|

ابطال معاملات فولاد چه اثری بر بازار دارد؟

عضو هیات مدیره انجمن تولید‌کنندگان فولاد ایران معتقد است: امروز توان تولید فولاد کشور به ۳۰ میلیون تن رسیده و از این رقم ۱۵ میلیون تن قابلیت صادرات دارد که می‌تواند هفت میلیارد دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشته باشد.

معدن ابطال معاملات فولاد چه اثری بر بازار دارد؟

سید رضا شهرستانی تصریح کرد: ایران امروز در بین ۱۰ فولاد ساز جهان جای گرفته و برای اینکه بتوان توانمندی خود را به اثبات برسانیم باید در بازارهای بین‌المللی صنعت فولاد حاضر شویم.

وی خاطرنشان ساخت: ارزیابی بازارهای صادراتی نشان می‌دهد که ارزش هرتن فولاد صادراتی در گذشته برابر با ۴۰۰ دلار بود، اما با یک روند نزولی به ۳۵۰ دلار رسید، ولی بار دیگر رویه تغییر یافت و اکنون به ۳۸۰ دلار رسید و فولاد ایران مورداستقبال قرار گرفته است.

ابطال معاملات به تقاضا دامن می‌زند

شهرستانی گفت: چندی است که معاملات در بورس کالا مورد ابطال قرار می‌گیرد که این رویه به تقاضا دامن می‌زند و باید راهکار صحیحی برگزیده شود و از بازارهای کشورهای پیشرفته الگوبرداری کرد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود ابطال معاملات به رشد قیمت و افزایش تقاضا کمک کند و این مورد پسند نیست.

عرضه و تقاضا قیمت را تعیین کند

عضو هیات مدیره انجمن تولید‌کنندگان فولاد ایران اضافه کرد: واقعیت پیش روی همه بازارهای جهان، عرضه و تقاضاست که قیمت را تعیین می‌کند و ورود دولت ( وزارت صنعت، معدن و تجارت ) به چرخه تعیین قیمت اشتباه است.

وی افزود: وزارت صنعت تلاش دارد تا قیمت فولاد را ۳۰ درصد کمتر از قیمت جهانی تعیین کند و این مورد اقبال تولید‌کنندگان فولاد نیست.

ایران پارسال با صادرات ۸.۵ میلیون تن فولاد، حدود سه میلیارد دلار ارزآوری داشت.

ظرفیت صنعت فولاد ایران امروز به بیش از ۳۵ میلیون تن رسیده و انتظار می‌رود امسال حدود ۲۸ تا ۳۰ میلیون تن تولید انجام شود.

منبع: ایرنا
کدخبر: 111334

ارسال نظر

 

آخرین اخبار