نقش ویژه فولاد مبارکه در توسعه صنعت فولاد کشور
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در خصوص نقش شرکت فولاد مبارکه در توسعه صنعت فولاد کشور گفت: فولادمبارکه یک شرکت فولادی بسیار عظیم و تولیدکننده ورق برای کلیه مصارف کشور است. این شرکت برای کل کشور شناخته شده بوده و تولید، مصرف و میزان صادرات این شرکت نیز کاملا مشخص است.
سیف اله امیری در ادامه افزود: در شرایط فعلی نیز در صورتی که شرکت فولاد مبارکه نباشد، کلیه واحدهای ما تعطیل خواهند شد، در واقع این شرکت یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتهای فولادی کشور بوده و چشم و چراغ این ملت است.
نورد گرم ۲ مشکل تامین مواد اولیه بسیاری از صنایع را حل خواهد کرد
وی درباره نقش شرکت فولاد مبارکه در طرحهای توسعهای فولاد کشور نیز گفت: نقش شرکت فولاد مبارکه در رسیدن به اهداف تعریف شده برای صنعت فولاد کشور در افق ۱۴۰۴ مثبت بوده و این شرکت اهداف خود در طرحهای توسعهای را محقق کرده است، به ویژه با پروژه جدید این شرکت یعنی واحد نورد گرم ۲ که برنامهریزی و تلاش برای راهاندازی آن انجام داده، میتواند بخش عمدهای از مشکلات کشور را برای تامین مواد اولیه و انواع ورق را رفع کند.
باید مشکلات هرچه زودتر حل شود
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت درباره حمایت این وزارتخانه از راهاندازی پروژه نورد گرم ۲ فولاد مبارکه نیز گفت: پروژه نورد گرم ۲ فولاد مبارکه کار بسیار بزرگی است که کلنگ زنی آن در سال گذشته انجام شد و اکنون جلسات مربوط به راهاندازی آن در ایمیدرو در حال برگزار شدن است. چند روز گذشته نیز جلسهای در این زمینه مهندس جعفری رئیس هیات عامل ایمیدرو نیز تشکیل دادند. البته یکسری مشکلات برای راهاندازی آن وجود دارد که باید هرچه زودتر حل شود. هرچند خوشبختانه همت و تلاش مهندس عظیمیان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز بر این است که این پروژه هرچه زودتر انجام شود. هرچند برای راهاندازی تمامی پروژههای تعریف شده برای صنعت فولاد یکسری مشکلات در مسیر راه وجود دارد که باید مرتفع شوند.
نورد گرم ۲ و برطرف شدن دغدغههای بازار
به گفته امیری، همت وزارت صمت بر این است که هرچه زودتر پروژه نورد گرم ۲ شرکت فولاد مبارکه راهاندازی شود زیرا با اضافه شدن محصولات تولیدی این واحد، مشکلات ورق گرم کشور حل خواهد شد و دیگر دغدغههای بازار همچون قیمتها وجود نخواهد داشت.
شایان ذکر است کلنگ پروژه نورد گرم ۲ شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته توسط سرپرست وزارت صمت به زمین زده شده و طبق پیشبینیهای انجام شده، با راهاندازی و بهرهبرداری از این پروژه استراتژیک، میزان تولید ورق در کشور به بالای ۷ میلیون تن خواهد رسید و صنایعی از جمله صنایع نفت و گاز، لولهسازی، خودروسازی و کشتیسازی و... برای همیشه از واردات ورق بینیاز شده و جانی دوباره میگیرند
اکنون سالانه دو میلیون تن ورق فولادی به کشور وارد میشود که با اجرای این پروژه نه تنها جلوی این حجم از واردات گرفته میشود بلکه توانایی صادرات نیز به وجود میآید. در واقع علاوه بر اینکه از خروج سالانه ۹۰۰ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری میشود بلکه با صادرات محصولات این بخش، بخشی از ارز مورد نیاز کشور نیز تامین میشود.
ارسال نظر