مرغ سهمیه بندی شد! / هر نفر ۳ عدد
نایبرئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره دلایل افزایش قیمت مرغ در بازار گفت: متأسفانه آمار جوجه ریزی و وضعیت مرغ در بازار با حجم ورودی آن در تناقض است.
در حالی که شکاف بازار دونرخی مرغ به ۱۵ هزار تومان در هر کیلوگرم رسیده است، هر روز شاهد طولانی شدن صف خرید مرغ در میادین میوه و تره بار شهرداری هستیم.
قیمت فروش هر کیلوگرم مرغ در این میادین ۲۴۹۰۰ است که در فروشگاههای سطح شهر به ۳۶ تا ۴۰ هزار تومان رسید.
این دوگانگی قیمت باعث شده تا متقاضیان خرید مرغ از میادین میوه و تره بار شهرداری، حدود ۳ ساعت در صف بایستند تا در هر نوبت، امکان خرید ۳ عدد مرغ برای آنها فراهم شود. روندی که نگرانی از شیوع کرونا بین خریداران را افزایش میدهد.
دادههای سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) نشان میدهد که اکنون نباید کمبودی در بازار داشته باشیم.با این حال حبیب اسدالله نژاد نایبرئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی ایران تاکید دارد: دادههای سامانه سماصط در حال حاضر با واقعیتهای بازار مرغ کشور مطابقت ندارد و فاصله زیادی بین آمار تولید با میزان توزیع وجود دارد.
حبیب اسدالله نژاد، درباره دلایل افزایش قیمت مرغ در بازار به ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان گفت: متأسفانه آمار جوجه ریزی و وضعیت مرغ در بازار با حجم ورودی آن در تضاد و تناقض است.
وی درباره اینکه گفته میشود تولید کاهش یافته و کمبود عرضه دلیل این گرانی است، افزود: مرغ کم است اما نبود نظارت و انحراف در توزیع و دلال بازیهایی که در این حوزه وجود دارد، و همچنین عرضه وسیع در قالب بسته بندی و قطعه بندی با قیمتهای عجیب و پر سود به این مساله دامن زده و باعث گرانی شدید مرغ شده است.
اسدالله نژاد با اشاره به اینکه گرانی مرغ ربطی به تولیدکنندگان ندارد، تصریح کرد: این روزها همه حتی مرغ فروشان که هیچ اطلاع و ارتباط مستقیمی با مرغداران ندارند و نمیتوانند جلوی تخلفات و گرانفروشی همکاران خود را بگیرند، در مقوله مرغ و امور مرغداران دخالت و اظهار نظر غیر مسئولانه و دور از واقعیت میکنند در حالی که تولیدکنندگان نقشی در تعیین قیمت ندارند و بر اساس ساز و کارهای سختگیرانه تعریف شده نمیتوانند مرغ را خارج از شبکه عرضه کنند، کما اینکه در حال حاضر تولیدکنندگان هر کیلوگرم مرغ زنده را ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان عرضه میکنند.
وی ادامه داد: این در حالی است که نرخ مؤلفههای تولید به شدت افزایش یافته اما دولت نیز حاضر به اصلاح قیمت نیست و تولیدکنندگان در زیان هستند.
اسدالله نژاد درباره وضعیت قیمت این کالا در روزهای آینده نیز گفت: اگر نظارت انجام و بازار کنترل نشود بعید است شرایط بهبود یابد و لازمه ثبات و آرامش در بازار کنترل و رصد مرغ از کشتارگاه تا واحد صنفی و عرضه مرغ به نرخ واقعی توسط واحد صنفی در کنار محدود سازی قطعه بندی مرغ است.
واقعا یک کشور را تو دنیا نشان بدهید که برای خرید مرغ تو این گیر و دار کرونایی مردم ۳ ساعت تو صف باشند واقعا چطوری مسئولان این همه اعتماد به نفس دارند
ملا چکارش داری
شدیم جک برای منطقه ، خوب عزت و اقداری بر ایمان ساختند.
خاک بر سرتان که ایران را با این مدیریت ب ه گند کشیدید
مدیریت ...
کجا هستند آن نمک به حرامهایی که آب و برق مجانی می خواستند؟
واقعأ متأسفم برای دولت ایران
اصلا دولتی نیست که سهمیه بندی باشه اگه ه ست لطفا آدرسش هم بزارید یه دونه هم بدن خ یلی خوبه
دارید با ما چکار میکنید
مسولینی که نمیتوانندیک مرغداری اداره کنن دملت انتظاراداره کشورازشون دارددرکشورماب ایدکسی مثل رئیس کره شمالی لازم است که چن دین وزیربه چوبه دارفرستادمداراباگرون فرو شان تاکی
مگه مردم چقدر مرغ میخورند
بسته چق در دروغ بخاطر قیمت زیاد کردن دست ب همه ک اری میزنند
...روحش شاد
همه با هم ...
مارکورد زدیم