجام است.
اهتمام ایمیدرو به توسعه معادن استان
در ادامه این جلسه محمد علی طالبی استاندار یزد طی سخنانی گفت: خوشبختانه ایمیدرو به مفاد تفاهمنامهای که با حضور رئیسجمهوری در سفر به استان یزد به امضاء رسید، پایبند است و از اهتمام این سازمان برای توسعه معادن استان قدردانی میکنم.
طالبی افزود: استانداری حمایت خود را از توسعه طرحهای معدن و صنایع معدنی استان در جهت اشتغالزایی، ایجاد ارزش افزوده و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خواهد داشت. این گزارش میافزاید، در این جلسه سیدجلیل میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد، محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مهریز و بافق، بهاباد، خاتم و ابرکو، محمدرضا دشتی اردکانی نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، وجیه الله جعفری مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، ناصر تقی زاده مدیرعامل شرکت گل گهر حضور داشتند.
ارسال نظر