روش ویژه برای خانه دار شدن کارگران / با مستاجری خداحافظی کنید
ارسلان مالکی گفت: سقف در نظر گرفته شده به اندازه تعداد متقاضیان است و تا تمام کارگران متقاضی مسکن را خانهدار نکنیم، آرام نمینشینیم و تمام اقدامات لازم برای این فعالیت و این پروسه را انجام میدهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت اخیر مسکن کارگران و امکان استفاده پیمانکاران از این ظرفیت برای مسکن کارگران، اعلام کرد: تاکنون برای ۱۴۰ هزار واحد مسکن کارگری زمین تهیه شده است و در صورت تامین زمین در هر منطقه، اقدامات لازم برای ارائه زمین برای مسکن کارگران انجام میشود. این اراضی متعلق به پیمانکاران نیستند، اما اگر مدیران صنایع بتوانند در مناطق مشخص مسکن برای کارگران بسازند، همکاری لازم را انجام خواهیم داد.
وی ادامه داد: البته اگر مدیران صنایع پای کار نیایند باز هم از روشهایی دیگری برای خانهدار کردن کارگران اقدام میکنیم.
روش ویژه برای خانه دار شدن کارگران
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در پاسخ به این سوال که با توجه به درآمد پایین کارگران، دولت چه روش ویژه برای خانه دار شدن کارگران بکار گرفته است، گفت: اعتقاد داریم اگر صنایع پای کار بیایند بهترین روش برای خانهدار کردن کارگران است چراکه صنایع هم میتوانند کارگران را از تسهیلاتی برخوردار کنند و هم اینکه مسئولیت اجتماعی در زمینه ایجاد زیرساختها دارند و میتوانند در زیرساخت سازی کمک کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: همچنین صنایع و کارفرمایان میتوانند پروژه را مدیریت کنند که این نکته بسیار مهمی محسوب میشود چراکه شاید تمام کارگران نتوانند این پروژه را مدیریت کنند اما مدیران صنایع میتوانند این اقدام را انجام دهند و در این صورت با وجود مدیریت مدیران صنایع در کنار ارایه تسهیلات، کارگران سریعتر صاحب خانه میشوند.
وی تاکید کرد: این اراضی به صورت رایگان و ٩٩ ساله در اختیار کارگران قرار میگیرد.
ارسلان مالکی با اشاره به نگرانیها درباره خوابگاهی شدن این واحدهای مسکونی اختصاص داده شده به کارگران و فضای نامساعد زندگی در این محدودهها به دلیل مجاورت آن با کارخانهها و صنایع تاکید کرد: این تفکر کاملا اشتباه است. کسانی که اینگونه درباره مسکن کارگران اظهار نظر میکنند، اشرافی به طرحهای در نظر گرفته شده ندارند. وقتی از مسکن کارگران صحبت میشود شاید تجربه ساخت مسکن برای کارگران در دوره انقلاب صنعتی تداعی شود اما به هیچ وجه اجازه نمیدهیم برای کارگران آن طرح منسوخ شده به اجرا برسد و در طرحهایی که تعریف کردهایم تمام الزامات شهری در آن دیده شدهاست.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: نقطه قوت این اقدام این است که طرحها را به خود کارگران سپردهایم و تمام طرحها با در نظر گرفتن پیشنهادات و نکات ارایه شده از سوی مدیران صنایع به اجرا میرسد.
تمام کارگران متقاضی خانه دار می شوند؟
وی گفت: در برخی از پروژهها شهرک سازی خواهد شد و قرار بر است که در الحاق محدودهها، بخشی را برای ساخت مسکن کارگران تفکیک کنیم و قرار نیست در بیابان برای کارگران خانه بسازیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که با توجه به منابع اراضی چه سقفی برای واحدهای مسکن کارگران در نظر گرفته شده، اظهار داشت: سقف در نظر گرفته شده به اندازه تعداد متقاضیان است و تا تمام کارگران متقاضی مسکن را خانهدار نکنیم، آرام نمینشینیم و تمام اقدامات لازم برای این فعالیت و این پروسه را انجام میدهیم.
ارسال نظر