مدیرعامل شهرآفتاب در گفتوگو با گسترش نیوز
به دنبال افزایش درآمدهای ارزی هستیم
مدیرعامل شهرآفتاب در توجیه دلایل حضور برگزارکننده خارجی در ایران گفت: هدف ما افزایش درآمد ارزی و کمک به توسعه صادرات کشور است.
حضور برگزارکننده خارجی در شهرآفتاب باعث انتقاد بسیاری از برگزارکنندگان داخلی شده است، در همین راستا گسترش نیوز در گفتوگو با محمدرئوف قادری سعی کرده به موشکافی ماجرا بپردازد.
مدیرعامل شهرآفتاب درباره دلایل حضور برگزارکننده خارجی در ایران گفت: نمایشگاه میدان رقابت است و ما به دنبال گسترده کردن فضای رقابت نمایشگاهی هستیم. حضور برگزارکننده خارجی باعث افزایش درآمد ارزی کشور و توسعه صادرات کشور میشود و ما توانستیم با ایجاد فضایی برای حضور برگزارکننده خارجی، این فرصت را فراهم کنیم.
وی افزود: علاوه بر این ما در بحث برگزاری رویدادها فارغ از اینکه برگزارکننده داخلی است یا خارجی، به موضوع رویداد میپردازیم. به عبارت دیگر ما بیش از هرچیز به خدمات و ماشینآلات ارائه شده در رویداد توجه میکنیم.
ارسال نظر