گسترش نیوز از نشست نمایشگاه واردات چین در شانگهای گزارش میدهد؛
حضور قطعی ۱۴۰۰ شرکت در CIIE
نخستین جلسه توجیهی سومین نمایشگاه بینالمللی واردات چین در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ با حضور نمایندگان و کارشناسان مربوطه در در مرکز ملی نمایشگاهی شانگهای برگزار شد.
گسترش نیوز - در دومین نمایشگاه بین المللی واردات چین در سال گذشته، کشورمان برای نخستین بار در دو بخش پاویون ملی و غرفههای شرکتهای تجاری به ترتیب با مسئولیت ستاد فناوری نانو و اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین شرکت کرد. سال ۹۸ حدود ۷۱ میلیارد دلار قرارداد خرید میان شرکتهای مختلف طی ۴ روز به امضا رسید. انتظار میرود در شرایط موجود اقتصادی، امسال بتوان از ظرفیت نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای به شکل مطلوب و با برنامهریزی مناسب بهرهبرداری لازم را به عمل آورد. حضور فعال و مستقل شرکتهای دانشبنیان و ارائه محصولات تولیدی خود میتواند یکی از زمینههای بسیار مناسب در تسهیل صادرات این نوع محصولات به بازار بزرگ چین باشد.
نخستین جلسه توجیهی سومین نمایشگاه بینالمللی واردات چین در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ با حضور نمایندگان دفتر CIIE، دفتر روابط خارجی شانگهای، کمیسیون بازرگانی شانگهای، بخش خدمات خریداران دفتر CIIE، بخش عملیات دفتر CIIE، کمپانی COSCO، کمپانی Eastern Air Logistics Co و نمایندگیهای خارجی مقیم در مرکز ملی نمایشگاهی شانگهای برگزار شد.
نمایشگاه بینالمللی واردات چین در سال ۲۰۲۰ همانند دو دور گذشته در بخشهای پاویون ملی کشورها، غرفههای شرکتی و پلتفورم بینالمللی خونگچیائو برگزار میشود. بخش غرفههای شرکتی نیز در ۶ موضوع جداگانه برپا خواهد شد:
تجارت خدمات
خودرو
صنایع هوشمند؛ اطلاعات و فناوری
مواد مصرفی
مواد دارویی و تجهیزات پزشکی
مواد غذایی و محصولات کشاورزی
آقای Liu Fuxue (قائم مقام دفتر CIIE) در رابطه با ابعاد برگزاری این رویداد اظهارکرد: سال ۲۰۲۰ سال مهمیبرای تمام دنیاست؛ کووید-۱۹ دنیا را فرا گرفته که علاوه بر تلفات بالای انسانی، برای اقتصاد جهانی نیز چالش بزرگی است. چین هم اکنون موفق به مهار ویروس کرونا شده و بر این عقیده است که همکاری با همه کشورها تنها راهحل شکست این دشمن مشترک خواهد بود.
وی همچنین تصریح کرد: علیرغم تمامی موانع موجود، چین خودش را متعهد به برگزاری CIIE ۲۰۲۰ میداند تا فضایی برای اتصالات مردم با مردم، سرمایهگذاری و شفافسازی بیشتر اقتصادی فراهم شود. نمایشگاه بینالمللی واردت چین، پلتفورمی برای جهانی شدن و تعهد چین به فضای باز تجارت آزاد است.
حضور قطعی ۱۴۰۰ شرکت بزرگ جهانی
رئیسجمهوری چین در مراسم افتتاحیه ادوار قبلی نمایشگاه شرکت کرده بود که این خود بیانگر تعهد چین به اهداف CIIE است. چین تلاش میکند از طریق این نمایشگاه واردات خود را افزایش دهد.
تاکنون ۱۴۰۰ شرکت برای CIIE ۲۰۲۰ ثبت نام کردهاند و حدود ۸۰ درصد فضای در نظر گرفته شده رزرو شده است. البته گفته میشود سومین نمایشگاه در یک فضای بزرگتری برگزار خواهد شد و یکی از مشخصههای بارز آن، برگزاری Online B۲B (همتایابی آنلاین) با رعایت نکات بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی خواهد بود. موفقیت CIIE ۲۰۲۰ برای دنیا امری حیاتی است و این نمایشگاه در تاریخ مقرر (۵ لغایت ۱۰ نوامبر ۲۰۲۰) برگزار خواهد شد و شاهد رونمایی محصولات و خدمات جدیدی در آن خواهیم بود.
شایان ذکر است با توجه به شیوع ویروس کرونا، در سومین نمایشگاه بینالمللی بخشهایی از قبیل "بخش پیشگیری از اپیدمی" و "energy saving zone" نیز اضافه شدهاند. در رویداد امسال همچنین تلاش میشود بر موضوعاتی مانند تسهیل سرمایهگذاری خارجی، همکاری بینالمللی و معرفی فرهنگ دیگر کشورها تمرکز بیشتری بشود.
خانم Zhu (کمیسیون بازرگانی شانگهای) در گفتوگو با رسانههای بینالمللی تاکید کرده است: دولت محلی شانگهای برای مدیریت بهتر سومین نمایشگاه بینالمللی تعداد کارکنان و آژانسهای مربوط به خدمات لجستیک را نسبت به سالهای گذشته افزایش داده است. ارائه خدمات پزشکی در محل برگزاری نمایشگاه و تعیین چند بیمارستان خاص برای خدماترسانی در مواقع ضروری نیز بخش دیگری از سیاستهای دولت شانگهای خواهد بود. تدابیر خاصی هم برای مدیریت ترافیک شانگهای در هنگام برگزاری نمایشگاه در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه پلتفرم Hongqiao CBD همانند سال گذشته نقش فعالی در دائمیسازی مبادلات میان فعالان اقتصادی ایفا خواهد کرد.
عقد ۳۴۰۰ قرارداد تجاری ارزشمند در سال ۲۰۱۹
آقای Wang (بخش خدمات خریداران دفتر CIIE) با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه شانگهای و خدمات ویژه این رویداد گفت: در این بخش در خصوص خدمات ارائه شده به خریداران در سومین نمایشگاه بحث شد. در CIIE ۲۰۲۰ سه کانال برای حضور خریداران در نظر گرفته شده است. اول خریداران دعوت شده در قالب هیاتهای بازدیدکننده، دوم خریداران دعوت شده از سوی شرکای تجاری و سوم خریداران مستقل.
وی همچنین اهداف حمایت از خریداران را بررسی تقاضاهای غرفهداران، بهبود تحلیل دادهها با هدف شناسایی اهداف خریداران، انتشار اطلاعات و دادههای مربوط به کالاهای غرفه داران و بهینهسازی خدمات برای هیاتهای تجاری دانست.
وانگ ادامه داد: بهبود ارزیابی عملکرد خریداران و شرکای آنها در کنار معرفی درست خریداران و فروشندگان و پوشش خبری ملاقاتهای آنها جزو برنامههای اصلی خواهد بود. ما همچنین برای برگزاری جلسات B۲B قبل و در هنگام برگزاری نمایشگاه برنامهریزی کردیم. یک سوم غرفهداران در دو نمایشگاه قبلی در جلسات B۲B شرکت داشند که حاصل آن انعقاد ۳۴۰۰ قرارداد بوده است. قرار است در سومین نمایشگاه بین المللی واردات یک جلسه B۲B با موضوعات سرمایهگذاری و transaction تنظیم شود.
ارسال نظر