محدود کردن حجم نفت | دانمارک وارد جنگ ارواح شد
کشور های حاشیه دریای بالتیک و دانمارک به دنبال راهی برای محدود کردن حجم نفت روسیه هستند.
نفت روسیه در دریای بالتیک و تنگههای دانمارک حمل میشود که در ناوگان ارواح حمل می شوند. دانمارک به دنبال راهی است که بتواند حجم نفت روسیه را کاهش دهد.
دانمارک، سایر کشورهای حاشیه دریای بالتیک و متحدانشان در اتحادیه اروپا، به دنبال راههایی برای محدود کردن حجم نفت روسیه هستند که در ناوگان «ارواح» در دریای بالتیک و تنگههای دانمارک حمل میشوند.
دانمارک جدا از تلاش برای محدود کردن فعالیتهای ناوگان «ارواح» روسیه و درآمدهای پوتین از نفت، نگران است که نفتکشهای قدیمی و بدون بیمه این ناوگان رو به رشد، فاجعهای زیستمحیطی را در آبهای این کشور رقم بزنند که مسیر عبور نفت روسیه از بنادر این کشور در دریای بالتیک به سمت آتلانتیک است.
لوکه راسموسن، وزیر خارجه دانمارک، در ایمیلی به رویترز بدون اشاره به جزئیات اقداماتی که در دست بررسی است، گفت: توافق گستردهای وجود دارد که ناوگان «ارواح»، یک مشکل بینالمللی است و راه حلهای بینالمللی میطلبد.
وزیر خارجه دانمارک افزود: مهم است که هر اقدام جدید، در عمل قابل اجرا باشد و از نظر حقوقی، با توجه به قوانین بینالملل معتبر باشد.
به تازگی، رسانه روزنامه نگاری تحقیقی دانمارکی «دَن واچ»، تحلیل جدیدی را گزارش کرد که نشان میدهد هر نفتکشی که از روسیه از بزرگترین تنگه دانمارک عبور میکند، حامل نفت تحریم شده بوده و استانداردهای صنعت در خصوص مالکیت، بیمه معتبر یا ایمنی را رعایت نمیکند.
شرکت خدمات مالی Allianz SE آلمان، ماه گذشته در گزارشی، بر خطرات جدی زیست محیطی و ایمنی ناشی از ناوگان «ارواح» رو به رشد نفتکشهای حامل نفت خام روسیه تاکید کرد. در طول سه سال گذشته، با تشدید تحریمهای بینالمللی علیه صادرات نفت خام و محصولات پالایش شده روسیه بر سر جنگ در اوکراین، تعداد قابل توجهی از کشتیهای قدیمیتر و تحت کنترل برای حفظ جریان این صادرات به کار گرفته شدهاند. این نفتکشها که اغلب بدون بیمه مناسب و خارج از چارچوبهای نظارتی بینالمللی فعالیت میکنند، خطرات قابل توجهی را در نقاط مهم دریانوردی ایجاد میکنند.
بر اساس گزارش اویل پرایس، نفتکشهای روسی تلاش میکنند تا با انتقال محمولههای نفتی خود به کشتیهای دیگر در آبهای آسیایی، تحریمهای آمریکا را دور بزنند.
رئیس جمهور روسیه گفته که اگر اوکراین همه نیروهای خود را از چهار منطقه زاپوریژیا، لوهانسک، دونتسک و خرسون که روسیه از سال ۲۰۲۲ تا به امروز تحت کنترل خود درآورده است، خارج کند و همچنین متعهد شود که عضو ناتو نخواهد شد، مسکو بلافاصله مذاکره با کییف را آغاز خواهد کرد.
پوتین همچنین گفت روسیه برای پایان دادن کامل این جنگ نیاز دارد که «اوکراین به یک کشور غیرهستهای و بیطرف تبدیل شود» و همچنین «تحریمهایی که کشورهای غربی علیه مسکو وضع کردهاند، لغو شوند.»
این در حالی است که توافق سران گروه هفت برای کمک ۵۰ میلیارد دلاری به اوکراین از طریق داراییهایی مسدود شده روسیه با واکنش تندی از سوی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روبرو شده است. پوتین گفته است که مسدود کردن داراییهای این کشور و اختصاص سود حاصل از این داراییها به اوکراین «سرقتی است که بدون مجازات نخواهد ماند.»
پوتین همچنین در سخنرانی خود در وزرات خارجه روسیه بار دیگر تاکید کرد که روسیه چارهای به جز مداخله در اوکراین نداشت تا از جمهوریهای نزدیک به مسکو دفاع کند.
ارسال نظر