|

تشکیل کارگروه ایمیدرو و دانشگاه علامه طباطبایی

دکتر سلیمی: دانشگاه علامه می‌تواند تحقیقات ۱۴۰۰ دانشجوی دکتری را به سمت سازمان هایی همچون ایمیدرو هدایت کند

معدن تشکیل کارگروه ایمیدرو و دانشگاه علامه طباطبایی

رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد: کارگروهی برای بررسی همکاری علمی- پژوهشی ایمیدرو و دانشگاه علامه طباطبایی به زودی تشکیل می‌شود.

تشکیل کارگروه همکاری علمی- پژوهشی ایمیدرو و دانشگاه علامه طباطبایی دکتر سلیمی: دانشگاه علامه می‌تواند تحقیقات ۱۴۰۰ دانشجوی دکتری را به سمت سازمان هایی همچون ایمیدرو هدایت کند [کلیک و کشیدن برای جابه‌جایی]

دکتر خداداد غریب پور در جلسه ویدیوکنفرانسی با رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان این مطلب گفت: این دانشگاه علاوه بر ظرفیت‌های علمی- پژوهشی در زمینه‌های آموزشی، مالی، حسابداری، حقوقی، اقتصادی و غیره، نگاه جدیدی نسبت به مسائل فرهنگی و علوم اجتماعی در واحدهای تولیدی دارد.

وی افزود: پس از بررسی نیازها و ظرفیت ها، تفاهمنامه‌ای بین ایمیدرو و دانشگاه علامه طباطبایی مبادله و پس از نهایی شدن آن، قراردادهای مورد نیاز منعقد می‌شود.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه همه تفاهمنامه‌های منعقده در این سازمان، به جای رفتن به آرشیو کتابخانه ها، به قرارداد منجر می‌شود، گفت: رویکرد ما در ایمیدرو، فناورانه مبتنی بر بومی‌سازی است و در این زمینه، از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: ایمیدرو از پژوهش ها، پایان نامه‌ها و رساله‌های دکتری در حوزه‌های شناختی، علوم انسانی، اجتماعی و فرهنگی، که منجر به به افزایش بهره‌وری و تولید در بخش معدن و صنایع معدنی شود، حمایت می‌کند.

غریب پور با اشاره به اجرای ۲۱۹ طرح پژوهشی با دانشگاه‌ها به ارزش حدود ۸۵ میلیارد تومان، گفت: این طرح‌های پژوهشی در زمینه بهره‌وری، HSEE، اقدام در شرایط اضطراری، رسیدن به چشم‌انداز صفر ایمنی (Vision Zero)، پسماند، عناصر نادر خاکی و غیره است.

وی ادامه داد: اقدامات فناورانه و نوآورانه ایمیدرو با همکاری دانشگاه‌ها مشتمل بر تاسیس ایمینو (حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان)، راه‌اندازی مرکز پایلوت نیمه صنعتی عناصر نادر خاکی، تاسیس یونیدرو، راه‌اندازی کافه معدن، احداث رصدخانه فناوری شریف و غیره است.

آمادگی همکاری دانشگاه علامه طباطبایی با ایمیدرو

حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در این جلسه ویدیوکنفرانسی، با اشاره به ظرفیت‌های این دانشگاه گفت: این دانشگاه با برخورداری از ۱۱ دانشکده و ۱۶ هزار دانشجو و ۶۰۰ استاد تمام وقت، پس از دانشگاه تهران، بزرگترین دانشگاه کشور است.

وی افزود: این دانشگاه در بخش مدیریت فناوری، قطب علمی است و در حوزه‌های حقوق اقتصادی، روانشناسی صنعتی، مطالعات اقتصادی علوم اجتماعی و فرهنگی توانمند است. این دانشگاه می‌تواند تحقیقات ۱۴۰۰ دانشجوی دکتری را به سمت نیاز سازمان هایی نظیر ایمیدرو هدایت کند.

سلیمی با اشاره به وجود زمینه‌های همکاری دانشگاه علامه با ایمیدرو گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه تامین مالی، بازاریابی، حقوقی، بیمه و غیره و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی آزاد برای مدیران واحدهای تولیدی، از جمله این زمینه هاست.

وی ادامه داد: انجام قراردادهای پژوهشی در زمینه‌های مختلف مطالعات جامعه شناسی، روانشانسی صنعتی و غیره برای افزایش بهره‌وری و تولید و نیز تامین نیروی انسانی تخصصی، از دیگر زمینه‌های همکاری با ایمیدرو است.

اقدامات جدی غریب پور برای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه

سعید زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبایی در حوزه تامین مالی، بازرگانی، فناوری و کارآفرینی جزو نخستین‌ها در کشور است، گفت: با رویکرد مثبت آقایان غریب پور و سلیمی، ایمیدرو و این دانشگاه می‌توانند در زمینه‌های مختلف همکاری کنند.

وی افزود: آقای غریب پور در مدت فعالیت در ایمیدرو، برای توسعه ارتباط با دانشگاه، اقدامات جدی انجام داد. راه‌اندازی مرکز نوآوری تحول دیجیتال فولاد در دانشگاه تهران، اقدامات ارزنده‌ای بود که شکل گرفت.

منبع: ایمیدرو
کدخبر: 137161

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین