|

چرا بهره‌برداری از معدن فسفات چرام به تاخیر خورد؟

سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست در نشست مشترک ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه اشتغال شهرستان چرام علت تاخیر در بهره‌برداری از معدن فسفات این شهر را

معدن چرا بهره‌برداری از معدن فسفات چرام به تاخیر خورد؟

سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست در نشست مشترک ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه اشتغال شهرستان چرام با اشاره به اینکه تمامی درخواست واحدهای تولیدی و صنعت‌گران در بخش‌های مختلف در این دو کارگروه مورد بررسی قرار گرفت، عنوان کرد: مدیران عامل ۲۵ واحد مشکلات واحدهای تولیدی خود را ارائه کردند که تعدادی از این طرح‌ها مشکل تامین سرمایه در گردش داشته که با تصمیم‌های گرفته شده و قول همکاری و مساعدت بانک‌ها مواردی در راستای حل این مشکلات تصویب شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات واحدهای تازه احداث شده، ابراز کرد: در حوزه تسهیلات سرمایه ثابت با بانک‌ها به توافق رسیدیم و متقاضیان برای تکمیل پرونده‌های خود در کمترین زمان ممکن اقدام کنند و در خصوص تسهیلات کرونا موارد بررسی و به بانک‌ها اعلام شد که نسبت به پرداخت تسهیلات کرونا در کمترین زمان ممکن همکاری لازم را به عمل آورند.

صمیمی‌دوست با اشاره به موضوعات مطرح شده در این نشست، بیان کرد: موضوع زیرساخت‌ها در شهرک صنعتی چرام در خصوص آب، برق، گاز و اینترنت پرسرعت مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به نگرانی برخی واحدهای تولیدی مبنی بر قطعی برق، اضافه کرد: باتوجه به تصمیم‌های استانی، برق و گاز هیچ واحد تولیدی نباید قطع شود مگر اینکه در کمیته تخصصی و با هماهنگی سازمان صمت و شرکت‌های خدمات‌رسان در محل فرمانداری شهرستان‌ها و یا در حوزه اقتصادی استاندار تصمیم‌های لازم گرفته شود و بدون این تصمیم‌ها شرکت‌های خدمات‌رسان حق قطع هیچ‌گونه از خدمات خود را ندارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص تامین زمین برای برخی از واحدهایی که تصمیم برای توسعه کار خود دارند، تاکید کرد: مقرر شد شرکت شهرک‌های صنعتی به هر میزانی که واحدهایی تولیدی توانایی داشته باشند و یا در صورت ارائه درخواست با این سرمایه‌گذاران همکاری کنند.

صمیمی‌دوست بیان کرد: باتوجه به شیوع کرونا و رکودی که بر واحدهای تولیدی به تبع آن حاکم شد این واحدها قادر به پرداخت اقساط بانکی نبوده بنابراین در این نشست مصوب شد ضمن در نظر گرفتن دوره تنفس، باز پرداخت تسهیلات نیز تقسیط شود تا پس از سپری شدن وضعیت کرونا بتوانند نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

وی در این سفر یک روزه از کارخانه آهک هیدراته چرام نیز بازدید کرد و افزود: این طرح هم اکنون ۴۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به دلیل شیوع بیماری کرونا به خصوص باتوجه به اینکه این شهرستان از ابتدای این بیماری جزو شهرستان‌های قرمز بود بنابراین پروژه چندین ماه تعطیل بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بنا به این دلایل پروژه براساس برنامه زمان‌بندی قبلی که انتظار می‌رفت پیش نرفت و بیماری کرونا یکی از مهم‌ترین موانع در تسریع پیشرفت این پروژه بوده است.

صمیمی‌دوست تصریح کرد: مدیر پروژه فسفات چرام قول دادند که علی رغم افزایش هزینه‌ها، مجموعه مدیران این پروژه تلاش کنند هرچه سریع‌تر این پروژه تا پایان امسال راه‌اندازی شود.

وی اذعان کرد: با توجه به اینکه حجم سرمایه‌گذاری پروژه از ابتدا ۱۷ میلیارد تومان بود ولی باتوجه به افزایش قیمت‌ها هزینه اجرایی پروژه نیز افزایش یافته به نحوی که اکنون این پروژه برای به بهره‌برداری رسیدن نیازمند تزریق ۱۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر است.

بر اساس گزارشی از تسنیم، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه با راه‌اندازی این پروژه زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر فراهم می‌شود، خاطرنشان کرد: این پروژه یکی از ۳۳ پروژه جهش تولید استان بوده و امید است در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد.

منبع: معدن ۲۴
کدخبر: 125131

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین