ضرورت بازنگری در اجزا صنعت نمایشگاهی
حسنعلی موبدی- کارشناس نمایشگاهی
نظریه مدیریت اقتضایی بیان میدارد که هیچ روش مدیریتی وجود ندارد که کاربرد ۱۰۰ درصد داشته باشد نظریه مدیریت اقتضائی به توانمندی مدیر در تشخیص نیازها بستگی دارد سازمانهای توانمند نه تنها بین خودشان با سازمان تناسب ایجاد میکنند بلکه در تلاشند بین اعضای درونشان و ذینفعان نیز تناسب ایجاد نمایند.
شیوع و گسترش جهانی ویروس کووید ۱۹ جهان را بر آن داشت که نسبت به این معضل و آسیب، تغییر رفتار از خود نشان دهد. گفته میشود تا زمان کشف واکسن آن. این رفتار و ملاحظه ادامه خواهد داشت. برگزاری نخستین نمایشگاه پسا کرونا در کشور چین که خود متهم به انتشار این ویروس میباشد نشان میدهد که بازدیدکنندگان مخصوصا بازدیدکنندگان فرامرزی ملاحظات این ایام را لحاظ نمودند. برخی سایتهای نمایشگاه کشور آلمان عملاً سال ۲۰۲۰ را سال غیر نمایشگاهی دانسته و عناوین خود را کنسل اعلام کردند بزرگترین رویداد جهانی اکسپو ۲۰۲۰ دوبی مجبور به تاخیر یک ساله گردید شرایط فعلی اقتضا میکند نسبت به شناسایی نیازها اقدام نماییم و اتاقهای خود را به اتاق شیشهای تبدیل کنیم و بنا به اقتضائات زمانی برنامههای جایگزین را پیادهسازی نماییم در غیر اینصورت پایان سال ۹۹، افسوس خواهد بود بر زمان و فرصت از دست رفته و تبدیل تهدید به تهدید بزرگتر را برای این صنعت در پی خواهد داشت. تا دیر نشده نسبت به اصلاح ساختاری برگزاری نمایشگاههای مان اقدام نمائیم و تقویمهای نمایشگاهی را بر اساس واقعیت سازماندهی مجدد نمائیم و دورنمای سالهای آتی را هم ترسیم کنیم.
در غیر این صورت با افت کمی مواجه خواهیم شد و فقط برگزاری کمتر از نیمی از لیست تقویم نمایشگاهها را شاهد هستیم. پس تا فرصت هست باید مغتنم شماریم و با تمام ظرفیت و توان وارد عرصه شویم. از اتحاد و همدلی انجمن ها، پیشکسوتان و رسانه غافل نشویم و پرهیز کنیم از تنگ نظری و توزیع بذر نفاق.
دم آقا محمدیتون گرم با این سایت باحالش.