|

محمد بنا: تا المپیک هستم/ هر کس اندازه شعورش درک دارد

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی با گلایه از بی‌توجهی مسئولان به رشته‌های مدال آور ایران در المپیک، گفت: مسئولان فقط در حد رقابت‌های آسیایی حمایت می‌کنند اما مدال المپیک می‌خواهند.

ورزش محمد بنا: تا المپیک هستم/ هر کس اندازه شعورش درک دارد

درباره وضعیت فرنگی کاران حاضر در اردوی تیم ملی، اظهار کرد: نزدیک به یک سال است که کشتی گیران مانند بسیاری از رشته‌های دیگر به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی بیشتر مسابقات و اردوها، از وضعیت ایده آل بدنی به دور هستند که طبیعتا دور از انتظار نیست. مسابقات لیگ کشتی و مباحث مربوط به درآمد کشتی گیران باعث شد فرنگی کاران در رقابت‌های لیگ حاضر شوند و مقداری در شرایط تمرینی و مسابقه قرار گیرند، البته این میزان آمادگی و تمرین فاصله زیادی با شرایط ایده آل و حضور در رقابت‌های مهم بین‌المللی دارد.

انگیزه کشتی گیران به آینده امیدوارمان می‌کند

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی، افزود: مهم‌ترین موضوعی که من در اردوی ۱۱ روزه تیم ملی دیدم، انگیزه بالای ‌تمامی کشتی گیران از جوان‌ها تا باتجربه‌ها بود که من و سایر اعضای کادر فنی را به آینده بیش از پیش امیدوار کرد.

تا المپیک بیشتر نمی‌مانم

وی در پاسخ به این سوال که آیا با این اوصاف بیشتر به کسب نتیجه مطلوب در رویدادهای پیش رو امیدوار شده یا خیر، خاطرنشان کرد: به هر حال پایان هر تلاشی بحث نتیجه است اما نتیجه‌ای که پایدار باشد به سود کشتی خواهد بود. با توجه به شرایط سنی که دارم نهایتا تا المپیک سرمربی تیم ملی هستم و پس از آن دیگر نمی‌توانم به کار ادامه بدهم. باید جوانترها بیایند و کار را جلو ببرند. به شخصه خیلی علاقه دارم کمک کنند و گروهی جوان با استعداد بیایند و پس از المپیک توکیو با هدف کسب موفقیت در المپیک پاریس کار را در دست بگیرند.

کرونا هم به دغدغه هایمان اضافه شده است

بنا در ادامه در پاسخ به این سوال که با توجه به اهمیت کسب ۳ سهمیه باقی مانده المپیک در کشتی فرنگی، به ترکیب مورد نظر خود در رقابت‌های کسب سهمیه المپیک در قزاقستان رسیده است یا خیر، گفت: در مجموع ۷ مرحله اردو تا مسابقات آسیایی و کسب سهمیه المپیک داریم که یک مرحله آن برگزار شد. قصد داریم ۱۰ کشتی گیر به قهرمانی آسیا و ۳ کشتی گیر نیز به رقابت‌های کسب سهمیه اعزام کنیم. همیشه طی سال هایی که در تیم ملی مربیگری کردم هدفم این بود که با کمک کادر فنی بهترین‌ها را با طی کردن یک مسیر مشخص انتخاب کنیم. ممکن است ۲ یا ۳ کشتی گیر همیشه در اوزان مختلف مد نظر کادر فنی باشند که در یک مسیر از هم حتی در لحظات آخر جلو بزنند و خود را اثبات کنند، بنابراین نمی‌توان با قطعیت در مورد انتخاب یک کشتی گیر صحبت کرد، از سوی دیگر ما همیشه نگرانی بابت مصدومیت کشتی گیران را نیز داریم که اینبار بحث کرونا نیز به دغدغه هایمان اضافه شده است.

بهترین‌ها را برای کسب سهمیه اعزام می‌کنیم

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: با این وجود در دو وزن از ۳ وزنی که باید به مسابقات کسب سهمیه برویم، در هر کدام ۲ کشتی گیر را مد نظر داریم و در وزن دیگر نیز یک کشتی گیر حضورش در مسابقات قطعی است اما این به معنای قطعی شدن ترکیب نفرات نخواهد بود و تا لحظه آخر وضعیت کشتی گیران را در اردوها و مسابقات رصد می‌کنیم تا بهترین نفرات را اعزام کنیم‌.

بابت ناداوری در قزاقستان نگرانیم

وی با ابراز نگرانی از احتمال ناداوری در رقابت‌های کسب سهمیه المپیک به میزبانی قزاقستان، گفت: ما همیشه در کشور قزاقستان بابت داوری مشکل داشتیم. قزاق‌ها با قرقیزها و ازبک‌ها همیشه با هم هستند و یکسری از عوامل نیز از آنها تبعیت می‌کنند. ممکن است به لحاظ داوری در قزاقستان کمی اذیت شویم. در اوزان ۶۷ و ۹۷ کیلوگرم هیچ کس سهمیه نگرفته اما در ۸۷ کیلوگرم ازبک و قرقیز سهمیه گرفته‌اند. بیشترین نگرانی ما در وزن ۶۷ کیلوگرم است که چهره‌های خوبی از آسیا برای کسب سهمیه به میدان می‌آیند.

نگاه مسئولان المپیکی نیست

درباره اینکه آیا اینبار در آستانه المپیک از حمایت مسئولان ورزش رضایت دارد یا خیر، گفت: فدراسیون که با بازسازی خانه کشتی شهید ابراهیم هادی و همچنین خانه کشتی شهید صدرزاده سعی کرده تا حد توان امکانات لازم را برای تیم‌های ملی کشتی تامین کند تا با آرامش به فکر تمرین باشند. بحث اصلی این است که نگاه مسئولان ورزش ایران المپیکی نیست.

چرا در فوتبال انقدر پول مفت به باد می‌دهند؟

وی تصریح کرد: هر چند در این شرایط سختی که مردم در آن بسر می‌برند، صحبت از مادیات و پول سخت است اما چطور در رشته‌های دیگر(فوتبال) مدام پول‌های مفت را در پرونده هایی که دارند بر باد می‌دهند اما به چشم نمی‌آید؟ صاحبنظران کشورهای قدرتمند در ورزش می‌گویند برای هر طلای المپیک باید یک میلیون دلار هزینه شود. آیا برای کشتی، تکواندو، کاراته و وزنه برداری که امیدهای کسب مدال در المپیک هستند، این هزینه انجام شده است؟ این نباشد که فقط نزدیک المپیک که می‌شود بیایند و یک سلام و علیکی بکنند.

مربی تیم ملی با حقوق ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی چکار کند؟

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی افزود: البته به شخصه صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک را دوست دارم و می‌دانم تلاشش را می‌کند اما زشت است بگویم کمیته المپیک کمکی به فدراسیون کشتی نمی‌کند. مسئولان در حد آسیا حمایت می‌کنند اما مدال المپیک می‌خواهند. کمک‌های من در کادر فنی تیم ملی فقط ۳ میلیون و هشتصد هزار تومان حقوق می‌گیرند. در این اوضاع خراب اقتصادی و گرانی‌ها این مبلغ آیا کفاف مخارج سنگین را می‌دهد؟ امیدوارم در فرصت باقیمانده حداقل بخاطر المپیک بیشتر شاهد حمایت مسئولان باشیم.

هر کس اندازه شعورش از کشتی درک دارد

وی در پایان درباره انتقادات تند امید نوروزی از او پس از عدم دعوت سعید عبدولی به اردوی تیم ملی گفت: من هیچ صحبتی در اینباره ندارم و تمرکزم بر روی کارم است. هر کس به اندازه شعور و فهمش از کشتی درک دارد. هیچ گاه به حواشی توجهی نداشتم و عکس العمل نشان ندادم. قضاوت با مردم است و آنها باید درباره افراد نظر بدهند. بنده به عنوان سرمربی تیم ملی اختیار تام دارم و سعی مان این است با کمک همکارانم درباره تیم ملی بهترین تصمیم را بگیریم. من کارم را بلدم و سال هاست مشغول این کار هستم. برایم اصلا اهمیتی ندارد کسی چه می‌خواهد و چه می‌گوید، بلکه مهم‌ترین موضوع موفقیت تیم ملی و شاد شدن دل مردم است. هر چه که به صلاح تیم ملی باشد انجام می‌دهم. هیچوقت هم ادعایی نداشتم که در کارم فوق العاده هستم اما همیشه سعی کردم بهترین تصمیم را بگیرم.

منبع: ایسنا
کدخبر: 145561

ارسال نظر

 

آخرین اخبار