جزییاتی از توسعه تولید در هپکو
معاون مالی و اداری ایمیدرو گفت: در جلسات هفتگی ایمیدرو با مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت هپکو، اتاق بازرگانی و شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی، ۳ برنامه تولید برای توسعه هپکو تدوین شد.
غلامرضا روزبهانی در برنامه امضای تفاهمنامه شرکتهای بزرگ معدنی و خانه معدن با هپکو با بیان این مطلب اظهارکرد: در برنامه تولید کوتاه مدت، ۲۰۴ دستگاه ماشینآلات راهسازی طی سال ۹۹ و ۷۷۴ دستگاه ماشینآلات راهسازی طی سال ۱۴۰۰ تولید میشود.
وی ادامه داد: در «میان مدت»، تداوم و ثبات تولید شرکت و انجام فعالیتهای تحقیقاتی و مهندسی برای تولید ماشینآلات معدنی و در «بلند مدت»، تولید ماشینآلات معدنی به همراه ماشینآلات راهسازی برنامهریزی شده است.
روش برطرف کردن بدهی هپکو
معاون مالی و اداری ایمیدرو با اشاره به موضوعات بررسی شده در جلسات هفتگی برای شرکت هپکو تصریح کرد: بررسی بدهیهای معوق مالیاتی و بیمهای از جمله این موضوعات بود که منجر به قسط بندی کردن بدهی مالیاتی توسط مدیران شرکت هپکو شد.
وی افزود: بررسی مشکلات مربوط به مطالبات کارکنان در شرف بازنشستگی، از دیگر موضوعات جلسات بود که متعاقب آن، مجوز لازم از طریق سازمان خصوصیسازی دریافت شد. همچنین، بررسی مشکلات حقوقی واگذاری شرکت به بخش خصوصی، موضوع دیگر بود که درخواست حسابرسی ویژه از عملکرد آن در دوره تصدی بخش خصوصی شد.
تفاهمنامه بین شرکتهای فولاد مبارکه و هپکو
روزبهانی با اشاره به محورهای عمده تفاهمنامه شرکت فولاد مبارکه با شرکت هپکو گفت: بومیسازی دستگاه حمل سرباره پاتیل و قرار گرفتن هپکو در لیست خرید (وندور لیست) و ساخت تجهیزات و قطعات طرح نورد گرم ۲ مبارکه، از مفاد این تفاهمنامه است. وی ادامه داد: همچنین، برای تعمیر غلتک ها، هیدروسیلندرها، ساخت اسکلت فلزی صنعتی، سگمنتهای ریخته گری مداوم، از شرکت هپکو استعلام خواهد شد.
تفاهمنامه شرکتهای گل گهر، چادرملو و ملی مس با هپکو
معاون مالی و اداری ایمیدرو بیان کرد: موضوع تفاهمنامه شرکتهای گل گهر، چادرملو و مس با هپکو شامل ساخت و تامین قطعات یدکی و تجهیزات مختلف ناوگان معدنی و خطوط تولید، تعمیر و بازسازی ماشینآلات باربری و بارگیری و نیز تامین دستگاههای مورد نیاز که شرکت هپکو قادر به ساخت آنها است. وی ادامه داد: شرکت گل گهر ۲۰ دستگاه موتور کوماتسو دامپتراک ۳۵ تنی مدل ۳۲۵ را برای تعمیر به اراک ارسال میکند که اکنون نخستین موتور ارسال شده است. همچنین برای تعمیر و ساخت جک و رولیک چرخ زنجیری نیز توافق شده که ۲ نمونه ارسال شده است. از سوی دیگر مذاکرات ساخت دامپتراک ۳۵ تنی نیز بین گل گهر و هپکو در جریان است.
روزبهانی خاطرنشان کرد: درحالحاضر، توافقاتی در زمینه ساخت استیک شاول، گیربکس، دکل حفاری دریل، باکت شاول، یدک کش برای کامیون بلاز ۲۴۰ تنی و اسلیپنر بین مدیران فنی مس سرچشمه و هپکو صورت گرفته است. بخش بازرگانی شرکت مس اقدامات بعدی را باید انجام دهد.
تفاهمنامه سه جانبه بین خانه معدن ایران، صندوق بیمه معدنی و هپکو
معاون مالی و اداری ایمیدرو درباره مفاد تفاهمنامه سه جانبه بین خانه معدن ایران، صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی و شرکت هپکو اذعان کرد: براساس این تفاهمنامه، شرکت هپکو توانمندیهای خود در تولید ماشینآلات را اعلام میکند. تولیدات هپکو باید با کیفیت مطلوب و قیمت رقابتی باشد.
وی ادامه داد: همچنین، خانه معدن ایران لیست خدمات و ماشینآلات مورد نیاز معدنکاری کشور را اعلام میکند و صندوق بیمه، خط اعتباری برای تامین و تجهیز ماشینآلات معدنی تولیدی شرکت هپکو فراهم خواهد کرد.
ارسال نظر