رسانه ها در مبارزه با فساد لکنت زبان نداشته باشند
معاون اول رییس جمهور گفت: رسانه ها در مبارزه با فساد لکنت زبان نگیرند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش اسحاق جهانگیری در مراسم افتتاحیه بیست و سومین دوره نمایشگاه مطبوعات در خصوص انتظارات دولت از مطبوعات اظهار کرد: دولت برای مقابله با فساد نیازمند ورود مطبوعات است. فساد نهادینه شده است. فساد وقتی نهادینه می شود که عدم پاسخگویی رواج یافته و رسانه ها کنار گذاشته شده باشند. رسانه های ما در مبارزه با فساد نباید لکنت زبان داشته باشند.
وی افزود: کشور ما در شرایط ویژه و تعیین کننده ای قرار دارد. فرصت ها و تهدیدات مهمی پیش روی ما است. ما نیازمند درک صحیح و واقعی از موانع و فرصت ها هستیم. مطبوعات نهاد واسطه ای میان جامعه و حکومت هستند. انتظار دولت این است که مترجم دولت برای جامعه باشند. ما توان صحبت به زبان مردم را نداریم. در این راستا رسانه باید به دولت کمک کند.
نباید به رسانه هراسی رو آوریم
جهانگیری بیان کرد: گاهی رسانه ها طوری رفتار می کنند که ما نمی پسندیم اما نباید از رسانه دوری کنیم و به رسانه هراسی روی آوریم حتی اگر زبان آن ها خیلی تند باشد.
وی گفت: رسانه محل آگاهی دادن و نقد صحیح است. مطبوعات مرکز ترویج اخلاق و انصاف هستند و نه بی اخلاقی و بی انصافی. رسانه محل هم گرایی، انسجام و همبستگی ملی است و نه محل واگرایی و امروز جامعه به رسانه نیاز دارد. دولت وجود رسانه های مستقل، حساس، صریح و شجاع را به سود جامعه و دولت می داند. هر کسی نتواند نقد رسانه ها را تحمل کند حتما به راه اشتباهی می رود و در آن راه اشتباه، منابع کشور را به هدر می دهد.
مسئول اجرایی دولت بیان کرد: جامعه و نظام نیازمند مطبوعاتی هستند که مورد مرجعیت سیاسی و اجتماعی باشند، دیده شوند و خریده شوند.
وی افزود: جامعه مطبوعات نیز نیازمند امنیت روانی و شغلی هستند. دولت، مجلس و قوه قضاییه مهمترین وظیفه شان این است که تلاش کنند با مطبوعات در متن جامعه باشند و سعی نکنند با استفاده از قانون، مطبوعات را به حاشیه برانند.
جهانگیری گفت: ما مسئولان باید برای رفع محدودیت ها از روزنامه نگاران، تعطیلی رسانه ها، بیکار شدن اهالی مطبوعات و زیان ده بودن مطبوعات چاره اندیشی کنیم. در صورت ادامه روند زیان ده بودن مطبوعات متوقف می شوند.
جهت گیری مطبوعات علامت توسعه نیافتگی است
معاون رییس جمهوری تاکید کرد: جهت گیری مطبوعات علامت توسعه نیافتگی کشور است. دوام و استمرار مطبوعات اعم از تخصصی، ملی و محلی علامت مهمی از توسعه است. توسعه نیافتگی مطبوعات بر همه ابعاد توسعه کشور تاثیر می گذارد.
معاون اول رییس جمهوری که به نیابت از رییس دولت در این مراسم شرکت کرد، گفت: مراتب سپاس و تشکر دولت و رییس جمهور را از یکایک اصحاب رسانه که تلاش می کنند فضا را برای توسعه کشور مهیا کنند، به جا آورده و خسته نباشید و خدا قوت می گویم و از دولت مردان و شهروندان عزیز دعوت می کنم که در این هفته به این میدان گفت و گو بیایند تا جایگاه و نقش مطبوعات و رسانه را در اندازه واقعی آن بشناسند.
نمایشگاه مطبوعات کوچه آشتی کنان است
وی درباره اهمیت نمایشگاه مطبوعات بیان کرد: نمایشگاه مطبوعات میدان گفت و گو به ویژه در ارتباط با حوزه عمومی کشور است. این فرصتی است برای این که ظرفیت ها و نقش های مطبوعات و رسانه های مکتوب به مردم و مسئولان معرفی شود و از این فرصت برای ارتقای ظرفیت ها استفاده شود.
جهانگیری گفت: این نمایشگاه ویژگی خاصی دارد و بی شباهت به کوچه آشتی کنان نیست. این نمایشگاه مکانی است برای گردهم آیی و گفت و گو و به طور حتم با این گفت و گو ها به ظرفیت تحم کشور در سطح ملی و محلی اضافه می شود.
ارسال نظر