|

اختصاصی گسترش نیوز؛

راز موفقیت شرکت‌های برتر کشور مشخص شد

صبح روز دوشنبه ۳ بهمن همایش شرکت های برتر ایران با حضور مدیران شرکت های بزرگ کشور در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

کسب و کار راز موفقیت شرکت‌های برتر کشور مشخص شد

سازمان مدیریت صنعتی هرساله اقدام به رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران می‌نماید. این رتبه‌بندی ۵۰۰ شرکت بزرگ و تاثیرگذار در اقتصاد کشور را معرفی می‌کند و با هدف شناسایی جایگاه بنگاه‌های اقتصادی و گروه‌های صنعتی، گسترش رقابت بین بنگاه‌های اقتصادی و کمک به سیاستگذاران اقتصادی کشور انجام می‌شود.

این شرکت ها بر اساس ۳۳ شاخص رتبه‌بندی می‌شوند که اولین فیلتر آن شاخص میزان فروش است.

ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی ضمن خیر مقدم از نقش آفرینان عرصه اقتصاد گفت: درسال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین محصولات داخلی‌سازی شد. این شرکت‌ها در توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی نقش بسزایی دارند. به واسطه سودآوری و نقش مسئولیت اجتماعی کمک شایانی به صنعت کشور کردند.

وی افزود: مشتری مداری، استفاده از فناوری، صادرات، توسعه بهره‌بری و جلوگیری از اتلاف به واسطه عوامل موثر و معدنی توسط این شرکت‌ها به وجود آمده است.

کیانی در ادامه خاطرنشان کرد: مهمترین کاری که شرکت‌های بزرگ انجام دادند بحث فرهنگ سازمانی است، توسط این شرکت‌ها راهبری شرکتی شایسته رخ داده است. نیروی انسانی توسعه یافته و هوشمند را جذب کردند و در نگه داشت آن ها هم کوشا بودند. آینده پژویی و آینده نگری توسط این شرکت ها به خوبی انجام شده است.

وی راز برتری این شرکت ها را این‌گونه بیان کرد: با مهندسی مجدد فرایندها راه طولانی را طی کرده اند و با بررسی چالش ها و رفع آن جز شرکت های برتر کشور شده اند.به این نکته باید توجه داشت به ابر روندهای جهانی و راهبردی شرکت ها است.

میزان فروش شرکت ها را متمایز  از یکدیگر میکند

مجید درویش، معاون مشاور و تحقیق سازمان مدیریت صنعتی، نتایج رتبه بندی در فهرست عمومی را اینطور بیان کرد و گفت: ۵۰۰ شرکت بر اساس بالاترین میزان فروش مشخص می‌شوند. در فهرست عمومی انواع شرکت ها در رشته های مختلف حضور دارند.

فروش-شرکت

وی خاطر نشان کرد: ۵۰۰ شرکت بر اساس میزان فروش به پنج دسته صدتایی تقسیم میشوند و شرکت های هردسته بر اساس ۳۲ شاخص دیگر باهم مقایسه و رتبه بندی می‌شوند. از این طریق شرکت هایی با هم مقایسه میشوند که شبیه یکدیگر هستند. تعداد شاخص های مورد ارزیابی در فهرست های عمومی ۳۳ شاخص است.

کدخبر: 285453 نعیمه صفری تبار

ارسال نظر

 

پربازدیدترین