آب خلیج فارس به گلگهر رسید
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر همزمان با ورود نخستین پمپاژ آب خلیجفارس به مخزن ۴۵ هزار مترمکعبی گلگهر را طی پیامی تبریک گفت.
طرح انتقال آب خلیجفارس که به منظور تامین نیاز معادن و صنایع معدنی کشور توسط سه شرکت بزرگ معدنی و صنعتی گل گهر، چادرملو و ملی صنایع مس ایران در دست اقدام بود، نخستین پمپاژ آب خلیجفارس به گل گهر سیرجان در استان کرمان انجام شد.
پیام تبریک مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در این زمینه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
همانطور که مردم عزیز کشورمان واقف هستند، دیار کریمان بهشت معادن ایران لقب گرفته و صنایع زیادی همچون فولاد، زغالسنگ، مس، کرومیت و غیره در این استان فعالیت دارند که تامین آب آنها چالشی بر سر راه توسعه صنایع این استان محسوب میشود و حل آن زمینه جهش و رونق تولید را در حوزه صنعتی و معدنی فراهم میسازد.
طرح انتقال آب خلیجفارس به صنایع جنوب شرق کشور از پروژههای بزرگ آبرسانی کشور محسوب میشود که از سال ۹۵ در سه قطعه در مرحله اجرا قرار گرفته و آب گلگهر در سیرجان، مس در سرچشمه رفسنجان و چادرملو در یزد را تامین میکند و با اجرای این طرح، شیرینسازی آب دریا در کنار خلیجفارس انجام میشود و آب برای مصرف صنایع استانهای یزد و کرمان تأمین میشود که اجرایی شدن تامین آب از دریاهای آزاد توسط شرکتهای معدنی و صنایع معدنی، گامی نو و عملی برای استقلال آبی بخش معدن از منابع زیرزمینی و حفظ محیطزیست میباشد.
ابرپروژه انتقال آب خلیجفارس به نواحی مرکزی ایران و به ویژه منطقه عظیم معدنی و صنعتی گل گهر، آرزویی چند ساله بود که در دولت تدبیر و امید به همت مسئولان و همراهی بخش خصوصی اجرایی شد و به یاری خداوند سرانجام در سال جهش تولید و همزمان با هفته دفاع مقدس شاهد ورود نخستین پمپاژ آب خلیجفارس به مخزن ۴۵ هزار مترمکعبی گل گهر به عنوان مقصد نخست پروژه انتقال آب هستیم.
بنده برخود لازم میدانم این موفقیت بزرگ را به تمامی مردم عزیز استان کرمان و شهرستان سیرجان و تمامی پرسنل شاغل در منطقه گل گهر تبریک عرض نمایم و به طور ویژه از تلاشها و فعالیتهای شبانه روزی مهندسین و متخصصین و کارگران عزیزی که در این چند سال در اجرای این پروژه مشارکت داشتهاند تقدیر و تشکر نمایم. ان شاالله ظرف یکماه آینده شاهد آیین افتتاح رسمی این پروژه با حضور مقامات عالی رتبه دولتی در منطقه گلگهر خواهیم بود.
جمشید ملارحمان
مدیرعامل و نائب رئیس هیات
شیرین کردن آب دریا با هزینه متر مکعبی حدود 1 دلار و انتقال چند صد کیلومتری آن به مرکز ایران کاری کاملا غبر اقتصادی و غیر علمی است. فقط شیرین کردن آن در کنار دریا 50 برابر قیمت آب شربی است که درب خانه شرکت های آب و فاضلاب تحویل شما می دهند.