فولادکاران چگونه موانع را شناسایی کردند؟
نائب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع معدنی اتاق ایران گفت: شرکت فولاد مبارکه مایه مباهات و افتخار کشور است چراکه علیرغم تمام محدودیت های تحریمی و شیوع کرونا توانست به رکوردهای متعددی در تولید دست یابد.
علاءالدین میرمحمدصادقی اظهار کرد: موانعی در صادرات محصولات فولادی وجود دارد که در دراز مدت برطرف می شود؛ چراکه تحریم ها نقش موثری در تولید و صادرات محصولات فولادی کشور نداشته است.
وی افزود: تحریم ها می تواند به فرصتی تبدیل شود تا صنایع با خودباوری و ارتقاء دانش بومی و تکیه بر توان متخصصان داخلی بتوانند به نیازهای موجود پاسخ دهند و موتور تولید بیش از پیش حرکت کند.
نائب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع معدنی اتاق ایران تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه با دستیابی به رکوردهای سالیانه و ماهانه به ویژه در سال گذشته که با فشارهای حداکثری همراه بود موجب دلشادی دلسوزان انقلاب شد و باید از زحمات تمام پرسنل این شرکت تشکر و قدردانی کرد.
وی اضافه کرد: شرکت فولاد مبارکه مایه مباهات و افتخار کشور است چراکه علیرغم تمام محدودیت های تحریمی و شیوع کرونا توانست به رکوردهای متعددی در تولید دست یابد.
میرمحمدصادقی گفت: تلاشگران در شرکت فولاد مبارکه جایگاه صنعت فولاد کشور را در جهان حفظ کرده اند و مطمئن هستیم با تلاش پرسنل این شرکت و بقیه شرکت های فولادی کشور می تواند به افق ۱۴۰۴ و تحقق ۵۵ میلیون تن فولاد نزدیک شود..
وی افزود: تامین نهاده های معدنی پایدار برای صنایع فولادی با سرمایه گذاری محقق می شود؛ چراکه این منابع در کشور موجود است و نیاز به توسعه سرمایه گذاری در زمینه اکتشاف و استخراج این بخش است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع معدنی اتاق ایران گفت: وزارت صمت و وزارت اقتصاد نقش مهمی در مانع زدایی و پشتیبانی در تولید صنایع دارند چرا که مساعدت و وفاق این دو وزارتخانه با صاحبان تولید، به ویژه در بخش مالیات می تواند در تحقق شعار سال موثر باشد.
ارسال نظر