کاردانو بخریم یا نخریم؟
بازار ارزهای دیجیتال روزهای پرنوسانی را پشت سر میگذارد و برای برخی از فعالان سوال است که درباره خرید هرکدام از این ارزها چه اطلاعاتی نیاز دارند. تجارتنیوز در تحلیلهایی سعی داشته درباره هرکدام از این ارزها اطلاعات کاربردی را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
بازار ارزهای دیجیتال روزهای پرنوسانی را پشت سر میگذارد و برای برخی از فعالان سوال است که درباره خرید هرکدام از این ارزها چه اطلاعاتی نیاز دارند.
گروه مدیریت سرمایه فاینوست در تحلیلی به سوالاتی درباره کاردانو پاسخ داده است. اکبر وفائی، تحلیلگر این گروه نوشته است: کاردانو که با نماد(ADA)در بازار کریپتو معامله میشود، به اصطلاح یک ارز نسل سومی به حساب میآید. لازم به ذکر است که نسل اول بیتکوین و نسل دوم اتریوم است.
حدود دوسال زمان برد تا آقای هاسکینسون، مدیرعامل شرکت کاردانو، ارز (ADA)را لانچ (عرضه) کند. در این نوشته برآنیم که(ADA)را از منظر تکنیکال و بنیادی تحلیل و بررسی کنیم تا به یک جمعبندی برسیم که ارزش خرید و سرمایهگذاری درحالحاضر دارد یا خیر.
(ADA): نسل سوم رمزارزها
نسل اول رمزارزها که بیتکوین لیدر این نسل شده، (asset base) داراییمحور هستند و برای نگهداری و انتقال ارزش استفاده میشوند. نسل دوم رمزارزها، محور فعالیت و توسعه آنها در حوزه امور مالی غیرمتمرکز (Defi) است که وظیفه ابزاری در شبکه ایفا میکند. در نهایت به نسل سوم میرسیم که محوریت آن الگوریتم مقیاسپذیری است. منظور از الگوریتم مقیاسپذیری این است که تعداد تراکنش بیشتری در یک ثانیه داشته باشیم.
سابقه و چشمانداز کاردانو:
مجموعه کاردانو پروژهای در پنج مرحله برای ارتقاء شبکه دارد که سه مرحله آن انجام شده که آخرین پروژه انجام شده آن هارد فورک نام دارد که یک انشعاب از شبکه ایجاد کرده که در این فورک ارز جدیدی ارائه نشده است. همچنین شبکه کاردانو پذیرای قراردادهای هوشمند است که قابلیت نگهداری توکنها در شبکه تا زمان اجرای قرارداد در آن وجود دارد.
وضعیت تکنیکالی:
از نظر تکنیکال نمودار روزانه (ADA) دو محدوده حمایتی قوی در ۰٫۱۶ دلار و ۰٫۳۶ دلار دارد که همانطور که مشاهده میکنید در مارس سال ۲۰۲۰ وارد یک کانال صعودی شده که واکنشهای قابل توجهی در سقف و کف کانال به ویژه درماه نوامر و دسامر ۲۰۲۰ داشته که با ایجاد ظرفیت رشد ۱۰۰۰ درصدی را به انجام رسانده که درحالحاضر در محدوه ۱ تا ۱٫۵ به صورت رنج درحال کفسازی است. در محدوده ۱٫۵ دلار مقامت قابل توجهی دارد که تارگت میان مدت ۲٫۵ دلار برای این ارز میتوان شاهد بود
و همچنین تارگت بلندمدت ۷ دلاری برای (ADA) دور از دسترس نیست.
(با توجه به اینکه این تحلیل برای روز نخست اردیبهشت ماه است بنابراین اعداد برای تا پیش از آن روز است.)
جمعبندی:
با تحلیلهای انجام شده ارز(ADA) از نظر بنیادی در وضعیت قابل قبولی قرار دارد و مستعد رشد با گذر زمان و تکمیل پروژههای در دست اجرا است. از نظر تکنیکالی ارز پس از رشد ۱۰۰۰ درصدی که در یک سال گذشته تجربه کرده نیاز به اصلاح زمانی و قیمتی دارد که محدوده یک دلار نرخ بسیار جذابی برای خرید میتواند باشد ولی در محدوده فعلی شاهد ریسک قیمتی هستیم اما با پذیرش ریسک با دید بلندمدت برای سرمایهگذاری مناسب است.
ارسال نظر