|

حذف ارز ترجیحی نماینده مجلس را عصبانی کرد/ انتقاد رضوانی از تصمیم ۱ دقیقه‌ای نمایندگان

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در تذکری از نحوه تصمیم نمایندگان برای تعیین تکلیف ارز ترجیحی انتقاد کرد.

اقتصاد حذف ارز ترجیحی نماینده مجلس را عصبانی کرد/ انتقاد رضوانی از تصمیم ۱ دقیقه‌ای نمایندگان

غلامحسین رضوانی در جلسه علنی نوبت صبح امروز یکشنبه مجلس و بعد از تصویب موضوع مربوط به ارز ترجیحی گفت: تذکر من درباره حذف ارز ترجیجی است. مصوبه کمیسیون تلفیق این بوده که دولت مکلف به اختصاص مبلغ ۹ میلیارد دلار برای ارز ترجیحی است اما این مصوبه امانتداری نشد و خلاف واقع ذکر شد.

وی ادامه داد: همه ضرورت هایی که درباره لزوم حذف ارز ترجیحی مطرح شده بر مبنای دو دروغ است؛ اول اینکه "ناگزیریم" و دیگر اینکه "می خواهیم با فساد مبارزه کنیم". در گذشته می گفتند که با ارز ۷ تومانی ، ۷۰ تومانی ، ۱۷۵ تومانی، ۷۰۰ تومانی و هزار تومانی همه چیز درست می شود. این ها مطالب خلاف واقع است.

رضوانی اضافه کرد: به فرض که بخواهیم ارز ترجیحی حذف شود به اتفاق نظر دولت، اجماع با سایر قوا و اقناع مردم و نه فریب مردم و همچنین آمادگی دولت نیاز داریم. هیچ اقتصاددانی قیمت ارز را به روش علمی محاسبه نکرده است، باید جلوی این تحمیل ناروا بر مردم گرفته شود.

این نماینده مجلس گفت: از اول می گفتم که بحث بودجه خسته کننده می‌شود تا در یک دقیقه ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شود و ما متوجه نشویم. پس اصرار کنیم که مصوبه تلفیق همان طور که بوده اجرا شود و گزارش شود و ملاک تصمیم گیری باشد که اگر چاره اندیشی نشود فردا دیر است و فردا همه می گویند «کی بود کی بود ما نبودیم ». ما باید مصالح عالیه ملت را در نظر گیریم.

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: در تصمیمات تبصره ۱ ، یارانه های کالاهای اساسی حذف نشده بلکه با این مصوبه تاکید شد که باید ثبات در قیمت کالاهای اساسی به صورت کالابرگ داده شود و ثبات در قیمت ها باشد.

وی ادامه داد: ثبات در قیمت ها و کالاهای اساسی و کالا برگ الکترونیکی برای مردم از خواسته های مصوبه مجلس برای دولت است.

 

منبع: ايسنا
کدخبر: 247309
  • رضا ارسالی در

    یادمان نمی رود در زمان باراک اوباما در پی پایان مذاکرات هسته ای مقداری از داراییهای ایران توسط امریکا آزاد شد که اقای نوبخت در تلویزیون گفت مردم عزیز فکر نکنند که این پولهای آ زاد شده بر سر سفره هایشان آورده شود دولت قبلا این پولها را خرج کرده و به بانک مرکزی بدهکار است . حالا مذاکرات دارد به نتیجه می رسد باز هم با همان افکار قبلی ولی روش جدیدتر ( حذف ارز ترجیهی ، دادن کوپن الکترونیکی و....یعنی ماست مالی ) به نظر می رسد ما مردم چه با برجام و چه بدون برجام باید در فشار حداکثری باشیم .

ارسال نظر

 

آخرین اخبار