کوره شماره ۷ فولاد مبارکه بهینهسازی شد
بهینهسازی کوره شماره ۷ ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم فولاد مبارکه با کیفیت مطلوب و ضریب ایمنی بالا انجام شد.
رئیس مرکز تعمیرات مکانیک فولاد مبارکه با اعلام این خبر و با بیان اینکه پروژههای بهینهسازی باعث بهبود و افزایش بهرهوری شرکت میشوند، گفت: تولید مستمر و کسب رکوردها میسر نمیشود مگر به همت و تلاش شبانهروزی همکاران تعمیرات، تولید و کلیه واحدهای سازمان و اجرای پروژههای بهبود.
به گفته حمیدرضا بَذار، یکی از پروژههای تعمیراتی سنگین از لحاظ حجم نیروی انسانی، قطعات، مکانیسم و ابزارآلات، کوره شماره ۷ واحد فولادسازی در مردادماه بوده است. این پروژه تعمیراتی در سال ۹۹ علیرغم شرایط خاص بیماری کرونا، با صرف بیش از ۲۵ هزار نفر ساعت کار تعمیراتی، ظرف مدت ۱۳ روز به صورت ۲۴ ساعته و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در بالاترین سطح ایمنی و با کیفیت هرچه تمامتر انجام شد.
داود زمانی سرپرست مرکز تعمیرات ساختمانی فولاد مبارکه نیز در تشریح این پروژه گفت: فعالیتهای این پروژه مهم در دو حوزه مکانیکی و ساختمانی اجرا شد. فعالیتهای مکانیکی شامل مونتاژ و دمونتاژ شِل سقف، زانو اِلبو، اِچ بیمهای راکر، مین بیم، سیلندرهای تیلت، راکر و پلتفرمها میشد و فعالیتهای ساختمانی شامل تعویض تیرهای سازه مرکب، پلتفرمهای جلوی کوره، تعویض ورق و تیر سقف کاذب، اصلاح گروت بیس و بولتهای سیلندر تیلت، نصب اسلب عمودی جلوی سکوی سرباره و... بود که با اقدامات انجامشده، این پروژه مهم تعمیراتی، ایمن، با کیفیت و زودتر از موعد مقرر جهت تست و راهاندازی تحویل واحد فولادسازی شد.
وی در خاتمه از حمایتهای مدیریتهای تعمیرات مرکزی، فولادسازی و ریختهگری و زحمات همه همکاران تعمیرات مرکزی و واحد فولادسازی که در اجرا و نظارت به بهترین شکل ممکن عمل کردند و همچنین از همکاری سایر واحدها از جمله حملونقل، خدمات عمومی و حفاظت فیزیکی قدردانی کرد.
ارسال نظر