|

قیمت بنزین / مصرف بنزین / واردات بنزین

رکورد شکنی مصرف بنزین / تا این تاریخ همه چیز بر ملا می شود

خودروهای فرسوده یا خودروهای کهنه، خودروهایی هستند که سال‌ها از تولید آن‌ها می‌گذرد و به دلیل عمر طولانی و استفاده مکرر، نیاز به بازنگری و تعمیرات بیشتر دارند. این خودروها ممکن است دارای سطح زیست مفید کمتری باشند و مشکلات فنی و عملکردی را تجربه کنند که ممکن است عملکرد و ایمنی آنها را تحت تأثیر قرار دهد.

اقتصاد رکورد شکنی مصرف بنزین / تا این تاریخ همه چیز بر ملا می شود

مصرف سوخت بالا از مشکلات اصلی و اساسی خودروهای فرسوده است که معمولاً به دلیل کارایی کمتر موتور و سیستم‌های قدیمی‌تر، مصرف سوخت بیشتری دارند. این مسئله می‌تواند هزینه‌های عملیاتی را افزایش دهد و به بار مالی برای صاحبان خودرو تبدیل شود.

رئیس صنف جایگاهداران کشور اظهارکرد: درحال‌حاضر رقم مصرف بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر در روز است و طی دو ماه آینده رکورد مصرف بنزین در اواخر ۱۴۰۱ و اوایل ۱۴۰۲ در کشور شکسته و جابه‌جا خواهد شد.

بنزین یکی از اصلی‌ترین منابع انرژی در دنیا است و قیمت بنزین در هر کشوری متفاوت است، بسته به عوامل مختلفی مانند تولید محلی، واردات، فروش و تقاضا و همچنین قوانین مالیاتی و سیاسی. در بسیاری از کشورها، دولت یا سازمان‌های دولتی نظارت بر تعیین نرخ بنزین دارند و ممکن است نرخ بنزین بر اساس آنچه دولت می‌خواهد به‌عنوان یک مبلغ ثابت تعیین شود.

اسدالله قلیزاده درباره روند مصرف بنزین در کشور اظهارکرد: درحال‌حاضر رقم مصرف بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر در روز است و طی دو ماه آینده رکورد مصرف بنزین در اواخر ۱۴۰۱ و اوایل ۱۴۰۲ در کشور شکسته و جابه‌جا خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیر افزایش مصرف بنزین در کشور از حد نرمال فراتر رفته است و از تولید تا توزیع، حمل و مصرف همه از روند کنونی ناراضی هستند، گفت: مهم‌ترین مسئله در حوزه کنترل مصرف، تولید خودروهایی با مصرف پایین و از رده خارج کردن خودروهای فرسوده است.

رئیس صنف جایگاهداران کشور با بیان اینکه کشورهای انگشت‌شماری در دنیا می‌توانند در شرایط فعلی ما تاب‌آوری داشته باشند، تصریح کرد: طی امسال در مصرف روزانه بنزین بین ۸ کشور اول جهان قرار داشته‌ایم، بنابراین قطعا لازم است تصمیمات صحیحی در حوزه بهینه‌سازی و اصلاح فرآیندها اتخاذ شود، زیرا تداوم شرایط فعلی به طوری که هر روز به رکوردهای جدیدی دست یابیم آسیب‌های بسیار بیشتری خواهد داشت.

وی یادآور شد: بخش خصوصی و از جمله جایگاه‌های سوخت در کنار بخش‌های دولتی، پالایشگاه‌ها و شرکت‌های تابعه وزارت نفت تمام تلاش خود را برای سوخت‌رسانی می‌کنند تا هیچ مشکل و اخلالی وجود نداشته باشد. اما لازم است مسئولان مربوطه نسبت به اجرایی کردن برنامه‌های مربوط به کاهش مصرف و بهینه‌سازی اقدامات لازم را بکار ببندند.

قلیزاده تاکید کرد: سریع‌ترین اقدامات و پیشنهاد ما برای دولت در جهت کاهش مصرف سوخت و در واقع جلوگیری از هدررفت سوخت از رده خارج کردن خودروهای فرسوده و جایگزینی آنها با خودروهای جدید است که تصویب آئین‌نامه مربوط به آن با تاخیر مواجه بوده است.

وی بیان کرد: قطعا در وضعیت فعلی قصوری متوجه مردم ما نیست و افزایش فشار به بخش‌های خصوصی و دولتی در خصوص تامین و توزیع سوخت بهترین راهکار نیست بلکه باید در حوزه مصرف فکر جدی کرد.

 

منبع: ایلنا
کدخبر: 320639

ارسال نظر

 

آخرین اخبار