|

گسترش نیوز گزارش می‌دهد:

فولاد هرمزگان در مسیر رکوردشکنی‌ پیاپی

شرکت فولاد هرمزگان در راستای اقدامات توسعه‌ای خود سعی کرده است در زمینه‌ تولید آهن اسفنجی گام‌هایی مهم و اساسی بردارد.کاهش توقفات و افزایش ریت یکی از اهداف مهم این شرکت است همچنین این شرکت در بحث توقفات تولید تلاش کرده است که این مشکل را به حداقل برساند.

معدن فولاد هرمزگان در مسیر رکوردشکنی‌ پیاپی

علیرضا نجار قویدل، مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان درباره رکوردهای کسب‌شده در عرصه تولید آهن اسفنجی اظهار کرد: «امسال در آذرماه شات‌دان سالیانه را داشتیم؛ و به دلیل پایان عمر کاتالیست ها و افت ریت تولید قادر به ثبت و یا ارتقای میزان تولید نشدیم و یکی از دلایل اصلی شات دان تعویض کامل تیوب ربفومر و کاتالیست ها بود که باید این فعالیت ها انجام می شد اما خوشبختانه در ۱۰ ماه سال جاری نسبت به سال گذشته۶/۶ دهم درصد افزایش تولید داشته ایم و توانستیم در پنج ماه اخیر پنج رکورد روزانه را ثبت کنیم واین موضوع بیانگر رشد در واحد احیای شرکت فولاد هرمزگان است.»

قویدل

دو پروژه مهم در بخش احیا

وی در خصوص پروژه‌های در دست اقدام شرکت گفت: «در بحث احیاء، دو پروژه بسیار خوب داریم که هردوی آنها می‌توانند در بحث کمیت وکیفیت به ما کمک کنند. یکی از آنها پروژه سولفور زدا و دیگری پروژه مخازن ذخیره آهن اسفنجی است. دو پروژه مهم ما است البته پروژه‌های کوچک دیگری داریم که در حال مهندسی و اجرا هستند. از طرف دیگر برای احداث مودل سوم به ظرفیت ۹۰۰ هزار تن  در حال انجام است که بتوانیم ظرفیت تولید را افزایش دهیم».

قویدل در مورد ارتقای کیفیت تولید در شرکت اظهار کرد: «خوشبختانه در تمامی مسائل کیفی چه در زمینه تولید آهن اسفنجی و چه در زمینه آهن اسفنجی ارسالی در سال جاری رشد داشتیم و تمام موارد را ارتقا داده‌ایم. تولید ما از نظر متالیزاسیون با توجه به تنوع خوراک ورودی در حد مناسبی است و حداقل متالیزاسیون برای این واحد ۹۲ درصد درنظر گرفته شده است که در بحث تولید بییش از 95 درصد تولید در رنج مجاز می باشد »

کاهش ۵۰ درصدی توقفات اضطرای

مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان ادامه داد: «در بحث کاهش توقفات اضطراری نیز توانستیم یک رکود عالی کسب کنیم و در حدود ۵۰ درصد نسبت به هدف تعیین‌شده کاهش توقفات  اضطراری داشته‌ایم، در بحث توقفات برنامه‌ریزی شده نیز در حدود ۴۰ درصد این توقفات را کاهش داده‌ایم و این زمان در اختیار تولید قرار داده‌ایم که تولید را افزایش دهیم».

وی در پایان درباره چشم‌انداز تولید آهن اسفنجی تا پایان سال گفت: «اکنون متاسفانه کل صنایعی که با انرژی گاز سروکار دارند به علت برودت هوا و کمبود گاز طبیعی دچار مشکلاتی شده‌اند. بیش از ۹۶ درصد از مصرف گاز طبیعی در شرکت فولاد هرمزگان مربوط به واحد احیاست و اکنون متاسفانه از دی ماه که از شات دان سالیانه خارج شدیم با کاهش تناژ به کار خود ادامه می دهیم. و به امید خدا اگر این موانع رفع شود، به هدف تعیین شده امسال نزدیک خواهیم شد و اگر محدودیت گاز نداشته باشیم پیش‌بینی می‌شود که در ماه های آتی رکورد تولید ماهیانه را بزنیم.  در زمینه مصرف انرژی  نیز با اجرای پروژه های بهبود کاهش چشمگیری نسبت به اهداف تعیین شده در ابتدای سال داشتیم. ».

کدخبر: 154468 شهریار خادمی

ارسال نظر

 

پربازدیدترین