|
کدخبر: 327914

واردکنندگان تلفن همراه نقره داغ شدند / ورود ممنوع!

طبق بخشنامه گمرک ایران، مشخص شده واردات آیفون به صورت کامل ممنوع شده و مدلهای ایفون ۱۳ و پایین تر که تا روزهای قبل نیز از گمرکات ترخیص میشد به صورت کامل ممنوع شده است.

اقتصاد واردکنندگان تلفن همراه نقره داغ شدند / ورود ممنوع!

صدری خواه، مدیر کل دفتر واردات گمرک ایران، در تاریخ ۸ خرداد ماه، اعلام کرده است که  واردات تلفن همراه هوشمند با نشان تجاری اپل ممنوع می باشد. در صورت لغو ممنوعیت ورود توسط مراجع ذیصلاح، سود بازرگانی آن به میزان ۹۶ درصد تعیین شده است.

لازم به ذکر است، از حدود دوسال قبل طبق مصوبات ابلاغی مدل های ۱۴ و بالاتر از گوشی تلفن همراه در کشور رجیستری نمیشد،‌ اما بعد از مصوبه جدید هییت دولت در خصوص اصلاح سود بازرگانی برخی اقلام وارداتی، ابهاماتی در خصوص لغو مجوز واردات برند اپل به صورت کلی مطرح شد.

حالا طبق بخشنامه گمرک ایران، مشخص شده  واردات آیفون به صورت کامل ممنوع شده و مدلهای ایفون ۱۳ و پایین تر که تا روزهای قبل نیز از گمرکات ترخیص میشد به صورت کامل ممنوع شده است.

پیگیری از دفتر واردات گمرک ایران نشان میدهد، بخشنامه هشتم خرداد ماه در خصوص واردات تلفن همراه،  بدون ابهام بوده و با توجه به اینکه مدلهای ۱۳ و پایین تر از خط تولید خارج شده و تنها مدلهای رفرش  از این گوشی وارد کشور میشد، طبق هماهنگی و استعلام از وزارت صمت واردات برند تجاری اپل به استناد مصوبه هییت دولت به صورت کامل ممنوع اعلام شده است.

سال گذشته نزدیک به ۹۰۰ میلیون دلار گوشی تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار وارد کشور شده که قسمت عمده ان مربوط به مدلهای مختلف آیفون بوده است.

واردات موبایل مسافری دیگر رونق ندارد

در دو ماهه اول سال جاری، واردات گوشی تلفن همراه به شیوه مسافری به لحاظ تعداد ۳۷ درصد و از حیث ارزش ۴۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت یک میلیون و ۲۹۱ هزار و ۷۸۶ دستگاه به شیوه تجاری و ۶۲ هزار دستگاه به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

مجموع واردات گوشی تلفن همراه به شیوه تجاری و مسافری در دو ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ تعداد ۱۹ درصد کاهش و از حیث ارزش ۳ درصد افزایش یافته است.

براساس این گزارش، واردات گوشی تلفن همراه به شیوه مسافری در این مدت به لحاظ تعداد ۳۷ درصد و از حیث ارزش ۴۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.

لازم به ذکر است، از اواخر سال قبل ضوابط دریافت عوارض مسافری برای دومین بار اصلاح شد و حقوق ورودی موبایل مسافری دو برابر عوارض واردات تجاری لحاظ شد. پیش از این سود بازرگانی موبایل مسافری ۸ درصد بود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها