|

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان در گفت‌وگو با گسترش نیوز مطرح کرد:

فرصتی برای بازگشت واحدهای صنعتی به چرخه تولید

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان، گفت: استان گلستان از ظرفیت‌های لازم در راستای دستیابی به جهش تولید برخوردار هستند و در تلاش هستیم که زمینه حضور سرمایه‌گذاران جدید در بخش صنعت را فراهم کنیم و امیدواریم تا پایان امسال به جهش تولید در استان دست پیدا کنیم.

اقتصاد فرصتی برای بازگشت واحدهای صنعتی به چرخه تولید

شیوع بیماری کرونا در کشور واحدهای تولیدی و صنعتی بسیاری را در کشور تحت تاثیر خود قرار داده است و با توجه به اینکه در سال جهش تولید قرار داریم؛ صنعت کشور برای دستیابی به جهش تولید با مشکلاتی روبه‌رو است. برای آشنایی بیشتر با مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان گلستان با مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان به گفت‌وگو پرداخته‌ایم که مشروح آن به شرح ذیل است:

حجت الله خلیل زاده در گفت‌وگو با خبرنگار گسترش نیوز در پاسخ به این پرسش که شیوع بیماری کرونا چه تاثیری بر عملکرد واحدهای تولیدی و صنعتی استان گلستان گذاشته است و آیا واحدی در استان وجود دارد که به دلیل این بیماری تعطیل شده باشد؟ اظهارکرد: تاکنون بیماری کرونا در استان گلستان، نتوانسته است که بر عملکرد واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تاثیر منفی بگذارد و گزارشی مبنی براینکه واحدی به دلیل بیماری کرونا تعطیل شده باشد نداریم.

وی افزود: امکان دارد در برخی از واحدهای تولیدی استان، کارگر یا کارمندی به‌صورت داوطلبانه و به دلیل اینکه ممکن است در محل کار به بیماری کرونا مبتلا شود به سرکار نیامده باشد ولی اینکه کارفرمایی به دلیل اینکه راندمان واحد تولیدی‌اش کاهش پیدا کرده باشد از نیروهایش را اخراج نکرده است.

حجت‌الله-خلیل‌زاده

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: بیماری کرونا برای بعضی از واحدهای تولیدی راکد استان گلستان این فرصت را به‌وجود آورد که دوباره به چرخه تولید بازگردند تا با تغییر کاربری در تولید مواد شوینده و ماسک فعالیت کنند.

خلیل زاده افزود: حدود ۹ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان گلستان در زمینه تولید ماسک و مواد شوینده فعالیت دارند.

۳۰ درصد واحدهای تولیدی گلستان راکد هستند

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان در پاسخ به این پرسش که چه تعداد واحد تولیدی و صنعتی در نواحی صنعتی استان گلستان فعالیت دارند و چند نفر در این واحدها مشغول به فعالیت هستند؟ گفت: تعداد واحدهای به بهره‌برداری رسیده در استان گلستان ۷۹۶ واحد تولیدی و صنعتی هستند که از میزان تعداد ۲۳۳ واحد راکد هستند و از چرخه تولید خارج شده‌اند و می‌توان گفت که حدود ۳۰ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی استان راکد هستند.

خلیل زاده اظهارکرد: حدود ۹ هزار نفر در واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در نواحی صنعتی استان گلستان به کار مشغول هستند.

جهش تولید در گلستان شدنی است

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان گلستان در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه امسال بعنوان سال جهش تولید نامگذاری شده است آیا واحدهای تولیدی استان گلستان می‌توانند به جهش تولید دست پیدا کنند؟ گفت: در ابتدا بایستی به تعریف جهش تولید پرداخت و مفهموم جهش تولید این است که اگر یک واحد تولیدی در سال گذشته با ۴۰ درصد ظرفیت به فعالیت مشغول بوده است و اگر در امسال بتوان با رفع مشکلات آن، ظرفیت بهره‌وری آن از ۴۰ به ۷۰ یا ۸۰ درصد افزایش یابد در واقع می‌توان گفت که به جهش تولید دست پیدا کرده‌ایم.

خلیل زاده اظهارکرد: تلاش ما این است که برای رفع مشکلات و موانع پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک‌های استان بتوانیم زمینه افزایش بهره‌وری واحدها را فراهم کنیم تا آنها به جهش تولید دست پیدا کنند.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌ها و ظرفیت هایی که در استان گلستان وجود دارد دستیابی به جهش تولید شدنی است و امیدواریم تا پایان امسال این امر محقق شود.

گلستان رتبه ۸ کشوری در اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان گلستان در پاسخ به این پرسش که مشکل اصلی واحدهای تولیدی کشور عدم نقدینگی است و بدون شک واحدهای تولیدی استان گلستان نیز با این مشکل روبه‌رو هستند و برای تامین نقدینگی واحدهای تولیدی استان تاکنون چه کارهایی صورت گرفته است؟ گفت: نقدینگی موضوعی است که بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی کشور با آن روبه‌رو هستند و به طبع آن، واحدهای تولیدی و صنعتی گلستان نیز با این مشکل مواجه هستند.

خلیل زاده اظهارکرد: بانک‌های استان گلستان در زمینه اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی استان همکاری‌های لازم را دارند و می‌توان گفت که استان گلستان در زمینه اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی در بین استان‌های کشور در رتبه ۸ قرار دارد.

وی افزود: با توجه به همکاری بانک‌ها در اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی، واحدهایی که مشکل نقدینگ ی دارند را شناسایی خواهیم کرد و آنها به بانک‌های استان معرفی خواهند شد تا از طریق دریافت تسهیلات مشکل آنها رفع شود.

بوروکراسی اداری در اعطای مجوز کاهش می‌یابد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان در پاسخ به این پرسش که برای جذب سرمایه‌گذاران در راستای راه‌اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی جدید چه برنامه هایی دارید، گفت: در ابتدا بایستی بتوانیم زیرساخت‌های لازم همچون زمین، برق و آب مورد نیاز واحدهای جدید را فراهم کنیم و مشوق هایی را برای سرمایه‌گذاران در نظر بگیریم تا آنها ترغیب شوند که در زمینه راه‌اندازی واحدهای تولیدی جدید وارد عمل شوند.

خلیل زاده در پایان، اظهارکرد: با توجه به مساعدت و همکاری استاندار گلستان در راستای جذب سرمایه‌گذاران جدید در بخش صنعت و اقدامات انجام شده در تلاش هستیم که درخصوص اعطای مجوز به سرمایه‌گذاران بوروکراسی اداری را کاهش داده تا موضوع سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی واحد تولیدی برای سرمایه‌گذاران جذاب شود.

کدخبر: 111527 سجاد صفری

ارسال نظر

 

آخرین اخبار